Re: Under Siege RHC не успяват да свирят във Варна тази събота заради бой
а no tolerance си е открито против скиновете
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
а no tolerance си е открито против скиновете
Lele maiko kato gledam kvi ste gi drobili tuka chak jal mi stava be. V 8th ball-a imalo skinove i se kefeli zaedno s nas, na nikogo ne precheli - Ahahahaha.. wininger qvno mu e kef da se namira v skinhead pogo na Hardcore koncert.. bez komentar. ;]
e ne 6e me boli kura za utrepki kato zdraveca hahahahaaha
Аз мисля, че това което е станало е пълна простотия. Не обичам нацистите, но не приемам и анархистите до аполитичната хардкор сцена. Аполитична имам предвид, че тя винаги е била социална, но никога не е прегръщала идеите на този или онзи.
Анархистите са били по-близки до сцената, но не са присъствали пряко в нея. Нека си имат собствена сцена със свои слушатели, както е по света.
Преди години на пънк и хардкор концертите анархисти е имало и винаги някои от групите са били повлиявани от идеите. Нацита започнаха да се появяват едва преди 2-3 години.
Тук бих си задал въпроса, защо именно с появяването на нацита на хардкор концерти сцената започна да умира и деградира? Сега се превръща в някаква крива хейтърщина по подобие на тази в щатите. Всички ще се наиграят, побоища по концерти и накрая и я има няколко групи останали с 20 човека публика, я не.
Тези, които се знаем по-отдавна съм сигурен, че знаят какво представляват хората от Under Siege и това въобще не е свързано с нещата, които се пишат по-горе по техен адрес. В смисъл част от тях са анархисти, но не са некви прокажени ебати.
Дори нещата, които правят в последно време (който им е слушал последните концерти) ще види, че за анархизъм не се пее. Преди имаха някаква песен "Анархия", но не съм я чувал по концерти.
Те и Delate имат такава песен, но какво от това?
Друго нещо, Under Siege са свирили с почти всички български пънк и хардкор групи. Мисля, че това е най-големия показател за това как самите хора от групите ги приемат. И твърдението, че едва ли не всеки ги мрази, едва ли има почва.
Бъдещето ще покаже, какво ще стане, но аз отдавна съм отписал ставащото в тая сцена, след като почнаха и такива събития да стават нямам какво да кажа.
Нямаше нужда да пишеш два пъти едно и също нещо. Няма да стане по-достоверно, нито пък да убедиш някой в правотата си.
На никой не му е до анархисти в сцената! Те ни навличат само проблеми!
boya nikoga ne e izlishen osobeno kato nyakoy ima golyama usta i malki topchitsi,ne viziram nikogo
ee momcheta mnogo qsno che vseki put anarhistite i punkarite shte gi biqt. i tova zashtoto sa mnogo malko i vse sa slabi ne napompani kato fashugite normalno. kak da imash topki kato ti izkochat 10 chiveka a ti si 60 kila i ding dong go kaza nai dobre zaedno sus dakata rizpekt
хахаха вие изкарахте нацистите, че са ебаси непорочните и обществено полезни същества
добре, като в хардкор сцената има място за всички и всичко се крепи на уважение към другия защо според вас расистите имат място в нея, нима техните убеждения не са изградени на основата на омразата
наречете ме комунист ако щете, но за мен омразата няма място в хардкора
you express yourself with fights and you say that this is justice
you believe in race superior, you say your kind is best
but I can only tell you - you're blinded by hate
blow up your leaders who try to strip their plague
който се възхищава на хитлер, сталин или баба си, да си стои в тях и да маршерува пред портретите им
Не смятам с никой да дискутирам каквото и да е,ако четат членовете на двете групи искам да им кажа само едно : БОРЕТЕ СЕ ЗА ТОВА КОЕТО ПЕЕТЕ!
Last edited by KLATKA (2008-12-01 20:51:08)
mi koyto e 60 kila s malki topki she ima i podobavashto malka usta
Мислех си, че не съм си пуснал поста и затова пак го пратих. Както и да е, там модовете да трият единия.
Аз смятам, че тея които навличат проблеми са нацитата. Анархистите все още не съм чул да бият по концерти. Сега какво излиза, че нацитата ще определят кой да свири в тая сцена и кой не?
Ако се стигне дотам, то значи тая сцена не съществува.
Освен това нека се върнем преди години.
Имало е толкова много групи, чийто членове са които повлияни от анархията и въпреки това са останали в историята на сцената като едни от най-добрите - Confront, Indignity, Ignore, Not Broken In Spirit, Breakaway, Skinflick, ТВУ.
Тогава бяха златните времена на тая сцена. Сега сами виждате, че това нещо супер много се изроди. Дори на Чиката не му се занимава с организацията на концерти, класически групи като Death Squad, Cut Off вече свирят все по-рядко. Повечето групи се разпадат. Новите, които се появяват го избиват вече на метъл, позьорщина и не кефят толкова.
Това са реалностите и аз не виждам група като Under Siege какво е повлияла с това. Защото дефакто те я имат я нямат 20 концерта, не са издали нещо официално. Записите им са некви демота, които всеки може да си изтегли. Никога не са били някъв фактор, че да зависи нещо от тях.
Пънк и хардкора в България се роди, живя и умря точно за 15 години. Сега предстои няква гавра с трупа му.
