Dancho

Topic: правила на форума. прочетете преди да пишете!

1. забранява се употребата на вулгарни думи и цинизми - спазвайте добрия тон.

2. забраняват се лични нападки и обиди към участниците във форума, особено такива, базиращи се на нечии музикални предпочитания.

3. без реклама (освен със съгласието на админите/модераторите) и спам (за спам се считат ненужни и с нищо недопринасящи за развитието на дадена тема постове; постове, състоящи се от по една-две думи или само от емотикони).

4. старайте се да се придържате към темата, по която поствате. ако имате забележка към даден потребител или въпрос към модератор, изказвайте ги с лично съобщение, а не във форума. офтопик дискусиите са нежелателни.

5. без крос-форум дискусии (препращащи към други форуми).

6. забранени са всякакви опити за хакване на посетителите с помощта на форума.

7. употребата на кирилица е силно препоръчителна.

8. ограничавайте броя и размера на изображенията в подписите си. това не е форумът на планета тв, а и не всички потребители са с бърз достъп до интернет.

9. забранява се създаването на повече от една регистрации от един потребител с цел писане във форума от името на няколко души.

10. при нарушаване на горепосочените правила, провинилият се подлежи на предупреждение от модераторите/админите. при повторно предупреждение потребителят бива поставен на изпитателен срок, изразяващ се в забрана на достъпа до форума за няколко дни, а при трета простъпка - на окончателен бан.

11. всички правила могат да се изменят по усмотрение на админа/модератора в дадения момент.

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.