nazis suck

Topic: Under Siege RHC не успяват да свирят във Варна тази събота заради бой

Under Siege RHC са били нападнати от нео-нацисти с боксове и бухалки на гарата преди да заминат за концерта им във Варна с МПС, Counterbuff и Bring It Back. Вчера са били освободени от Пирогов.

http://www.express.bg/story/28629
http://novini.dir.bg/2008/11/29/news3670105.html

maldito

Re: Under Siege RHC не успяват да свирят във Варна тази събота заради бой

еби му майката...

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

fighttheright

ne vijdam zashto pastevash tova tuka, kato se ima predvid che povecheto hora v tozi forum sa sus desni obejdeniq smile

Ванче Михайлов

Жалко...дано се оправят момчетата...Колкото и грубо да звучи,това е част от "играта"..Случва се навсякъде в Европа,като насилието е от двете страни...След като си заел радикална позиция,ти трябва да я отстояваш и защитаваш по всякакъв начин.Най-тъпото е,че българи бият българи...А относно родните наци-скинове те отдавна са станали за посмешище сред средите на хората,истински обичащи Родината.Да си приятел с "Крв и Част-Србиja" и да носиш тениска със сръбския герб....какво да коментирам,заблудени овце...

pudes

какви българи са безродниците комунисти ?

Yzi

kvo da kaja.. o6te ot su6toto.. nqma usmivki tuk, samo 4ove6ki bokluk..

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

F_o_G

fighttheright wrote:

ne vijdam zashto pastevash tova tuka, kato se ima predvid che povecheto hora v tozi forum sa sus desni obejdeniq smile

ми да се порадват начи хахах

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

dietrying

da i az tova se 4uda kakvo ni puka

*Asterdamage*

Не ви пука щото нямате уважение към нищо и щото сте интернет путки...

blazinhorizon

Хайде да си кажем нещата веднъж завинаги в прав текст. Така поднесена информацията е тенденциозна, а и точно това искат да постигнат тези от Under Siege. Те искат да скрият своите мракобесни идеи зад музика, като свирят по концерти с групи, които изобщо нямат като тяхното послание. А после, когато ядът бой да изкарват, че боя едва ли не е атака срещу цялата hardcore сцена, което е ясно на всеки, че не е така. Най-малкото, защото почти няма концерт в България hardcore, на който да няма от така наречените "нацисти" в публиката, но да е станало някога някакъв проблем заради това? Не. Проблемите стават на концерти, на които присъства тази провокаторска групичка от анархисти, които въвличат невинни хора в своите глупости. Пък и най-често проблемите стават отвън някъде и си касят точно виновниците. Защо циврят сега, че са бити? Не може да пееш неща от сорта: "Куршумите шумно заиграха по нео-нацистката гръд" и да очакваш, че нищо няма да ти се случи и че онези ще ти се радват едва ли не. Аз ако пея такива неща, естествено, че ще очаквам да ми счупят главата после, защото нацитата може да са всякакви, но за разлика от анархистите не си поплюват и не пеят само за някакви неща, а ги правят наистина. Тъй че изхода от това положение за мен е да не се дава трибуна на групи като тези Under Siege, които така или иначе само всяват напрежение и застрашават сигурността на всички със собствените си простотии, а после даже се опитват и нас да въвличат в решаването на техните им проблеми с фашистите.

Защо нео-нацитата не нападат примерно нормален хардкор концерт? На Delate например? В малкото случаи, когато са правили проблеми на нормални концерти, то не е било срещу групите, срещу всички посетители, а срещу единици, които така или иначе си имат конфликт от преди. Тъй че ако трябва да сме честни - по-добре нацитата да си се справят с анархистите и след това да си остане сцената ни спокойна. Аз не приемам заради глупостите на 2-3 анархисти да страдаме всички и после едва ли не да трябва ние да се бием заради тях. Всеки сам да си сърба това, което си е надробил.