Към горното мнение не мога по-точно да се изразя
Чак пък на Чиката да не му се занимава да организира концерти
А това определение за Ds за първи път го чувам :d Сигурно и на тях ще им е забавно да го чуят
I want to have a drink I want to have a laugh
I don't want no dodgy politics 'cos I ain't that daft
Don't need some nutter telling me what to do
I can think for myself and so can you
Commies and nazis they're all the same
oi polloi - commies and nazis
They only want to use you for their own gain
They lie deceive and try to confuse you
Commies and nazis they only want to use you
Right wing nutters spreading race hate
Communist loonies who want a one party state
Their extremist views are all too clear
Commies and nazis you're not wanted here
Commies and nazis what a shower
They only want to use you to grab themselves power
But once they got it they don't care about you
Commies and nazis give 'em the boot!
COMMIES AND NAZIS - OI!
COMMIES AND NAZIS - ON YER BIKE!
:OFFTOPIC:abe ding-dong ya suzday edin spisuk OT ZLATNITE VREMENA NA BG HARDKORA s nepozyorski i klasicheski hardcore bandi,kakvito nikoga poveche nyama da ima i kazhi poimenno koi sa tiya skapani pozyori be ebah mu maykata znachi i da se oturvem zadruzhno ot tyah i da se opitame da suzhivim punka i hardkora.
ya izlez podishay chist vuzduh i pomisli kak se e priemala stilovata promyana v muzikata dosega i dali tvoeto izkazvane ne se povtarya vuv vremeto veche godini nared.
i pak pomisli dali chikata ne organizira kontserti,ili mozhe bi imash predvid KONTSERTI S KLASICHESKI BULGARSKI HARDCORE BANDI?
kva stilova promqna ve 4ovek za bg scenata e,ne gleda6 li 4e grupite stanaxa pove4e ot xorata koito xodqt po koncerti,a za textove poslanqi i dr nqma kvo da govorq...prosto taq scena v bg otdavna ve4e nqma nikaf spirit..pone spirt da ima6e:D
Изключително тъпа история. Засади, боксове, простотии. Никой нормален човек не би трябвало да толерира подобни работи, каквито и политически убеждения да има.
така, така. Мода и поза е тва новото. Къде е приятелството? Къде е братството? Защо китарите са с 2 октави надолу? Защо вокалите крещят? Какво стана с нашата сцена?
priqtelstvoto si e mejdu priqtelite,bratstvo tuka da imalo...neznam az,tva s 2-te oktavi nadolu e super,vokalite sushto sa extra,a scena si ima prosto ima pove4ko grupi v neq:)nqmam predvid HC scena ami BG scena
...(((((((((((
poveche takiva sluchay ako ima she e po dobre, shtoto samo na prikazki ne vurvi, kato si zael pozitsiya she si turpish posledstviyata
koyto govori da si stoy zad prikazkite
POLITICAL ASYLUM da ti kazha li kude po sveta natsisti se motayat po hc kontserti beznazakano mi vuv Frantsiya naprimer i v Germaniya naprimer i sum siguren che i na drugi mesta se sluchva are stiga tuka e bilo nay zle i nashta stsena e s nay golemite pozyori a?
nai zle e tuka naistina. ne znam kade si bil v germaniq ili franciq obache sigurno si bil na sbirka na bh i tam si gi vidql tezi lichnosti.
От всичко което прочетох пак се убеждавам, че в България няма нищо нормално!Никъде по света наистина съм убеден хардкор сцената не толерира нацизма, никъде когато "антифа" скиновете видят нацисти не им казват че са А-политични, за да избегнат боя, никъде "антифа" не изглеждат като нацисти и също така не се събират с тях, както се случва тук!Иначе просто кво да кажа Здравеца горкия сам си направи тази врътка и за тва го бият през ден, щото си напуска снимки из нета, пише се за "антифа" и не излиза от тях. По принцип както забелязвате тъпите нацисти колкото и безмозъчни да са знаят най-простите неща - никога не показвай лицето си, по анархистките протести защо мислите всички са с кърпи и т.н. Тук обаче дай да се показваме и за тва могат и да те пречукат и пред вас утре както стана с доста хора в ужасния Пловдив.
Плюс това за хардкор концертите пресен спомен още ми е Медбол където цялата охрана за пореден път бяха скапаните фашаги, а допълнително дойде и цялата банда с лилави венци и анцузи с водача си Канчо, и стояха като охранители през целият концерт очаквайки да спукат ключицата на някой.
Единствената сцена до която не са се докопали все още си е метъла, защото метълите са единни и са бая, но чесно казано на хардкор концерти когато тези хора присъстват на мен лично ми е крайно неприятно да виждам погледите им търсещи някой за бой.
Тези хора трябва да се разкарат от нашите среди защото нямат място, а лошото е че се намърдаха навсякъде както забелязвам пишат и тук във форумите, знаят за концертите и както виждате има изпотрошени хора. И както повечето от вас не им пука някой ден всеки може да се окаже в болница и тогава ще се сети.
Като за последно искам само да питам ако някой така наречен антифашист чете тук какво се случва, защо няма един пречукан скин, защо цяла София е в пречупени кръстове и всъщност защо има антифа като няма?
Както е добре известна тенденцията за българите всеки се оправя сам!
ne mi se spori za gluposti germaniya frantsiya znam kvoto znam naistina seki ima pravo na mnenie,samo ne si go nalagayte peace bratya i sestri i sledvashtiya put kato mnogo vi draznyat natsistite ILI KOYTO I DA E vi predlagam da im pokazhete hardkor silata si
Page [ 2 of 12 ] Posts [ 26 to 50 of 290 ]