Topic: НАЙ-ЯКИТЕ КОНЦЕРТИ
Би било интересно да си поговорим за някои от концертите, които са ви разтърсили най-много,
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Би било интересно да си поговорим за някои от концертите, които са ви разтърсили най-много,
за мен май са концерта на angel crew в софия и no way fest-а в TNT (варна) през 2003
за мен май са концерта на angel crew в софия и no way fest-а в TNT (варна) през 2003
Angel Crew беше наистина много добро!
Други много яки за мен концерти са Agnostic Front и Hatebreed ...
Аз май най-много се зарадвах на SOIA и на MAD BALL. A нямахте ли чувството че AGNOSTIC FRONT малко си претупаха концерта.
мен много не ме кефят големите концерти - винаги има отрепки, които не знаят защо са там и не са съвсем на място.
Аз май най-много се зарадвах на SOIA и на MAD BALL. A нямахте ли чувството че AGNOSTIC FRONT малко си претупаха концерта.
Час и половина претупване. Кво ни направи ве?
Вече почвам да си мисля за концертите, като за партита по цяла нощ жулене на жици мъжката.
murphy's law,agnostic,born from pain ..може би борн фром пейн наи ме изкефиха .
има много такива концерти но това са сред най-мощните
SICK OF IT ALL, oпределено беше нерално...
az na nego si zagubih telefona i nqkak si use6taneto ve4e ne be6e su6toto. 4uvstvah se preeebana i nemojeh da se izkefa na mah na grupite.ma mi wyrnaha tela sled 3 dena.ebati dobria 4owek.restekpa gal!.
ma ina4 ekoncerta be6e sila.
dosta sa kato se zamislya MADBALL,AGNOSTIC FRONT SICK OF IT ALL,za tezi grupi si me4taya ot dete da gi gledam i byaha super yaki concertite no moje bi nai silno me vpe4atliha SUICIDAL TENDENCIES be6e zversko heh i o6te mnogo drugi ima ama tva kurti
Час и половина претупване. Кво ни направи ве?
Вече почвам да си мисля за концертите, като за партита по цяла нощ жулене на жици мъжката.[/q
Не съм го засичал, ама мисля, че не беше повече от 1 час. Не знам защо така си мисля, просто имах чувството, че бързаха да си ходат. Може и така да ми се е сторило.
за мен наистина яките бяха - първия Мърфис Уол, първия на 25 Та лаиф в О'шипка, Х-маса 2002 и ония Ноу Уей фест през 2003 във Варна, аааа и Мадбол и Интегрити горе-долу след това вече концертите се промениха, защото голяма част от хората, които идваха преди спряха да идват.
ПС: ААаа даааа и Суисайдал бяха болни на концерта ама тях не ги слагам мн мн хк, иначе са ми любими.
mnoo se izkefih na poslednite konceti na 25ta life i born from pain,a i na hatebreed...nishto 4e se bqh nakvasil kato talpa
Dobre be, qasno e, 4e 4ujdite bandi sa strashni i e bilo qako, no mene mi e interesno kvo bihte kazali za BG bandite, nikoi(s izklu4enie edin) ne kaza koncert s BG grupa/grupi, koito da pomni ili da e ostavil sleda v 4oveka... Na men li4no tova mi se sruva mnogo stranno.
no way fest-а в TNT (варна) през 2003
ония Ноу Уей фест през 2003 във Варна
също и първия концерт на ТВУ в Пловдив - 23 април 2004 май беше
posledniq fest v sredec(produljenieto na vtoriq den na union-a) beshe mnoo qk
last hope/envy v shipkata
tazgodishniq union fest vav varna mnogo me izkefi sushto
x-mass 2005
ima i oshte,no za sega ne se seshtam
be angel crew beshe nai-iakia konzert deto sam bil i az. na takuv moshing nikoga ne sam bil prez jivota si. otslabnah s 2-3 kila ot pot, uj pih 6-7 biri taka da ima te4nost det se vika ...
мииии аз не съм посещавал особено много концерти...
На каквото съм отишъл ме е изкефило, но UUF остави най най най - бруталните спомени в акъла ми
na stampin ground be6e nai-golqmata ludnica nevuzmojno dobra grupa vuv vsqko otno6enie
p.s. i na integrity.sega se setih.togava gledah za purvi put Hidden - ebati grupata bqha i te!!
ПС: ААаа даааа и Суисайдал бяха болни на концерта ама тях не ги слагам мн мн хк, иначе са ми любими.
Аз пък точно тях ги слагам ама въпрос на вкус, мен пък новите групи и течения не ме кефят. Sick Of It All i Suicidal - това са най-големите концерти, което не значи че другите споменати по-горе са за подценяване
Някой ако си спомня първите X-mass-и в зала Македония (на гърба на Black boxa), Catharsis ако ви говори нещо Някой по-напред видях с много вярно мнение - хората които ходят по концертите се смениха.
na stampin ground be6e nai-golqmata ludnica nevuzmojno dobra grupa vuv vsqko otno6enie
За мен също най-якият концерт (хардкор) който съм бил е Стампин. Иначе втория концерт на Soulfly беше най-великото нещо дето съм бил (бях и на Озфест така че имам база за сравнение). Други концерти: Pldege Alliance/Antimanaix в Пловдив. Както и кноцертът на Cabani след това. Споням си че последният лайв на Vendetta в Пловдив беше касапница. Иначе всеки път като свири LastHope се получава някак си "хардкор" атмосфера, ако въобще има такова нещо. Има и други живи изпалнения на които съм се накефил но просто няма смисал да ги изброявам. Само се надявам да има още. Вчера бях на Cut Off/O.H. тук в Благоевград и се получи много добре за дебютен концерт в Благоевград.
верно си е, на pledge alliance/antimaniax концерта беше уникален. имаше в пианото и един легендарен live на indignity. иначе първия концерт в сакс, когато свириха кабани и дилейт с три вокала беше супер :-)
на ексмаса със бекфайър беше много готино, както и на един от концертите в сакс, когато свириха анадър дей, тву и първия концерт на ХЕДШОТ и една камара яки live-ове на взрив, на които просто сме се разцепвали. И скинфлик из софия.. бе лудници големи е имало.
даката
мдам катарзис - болен концерт, фриймаинд 2001 - болен, Ендстенд в София, аве въобще много яки концерти имаше.
ПС: Кой има рипнати видеота от тия концерти и по точно ми трябва рип от Фриймайнд 2001??
Page [ 1 of 3 ] Posts [ 1 to 25 of 55 ]