Rostislav

Topic: 16.11 Dead Vows (Sweden) + Redound + Rise Up + Shoot 2 Kill

16-ти ноември, София, клуб "Toucan Bluzz & Rock"
Dead Vows (Швеция) + Redound (ex. Envy) + Rise Up + Shoot 2 Kill
21:00 часа
входа ще се знае скоро

Poke

Re: 16.11 Dead Vows (Sweden) + Redound + Rise Up + Shoot 2 Kill

aaaa yei yeii

anchor

много як концерт ще е

daitro

нали smile

lycieFR

iuhuu!
(party)

Rostislav

http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/56/l_5bd3f273abe64d7289adf94613b4c21a.jpg

Poke

opaaaaaaaaaaaaaaaaaa samo segaaaa,do sutrintaaaaaaaaaaaaaaaa,da izgoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D yeah,NA4I SLED KONCERTA V 8th ball na drugiq den, LIVE-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA big_smilebig_smile yeah

bashta ti

super shte e v stud grad sichki sa dobre doshli, mnogo gotini hora ima, posle direktno v tantra tam e hardkora!!!

dietrying

malko po napred ot tantra i v dqsno sus zeleni svetli i beli bukvi

Poke

utreeeeeeeeeeeeeeee...sme v 33 tongue

vestimir

Чужбинците ме изкефиха, диска им е готин.

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

ratf

v  33 beshe xtra sled life-a

pogobira

shoot 2 kill са брутални направиха супер як кавър на nasty. От целия канцерт най смръдливи бяха чужденците не знам къде се бутат при наще яки групи

gangstaxhxcx

big_smile ahahahahha
ahahahah
ahahahahaa
bez komentar ,prosto!
po-dobre naistina alternativni,chujdi grupi s istinsko punk durjanie da ne stupvat tuk!

pogobira

Eми имай си свойте разбирания, за пънк музика, но за мен това не са гейските вокали. А "пънк държание" Ха-Ха-Ха че смешно нз обаче в тази група нямаше нищо пънк и нищо хардкор айде китарките избиваха от време на време...

chaosbs

и все пак...who the fuck are man united?

so what the fuck are we living for
give us a future

s2k

blagodarim i na 2ta smile

gangstaxhxcx

geiski vokali?da razbiram li,che svurzvash punka edinstveno s tva  do kolko agresivni i tough sa vokalite?
glupavo e da napadash shvedskata banda,ne sa ti haresali-nqma problemi.
qvno se namirame v ramkite na.....pogoto i birata!

xkurotoresx

Нямали нищо общо с хардкора? Абе, хора вие в кой век живеете бе? :d

man.is.the.bastard

относно концерта на Dead Vows в плд-НАЙ добре от 3те групи които свириха тук(Колапсо и Дилейт другите 2). Гледайки и софииските които са ги "подгрявали", определено по яки са и от тях.те СА хардкор за разлика от сънародниците ни които са им били support.

man.is.the.bastard

за да няма допълнителни нареждания,нека уточня-не че бяха по яки или за ПО в каквото и да е,на мен пове4е ми харесаха wink мир вам и чест и почитания към БГ бандите

maldito

хахах ама ей не можа и тука да не се обадиш smile разбрахме бе . щом тва ти е определението за хардкор ок smile
кажете в сф как ги приеха Шведите ?

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

Poke

interesni bqha opredeleno

pogobira

chaosbs wrote:

и все пак...who the fuck are man united?

Интересно ми е ти изобщо беше ли на този концерт за да изказваш квото и да е мнение. Стой си вкъщи и се филмирай че Ливърпуул ще те направят тру пънк...

А иначе сори че не съм от стадото което като чуе чужда група и му светкат очите. Бях на концерта и много добре видях че хората супер много се кефиха на наще си групи а като почна чуждата никой не помръдна. И аз като слушах записите в майспес очаквах да са по добри, но уви разочароваха ме и никой не може да ми промени мнението

chaosbs

*Интересно ми е ти изобщо беше ли на този концерт за да изказваш квото и да е мнение. Стой си вкъщи и се филмирай че Ливърпуул ще те направят тру пънк...*

Не съм бил на концерта просто защото свирещите групи не ми допадат стилово и не представляват интерес за мен.Но както виждаш не плюя и не класифицирам нищо като "гейско" или "нямащо нищо общо с пънка и хардкора", само защото се разминава с моите вкусове и предпочитания.Не знам какво е "тру"(също както не знам и кои са тия от аватара ти) и не виждам по какъв начин един футболен отбор би разширил музикалния ми кръгозор...Но все пак ще ти се доверя и ще продължа да гледам Диема с тайната надежда Рафа Бенитес да дойде и да ме легитимира като тру пънк някой ден.

*А иначе сори че не съм от стадото което като чуе чужда група и му светкат очите. Бях на концерта и много добре видях че хората супер много се кефиха на наще си групи а като почна чуждата никой не помръдна. И аз като слушах записите в майспес очаквах да са по добри, но уви разочароваха ме и никой не може да ми промени мнението*

И като си тръгнала да обясняваш кое е пънк и кое не е, кажи според теб пънк ли е да се позоваваш на това,което правели всички други, за да си изградиш собствена позиция?Иначе говориш за стада и светкане на очите...
Колкото до мнението ти - защо си мислиш, че някой се интересува какво е то?Че чак пък да иска и да ти го променя...Имаш пълното право да не харесваш бандата и никой не ти го оспорва.Просто не е нужно да сипеш помия.

Поздрави smile

so what the fuck are we living for
give us a future