Topic: 16.11 Dead Vows (Sweden) + Redound + Rise Up + Shoot 2 Kill
16-ти ноември, София, клуб "Toucan Bluzz & Rock"
Dead Vows (Швеция) + Redound (ex. Envy) + Rise Up + Shoot 2 Kill
21:00 часа
входа ще се знае скоро
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
16-ти ноември, София, клуб "Toucan Bluzz & Rock"
Dead Vows (Швеция) + Redound (ex. Envy) + Rise Up + Shoot 2 Kill
21:00 часа
входа ще се знае скоро
aaaa yei yeii
много як концерт ще е
нали
iuhuu!
(party)
opaaaaaaaaaaaaaaaaaa samo segaaaa,do sutrintaaaaaaaaaaaaaaaa,da izgoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D yeah,NA4I SLED KONCERTA V 8th ball na drugiq den, LIVE-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yeah
super shte e v stud grad sichki sa dobre doshli, mnogo gotini hora ima, posle direktno v tantra tam e hardkora!!!
malko po napred ot tantra i v dqsno sus zeleni svetli i beli bukvi
utreeeeeeeeeeeeeeee...sme v 33
Чужбинците ме изкефиха, диска им е готин.
v 33 beshe xtra sled life-a
shoot 2 kill са брутални направиха супер як кавър на nasty. От целия канцерт най смръдливи бяха чужденците не знам къде се бутат при наще яки групи
ahahahahha
ahahahah
ahahahahaa
bez komentar ,prosto!
po-dobre naistina alternativni,chujdi grupi s istinsko punk durjanie da ne stupvat tuk!
Eми имай си свойте разбирания, за пънк музика, но за мен това не са гейските вокали. А "пънк държание" Ха-Ха-Ха че смешно нз обаче в тази група нямаше нищо пънк и нищо хардкор айде китарките избиваха от време на време...
и все пак...who the fuck are man united?
blagodarim i na 2ta
geiski vokali?da razbiram li,che svurzvash punka edinstveno s tva do kolko agresivni i tough sa vokalite?
glupavo e da napadash shvedskata banda,ne sa ti haresali-nqma problemi.
qvno se namirame v ramkite na.....pogoto i birata!
Нямали нищо общо с хардкора? Абе, хора вие в кой век живеете бе? :d
относно концерта на Dead Vows в плд-НАЙ добре от 3те групи които свириха тук(Колапсо и Дилейт другите 2). Гледайки и софииските които са ги "подгрявали", определено по яки са и от тях.те СА хардкор за разлика от сънародниците ни които са им били support.
за да няма допълнителни нареждания,нека уточня-не че бяха по яки или за ПО в каквото и да е,на мен пове4е ми харесаха мир вам и чест и почитания към БГ бандите
хахах ама ей не можа и тука да не се обадиш разбрахме бе . щом тва ти е определението за хардкор ок
кажете в сф как ги приеха Шведите ?
interesni bqha opredeleno
и все пак...who the fuck are man united?
Интересно ми е ти изобщо беше ли на този концерт за да изказваш квото и да е мнение. Стой си вкъщи и се филмирай че Ливърпуул ще те направят тру пънк...
А иначе сори че не съм от стадото което като чуе чужда група и му светкат очите. Бях на концерта и много добре видях че хората супер много се кефиха на наще си групи а като почна чуждата никой не помръдна. И аз като слушах записите в майспес очаквах да са по добри, но уви разочароваха ме и никой не може да ми промени мнението
*Интересно ми е ти изобщо беше ли на този концерт за да изказваш квото и да е мнение. Стой си вкъщи и се филмирай че Ливърпуул ще те направят тру пънк...*
Не съм бил на концерта просто защото свирещите групи не ми допадат стилово и не представляват интерес за мен.Но както виждаш не плюя и не класифицирам нищо като "гейско" или "нямащо нищо общо с пънка и хардкора", само защото се разминава с моите вкусове и предпочитания.Не знам какво е "тру"(също както не знам и кои са тия от аватара ти) и не виждам по какъв начин един футболен отбор би разширил музикалния ми кръгозор...Но все пак ще ти се доверя и ще продължа да гледам Диема с тайната надежда Рафа Бенитес да дойде и да ме легитимира като тру пънк някой ден.
*А иначе сори че не съм от стадото което като чуе чужда група и му светкат очите. Бях на концерта и много добре видях че хората супер много се кефиха на наще си групи а като почна чуждата никой не помръдна. И аз като слушах записите в майспес очаквах да са по добри, но уви разочароваха ме и никой не може да ми промени мнението*
И като си тръгнала да обясняваш кое е пънк и кое не е, кажи според теб пънк ли е да се позоваваш на това,което правели всички други, за да си изградиш собствена позиция?Иначе говориш за стада и светкане на очите...
Колкото до мнението ти - защо си мислиш, че някой се интересува какво е то?Че чак пък да иска и да ти го променя...Имаш пълното право да не харесваш бандата и никой не ти го оспорва.Просто не е нужно да сипеш помия.
Поздрави
Page [ 1 of 3 ] Posts [ 1 to 25 of 53 ]