streetcleaner

Topic: ohranata na hardcore koncertite

Не знам дали обръщате внимание, но ръбовете, които "охраняват" концертите са в повечето случаи едни и същи "интелигентни" физиономии и те с всеки изминат концерт спъват все повече доброто прекарване на хората. Няма ли кой да обясни на тия назобени лумпени какво е стейдж дайвинг и че хората, които се качват на сцената за няколко секунди не са атентатори, вокалът на групата не е Джордж Буш, а самата сцена не е Белия дом? Включването им в така нареченото охраняване става все по-злобно и аз лично видях как едно момче на Про-Пейн, бутнато от тях върху голия под си счупи рамото. Момчета от Ре-акт, няма ли начин да сменим вече тези селтаци с по-светнати момчета, които развиват някаква мисловна дейност и могат да преценят кой се качва на сцената да върши глупости и кой просто да се изкефи?

hardcore

Re: ohranata na hardcore koncertite

e tva e istinski hardcore da si schupish ramoto na kontsert ako primerno bieha i tupanitsi na tiya deto se kachvat oshte po yako

Kolio

За съжаление нещата тръгнаха на зле отдавна, това не е сега, но си личи, защото охраняват големите концерти. Аре да си го кажеме - охраната са сичките фашистки педери!
Така почна от "Пънка" - Луканката и още там разни биеха наред, и мене, и приятели, щото ни знаят от мачове... Според мен отгогава си се наместиха по тея мероприятия... супер удобно е! Съветвам ви след концерт да не се задържате много и да не излизате последни, щото може да станете вечерната забава, те си траят когато има хора.
Чика, ти имаш достатъчно влияние и, вервам, възможност поне малко да ги разграничиш от хардкор концертите. Ако не успееш след някой по-голям зулум, хората ше спрат да идват...

Има и друго решение - просто веднъж да сме заедно и да сме мъже! Знаете за кво говоря, нали?

Make a fuckin statement

ama razbira se............

KLATKA

Напълно подкрепям по горните мнения,в темата за медбал пак се объждаше подобния проблем,явно по-лошото е че има мн голяма част от хора който не им пука,лично аз се чудя ваобще за какво ходят на такива концерти,проблема наистина е в организаторите според мен.Ако продължават нещата така чесно казано не искам да се викат никакви такиваа групи за да не се излагаме,лично за мен това което стана на медбол нацисти да пазят самия концерт е подигравка със самата група...
Лошото също е че поколенията се менят,а новото към което принадлежа и аз не е обещаващо...

south

Вярно, че на моменти подхождаха доста грубо, ама изпускате и още нещо - всякаквите идиоти, които скачат от сцената. Защото нормално ли е някой да ти влиза с ритник в главата или докато е над публиката да рита като пощурял? Също и засилките от 3-4 метра и скачане със злоба. Тук нямам предвид, че желаещите трябва да скачат като балеринки, ама олигофрените, които забравят, че и там долу има хора... е, те вече си заслужават боя или там предстоящите контузии.

JohnnyBlack

а охраната като ги мята върху хората си е друго... :d

Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...

south

Еми, че едно е да бутнат някой от 1 метър върху публиката, друго е същият да ти влезе в главата с маваши-гери от засилка. :d

Moritz

Абе, охраната и организаторите са донякъде прави, защото...

сетете се на hate city fest-a как имаше един доста употребил (или поне така изглеждаше), който не знаеше какво става около него и най-накрая се преби. Ако не помните, че се опитваха да го свестяват, линейки се викаха, глупости...

Еми те охраната отговарят освен да не се ступа някой и да няма подобни изцепки, защото после на тях ще им се сечено, ако някой провал си причини нещо сериозно...

JohnnyBlack

На Про-Пейн на някой така му бяха раздробили кокалите самата охрана wink

Друг ъгъл няма.

Last edited by JohnnyBlack (2008-11-29 11:10:09)

Moritz

да го еба в интернета, какво се пуснаха хиляда мнения...

Moritz

JohnnyBlack wrote:

На Про-Пейн на някой така му бяха раздробили кокалите самата охрана wink

Друг ъгъл няма.

Другия ъгъл е, че докато влизахме имаше разни провинциални герои, които лъхаха на бъчва и не бяха адекватни и грам. Концерт на Медбол или ТОни Стораро- няма значение, този си се олюляваше и дрънкаше глупости, а какво е разбрал от концерта- не се знае.

Проблема е, че има доста такива, както и един който после сам си падаше и не можеше да стои изправен... Един такъв е достатъчно да се качи на сцената и пак ще има раздробени крайници...

JohnnyBlack

Просто да не ги пускат такива, а не да развалят кефа на всички.
Да буташ някой от сцената за да не си счупи нещо е абсурдно... lol

Moritz

факт...

по другите страни този проблем е решен интелигентно...

Poke

aaaa shot sa MADBALL ne trqq da se luha na bu4va,stiga ste se izlagali be ohranata tva ohranata onova,gledaite si kefa i da ne vi puka smile

Moritz

'щото са неадеквати затова...

Ако някой такъв плужек се разплеска и бъде прекратен концерта и тогава друго ще говорим...

F_o_G

И тогава ли ше гледаш кисело хахаха

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Yzi

Е*и му м*****а .. кво стана.. моритц пич охраната може да отговаря за пияните и без да бута трезвени хора, с идея да се забавляват, от сцената.. Охраната могат да се грижат за сигурността и без да са скинове.

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

Moritz

Това вече зависи от организаторите и собствениците на клуба... и неб бе не кефи особено, но се опитах да погледна и от друг ъгъл.. wink

PunksNOTdeaD

Първите мнения в тази тема, говорят достатъчно. Золуми от страна на скиновете още не съм видял, но престараването им на сцената и демонстративното поведение, не бива да са нещата които всички трябва да запомнят от концертите. Принципно не съм човек който дискриминира, но в крайна сметка всички знаем що за хора имаме насреща, а и доста лошо съм видял от скинове, такаче не се чувствам добре дошъл в тази зала.

www.PunksNOTdeaD.net/forum
Българският PUNK'S NOT DEAD портал

dietrying

ako iska6 vikaaiii ohranataaaaaaaaa

ahhah

hahahshaaaa q se pregledayte ohranata vi e vinovna 4e ne mojete da se zabavlqvata ami varianta sus zala hristo botev s ujasen zvuk i re6etka pred scenata  po dobur variant li e?!?! toq me butnal onq me butnal kato ti izrejat lakat v pogoto pak li piska6 taka????

maldito

Христо Ботев е най-гадното място за концерти... винаги звукът е ужасен

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

PunksNOTdeaD

maldito wrote:

Христо Ботев е най-гадното място за концерти... винаги звукът е ужасен

Зависи за кои концерти говориш. На 3 Соулфлая съм бил там, звука беше идеален. Идеален беше също и на един концерт на Хиподил преди години, идеален беше и на Той Долс. На Илнино беше плачебен, но това въобще не означава, че на залата и има нещо, по-скоро на озвучителите...

www.PunksNOTdeaD.net/forum
Българският PUNK'S NOT DEAD портал

НечоВенци

зала Христо Ботев не е лошо място за концерти. В тоя случай проблем са озвучителите. Ако се намерят разбиращи си от работата такива, ще се получи добра кочина.
Относто охраната - според мен трябва наистина хората, които охраняват концертите да са хора навътре с тая работа, за да не ни правят проблеми когато се качваме по сцената за дайв и т.н. и да няма счупени ребра и други кокали от напомпани охранители. Като си счупим нещо в пита си е наш проблем, ама да не ни пипат като си се кефим...

"If you don't live for something, you will die for nothing!"