iliikata

Re: Under Siege RHC не успяват да свирят във Варна тази събота заради бой

haaha@mail.bg wrote:

kak se novoto vi e v golemi usti be, polovinata ot vas sa nabori deto kato slushat bandi ot 95 si mislyat che go zhiveyat tva,hahahahhahaha absurdni ste be balucheta

brato az moje da sum absurden ma si izlizam s imet, a ti ne vervam da se hazvash hahaha, nali?

hahahh

loli ti kato si izlizash s imeto men tva po kakuv nachin tochno me kasae?ako ne uspeesh sam da otgatnesh pitay rostislav toy po ip-to she ti kazhe wink

ivelin

http://www.youtube.com/watch?v=rHBkHoQrOQg lol
pozdrav

KLATKA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA

tfa e kato misho shamara v jica variant,ko mi6eto se be6e setil da sa garmi mo6no v negovite klipove 6te6e da e o6te po varvejen:D

moxata

http://www.youtube.com/watch?v=GNgcbZQF4nE

smile

dietrying

misho shamara e nad tiq ne6ta

Ванче Михайлов

Sold by your own
October revolution
Out to the streets
To fight against the tyranny
In 56' we fought the occupation
The young and old
Against the Communist regime

The sorrow, a so-called liberation
The sorrow, a violent domination
Sorrow, the humiliation
Fifty years, the death of a nation

Poverty for all
But freedom's the exception
The Proletariat, now the
Red Bourgeoisie
The murder, the torture
The terror, the famine
Fifty years under the
Communist regimes

Sorrow, the humiliation

The price of freedom,
is worth it to me
Fighting
A revolution
Fighting
For human rights
The Cheka, the Stazi
The human tragedies
The casualties of the state
Fifty years,
a tragic philosophy
Fifty years,
collective suffering
Fifty years,
we're the casualties
of the state

Sorrow, the humiliation

Песента е на "фашистите" Ignite...Поздрав за всички любители на "лявото" smile

fen

че, "скиновете" са тъпи парчета и избиват по топзи начин спор няма, че са просто и смотани съгласен. Но навсякъде се случва да набият някого. така, че поради една или друга причина това е част от живота. Друг е проблемът при пънк и подобни мероприятия и "личности"абе как така 30 тина тапака бръцнатиотиват и правят квото си искат докато ответната страна само плаче и се жалва във форуми при положение че са пропаганндно безсмъртни. Сори пичове ,но поне когато е ясно че ше ям дървото ше се опитам ва го хапнат доколкото успея и противниците ми. А и не бих седналд а плача по форуми и да се надявам на милостиня което да повдигне реитинга ми на ъндърграунд магнат. Кои ви спира бе. Биите ги и вие, напомпаите се и вие щом се борите за нещо си то направете го.

Винни Пух

Всички са мишоци според мен. Факт е, че Здравеца и другите нему подобни идеалисти виртуално са превзели света едва ли не, но е факт че и нацитата са тотални кавали. Според мене просто липсата на акъл бива компенсирана с бой. Съжалявам днешната българска младеж, била тя "пияна" и не знам каква още.
Накрая ще обобщя само, че счупеното носи щастие...

fen

arbeit macht frei     xaxaxaxaxaxa

Баче Кико

Уфф...Защо ли изобщо споменах за Здравеца,дразня се,че хора които дори не го познават пишат глупости за него,но явно така им изнася.Както и да е,няма да ви занимавам повече с него,пък и той едва ли иска това.Факт е обаче,че напоследък хардкор сцената в България никаква я няма,не че ги няма групите,не ме разбирайте погрешно.Мое лично наблюдение,е ,че много от хората които пълнехме залите на всеки кор и пънк концерт,тотално се разочаровахме от това което се случва в момента....някви пичове,които докато сцената беше във възхода си,още са сучели от майка си,в момента правят свирки на нацитата,само и само да отърват боя и после ми разправят на всеки концерт-юнайтед енд стронг и се бият в гърдите,че са големите шефчета.Аз не искам да имам нищо общо с тази сцена,но още ме крепи това,че има хора като Чиката,Мечката и др....които милеят за тази сцена и знаят за какво иде реч.Респект за тях!!!! А другите "кораджий" грешка гъзолизачи да си стоят в "88-th Bal",да си пият биричката с Чорапчето и приятелчетата им от кравай и ариана и да не се обаждат,щото са ми направо смешни!

Nqkoj

Abe toq Zdravec edno vreme beshe s nazistite. Az sum go vidal, ama posle skinovete razbraha che bashta mu e evrein i beshe izgonen ot tiq sredi. Sega se pravi na antifa, ama 2001 na hardcore xmasa vdigashe ruka. Tova dobre go pomnq. Inache kur za klosharite anarhisti. Hardcore-a vinagi e bil i ste bude mnogo poveche ot punka. Predpochitam nazisti pred klosharite po koncertite. Pozdrav sus "fashistite" Slapshot.