Иначе мое лично убеждение е, че всеки има място на хардкор концертите стига да не ги използва за политизиране. Нека идват нацисти, нека идват каквито си искат, но да си слушат музиката, да се забавляват и това е. Аз лично само веднъж съм правил грешката да ходя на концерт, където се вяха анархо и комунистически знамена и нямам желание втори път да го правя.

poster

Po tvoite dumi se podrazbira che nqma nishto losho da ima nazisti v hardcore scenata...e tova e istinskata scena v bg . prosto nqmam dumi. i ne vsichko e do muzika

wikinger

съгласен съм с мнението на blazinhorizon.На всеки хардкор концерт в 8мата топка има поне 10тина скинове и се забавляват заедно с метълите и кораджиите и проблем няма, ами миналото лято на концерт на last hope нацита запалиха факли заедно с кораджии и стана купон.Нацисти нямат място в хардкор средите , но в България всичко е сбъркано и така или иначе те вече са заели своето място.Просто някой хора бяха свикнали войната да е само в нета, а като стане на улицата и пищят до небесата че нацисти са провалили хардкор концерт

Ванче Михайлов

Човека много правилно си го каза,не се правете на "невинни деца".Хардкора е аполитичен в своето развитие и се базира на социална тематика,НЕСВЪРЗАНА пряко с политиката...Именно това го отличава от пънка..Да,корените са общи,но от тогава досега много време е изтекло и се е формирала идеята.А тя е:изразяване на дадена позиция,невлияща се от авторитети(Каквито са крайните идеологии,кур за всички диктатури!)Всеки може сам да си разбира текстовете и да си ги тълкува...Всичко останало е показност.Аз съм против келтксите кръстове,но и против "А"-тата на концерти..но не мога да забраня на свободните личности да си изразяват позицията с носене на дрехи..Техен избор.За друго обаче става въпрос:асоциирането на радикални групи с цялата хардкор сцена...Което е неправилно.Поне за мен.А и за вярвам 80 % от ходещите по концерти smile

Ванче Михайлов

Поста ми беше насочен не към предните двама човека,пишещи на кирилица,а към левичарите,които ще се появят много скоро и ще ни анатемосат smile

не знам какъф ви е хардкор филма сега ама си спомням, че преди време никой не се кефеше на назита по концертите. Не един концерт на скинфлик в шипката каброна слезна от сцената и смаза от бой един скин само щото беше дошъл там. Сега явно не е така.

fen

Привет.
Искам да кажа първо за себе си, че имам десни убеждения, но това не ми пречи да ходя по Хард Кор или други концерти и да се кефя не само на музиката ,но и мисля че самата сцена която винаги е била зле има нужда от всички нас и подкрепа с присъствието ни и закупуване на билети и т.н. , както и от уважение към самите банди които дават нещо от себе си и хвърлят бая труд за осъществяването на подобно мероприятие. Мен не ме интересува кои какъв е и за какво се бори стига да не си пречим.
Това, че няколко човека страдащи от липса на внимание , определящи се като политични се опитват да въвличат след себе си невинни хора е голяма глупост и признак на слабост и безпомощност. както казаха вече всеки сам прави как да се държат с него и сам си сърба собствената попара. Разбира се много странни са ми 16-18 год комунисти които всъщност са нямали допир с отминалия строи. Много тъпо. Но това си е техен личен избор. Поне успяват да привлекат внимание както в случая дори и по този начин.   Музиката за мен не е политика, а предаване на емоции и атмосфера, изкуствво, талант и креативност. От там вече си личи кое е стоиностно и кое е посредствено.
Също така се чудя анархизма в българия .... борба срещу контролиорите в градския транспорт ли е и като цяло какъв е приносът за музиката , че се жалваме тук и търсим утеха поради глупостта си. Мисля, че това е жалко.
Съжалявам ако съм убидил някои, но това е мое мнение.

