Bqh na koncerta i kakvi sa mi vpe4atleniqta...
1-vo Mnogo malko hora na koncerta(tolkova du6i ima6e i na indignity i co. predi okolo mesec i na po4ti vsi4ki koncerti vuv varna v posledno vreme)Tova si go obqsnqvam s malko 6antava teoriq,4e zonata vze da okazva negativno vliqnie vurhu "scenata" sys po4ti ejesedmi4nite si koncerti.Taka da se kaje na horata im omruzna da hodqt na edno i su6to i tn.
2-ro Grupite.
Counterbuff tqh gi znam ot suzdavaneto im i se kefq,4e sa ot malko grad4e pulno s 4alga i amfeti a se opitvat da pravqt ne6to i dori im se polu4ava.Samo trqbva da si namerqt edin svesten vokal,4e toq s kitarata i peeneto mnogo se zaduhva ina4e sa pu6ka.
Novoto koeto 4uh na koncerta be6e bring it back.Li4no na men mi dopadnaha mnogo.Old school zvu4ene s gotino povedenie(nqma6e gi tiq tough guys tupni)Pozdravqvam gi mom4etata i mislq 4e edno suvmestno koncert4e primerno s Indignity bi se otrazilo dosta dobre vuv Varna.
3-to.Mqrnah nqkvi tip4eta opredelq6ti se kato nazi punkove i me hvurliha po varnenski v "neznainicata".Ina4e vupreki vsi4ko koncerta be6e qk i se nakefih priqtno za subota ve4er.