You talk about acceptance but just look at you
Now you can join the mainstream
When you look the way you do
You talk about anarchy well I'll show you some
You won't last one minute if the real thing comes

Punk's dead, you're next
Punk's dead, you're next
Punk's dead, you're next
Punk's dead, you're next

You want to worship Wattie that not the way to be
You think your looks don't matter well we'll just wait and see
You'll end up like the other's all f**ked up or dead
Taking shit from people or get kicked in the head

Punk's dead, you're next
Punk's dead, you're next
Punk's dead, you're next
Punk's dead, you're next

Punk's dead, you're next
Punk's dead, you're next
Punk's dead, you're next
Punk's dead, you're next

Who's next?

KLATKA

wzemmete si po edna seria retabolil i sa opravqite:D

radka kurshuma

абе както сте седнали да ревете за някакъв бой?????
това се случва постоянно и навсякъде, АКО НЕ СИ ПЪНКАР, А НЯКОЙ ЧАЛГАР ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИШЕ, ЧЕ ВСЯКА ВЕЧЕР СТАВАТ ПО НЯКОЛКО БОЯ ПО ДИСКОТЕКИТЕ И ОКОЛО ТЯХ АМА НИКОЙ НЕ РЕВЕ! трябва да се радвате ,че толкова рядко ви бият в тия среди и има такова разбиране! почнете малко да ходите по дискотеки и чалготеки и ще видите що е то бой, РЕДОВЕН! хаха... всички ще влезете в правия път и ше прослушате поп-фолк - рано или късноsmile сега можете само да се калите с тия концерти, за това което ви предстои в бъдеще!!!

Yzi

toq pa.. big_smile

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

KLATKA

na toni storaro sqka ve4er stavat masovi vargali

Yzi

taka e nikoi ot nas ne moje da se meri s tqx, te sa mnogo po tough ot nashite crews big_smile

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

fen

абе то сегашните "пънкове" пънкове ли са или доколкото съдя по имиджа са някакъв вид скинове -клошари.
Простете за моето невежество!

fen

Та... за червените скинове, абе маи все пак сте на власт, що не се обърнете към станишев или първанов хахахах  Политиката всъщност не е ли реформи , икономика и т.н. Или истинското " аз съм политичен" се изразява в ненужни тийн полиуции?
Останете сис със Здраве и Здравец :d
"гадост и зараза, борбата продъжава, хлорофил" хахахаха
и за какви 20 групи говорим , те поне тоноизвличат ли ?
То така и аз мога да съм музикант....

tadadada

Еми стани бе! Някой да те спира. Не мога да разбера какво се хванахте всички за Здравеца..... Според мен въпросът е принципен. Докато на разни хора им се позволява да се чувстват безсмъртни, така ще е! И хайде сега многознайковците да споделят - как се реагира срещу хора, зад чиито организацийки и тем подобни стоят яко връзки и пари?!?! Защото аз друго обяснение нямам за разните му там национални съпротиви, лайна и тем подобни. И как се отвръща достойно и честно на някого, ако той самият не знае какво е това честен бой?!?!?!
Изключително интелигентно е наближаващ 40те чичак да продължава да се мъкне с антуража си по концерти и да се чувства силен и всемогъщ. Евала. Днес на Майки Рамоун....утре може и на някоя ваша любима група да се събират отпред и да "причакват". Важното е да се правим на интересни.... Докато всички продължават да се правят на ударени и да посещават места, където е ясно каква е охраната, кои са собствениците и т.н. така ще и по-зле ще става даже. Няма оправия за малоумщината.

fen

съгласен съм с теб. Но, от части.

KLATKA

trebe na seki koncert da vi biqt nazitata 4e nqkoi xora da sa osaznaqt za nqkoi ne6ta,pak az 6e si xodq na toni storaro,pyk zdraveca e m ega to4en i gotin 4ovek,are dgd!

Last edited by KLATKA (2008-12-03 15:56:46)

fen

Тъй като стана дума за принципност, то защо тогава 90% от пънк дамите са духали на нацита?

tadadada

Хаха.....сигурно щот' не са пънк, а още по-малко дами smile Няма какво да кажа (освен сигурно за процентите, това няма как да се изчисли с такава точност все пак)... Но то такива примери за "принципи" колкото щеш.....  Защо някои от тези, които наричат различните от тях "боклуци", "отрепки", "наркомани", всъщност са група амфетаминови геройчета, които обичат да си тръгват от "бой" с чужди вещи - я протмонета, я телефони и т.н.
Случаи всякакви.

maldito

пънк дами :d хахахаха

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false