blazinhorizon

Радвам се, че има хора, които мислят като мен. Аз не мога да кажа, че съм с десни убеждения. Даже по-скоро бих казал, че имам ляво мислене. Но това мислене си е за мен самия или за местата, където трябва. Не за концертите, защото там човек отива да се забавлява, а не да вее червени знамена. Или каквито и да е други знамена. Ако все пак вея някакво знаме и ме набият - ще се сърдя преди всичко на себе си. А тези момченца от Under Siege, те от години сеят раздори, правят интриги, предизвикват скандали и побоища, като винаги страдат хора, които нямат общо, но които се застъпват за тях. Сега, че веднъж са си го отнесли точните хора - да седнем да ревем за тях ли? Еми казах ви - каквото повикало, такова се обадило. Нали пеят за физическа саморазправа с нацистите? Защо не са се саморазправили с тях тогава ми са отишли в Пирогов пребити? Защо се разминава това, за което пеят и реалността? Или може би да иде друг да си чупи главата заради тях и техните текстове? neutral

Vinni Puh

Аз нямам никакви политически убеждения и ходя на концерти за да се забавлявам а не да слушам анти някакви си текстове на някакви "радикални" глупаци. Моето лично мнение е че анархисти, нацисти и не знам още какви "-исти" трябва да престанат да занимават хората с глупостите си а да ходят да се **** нейде без да пречат на никого!

fen

blazinhorizon , това , че си ляв или десен няма никакво значение, това не пречи да имам уважение и респект към хора като теб които показват класа.
Поздрави!

добре де, ами last hope като заемат позиция против назитата? Шо некой не каже нещо по тоя ?-с
Иначе друго ми прави впечатлеие, тука никой май не преваи разлика между десен и нацист, и ляв и анархист. Значи може да си ляв и понеже имаш социален поглед над нещата, може да си десен щотот си консервативен примерно. Има ли смисъл да се разяснява гледната точка на национал-социализма и на анархизма?

na baba mi hvarchiloto

Лелееее...Егати изродите сме станали! Много яко, че са набили някого, супер просто. Че чак са си го и заслужили.... Направо ми става не тъжно, ами и аз не знам.

Dancho

...и все пак, когато те нападнат с бухалки, боксове и ножове не е честно. а и моментът на изненадата го има в полза на нападателите хехе.

иначе 7 seconds пеят много готина песен - colorblind, но в нея не се пее за нацизъм и фашизъм, а за проста човещина.

I don't feel that prejudice,
Can't see divided lines.
To me we are all just the same,
Our difference in our souls and minds.
You tell me that the difference,
Is red, brown, black and white.
A world of such variety,
To you becomes an excuse for hate.
(Chorus)
We've gotta learn, have hope, unite
And care enough to end this fight.
You're hating with no real insight,
And burning crosses in the night.
A hundred years of barriers,
Yet still we can't see fit
To bring about world unity
And learn to live with it.
Now I'm not just complaining
And I won't preach to anyone,
But we should think about it
'Cos this war has not just begun.
(Repeat Chorus)

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

blazinhorizon

Аз се съмнявам, че е истина това за бухалките и боксовете. Журналистически измислици според мен. Ама не е и това най-важното. Все пак Us пеят как ще стрелят нацистите с куршуми - едни бухалки ще са проблем за такива машини за убиване? :d

Dancho

Е това е друга тема вече. Но насилието е ненужно и излишно. Защото историята показва, че анархистите само си пеят за някакво 'отмъщение', но никога не го прилагат. Така че и нападението от страна на крайно десните е ненужно. Само излишен бой и приказки.

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

Ванче Михайлов

Споменахте Last Hope...

I'm not a communist - no way no
Not an anarchist - nothing like this
Fuckin' pseudo-radicals, I won't support such false ideas
I'm just a person like anyone else
I don't want to be oppressed
Don't want to be controlled and pay more taxes for their wealth
Don't believe a word they say, fuck their authority!
Everything is profit there, this ain't no real democracy

Последната част на"Riot". smile