Това клипче като цяло е доста глупаво, заблуждаващо, и въобще не е научно обосновано. Хората винаги са яли месо, как да не са създадени? Стомахът ни не може да усвоява целуозата от растенията, която е основният енергиен източник за тревопасните. Пробвай един месец да пасеш трева, без да консумираш съвременните култури, като боб, пшеница, леща, или ги консумирай, но ги яж сурови, без да ги готвиш. Да видим резултата. В същото време, съм убеден, че ако ми се наложи, мога да оцелея, ако ям сурово месо.
Основната част от веществата необходими за нормалното ни функциониране се намират основно в месото, млякото, яйцата. Набавянето им от други източници е свързано с определени трудности. Например, съвсем малка част от желязото в растенията може да бъде усвоена от човешкият организъм. Всички тези комплекси от витамини и минерали, които се продават в аптеките, знаеш ли, че също не могат да бъдат усвоени пълноценно, а винаги е най-добре да си ги хапнеш под формата на месце, рибка, салатка.
Тази извадка в раздел статии, не я намерих, може би ще ми копираш основните доводи, но дай някакви факти, а не просто "не сме създадени за да ядем месо".