Topic: Hardcore X-Mass 2008
Дайте неква информация повечко ако има запознати, щот в сайте нещо няма развитие от няколко дни.
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Дайте неква информация повечко ако има запознати, щот в сайте нещо няма развитие от няколко дни.
май ще е на 27 и 28 в blue box,ама още никъде нищо не е обявено...
Ima bileti pusnati sa 26 predvaritelna prodajba a 30 - na mqsto i she e 2 dni qvno, nikvi drugi podrobnosti ne znam!
май ще е на 27 и 28 в blue box,ама още никъде нищо не е обявено...
http://www.hcspirit.com/bg/lives
Тук пише доста отдавна
Ima bileti pusnati sa 26 predvaritelna prodajba a 30 - na mqsto i she e 2 dni qvno, nikvi drugi podrobnosti ne znam!
То хубаво пише, ама касто ги няма групите аз как да си избера кой ден да отида, все пак тряа някви планове да си правя за тия дни
Ami bratle to kvito i planove da praish tfa sa 2 dni sled Koleda.. kfoto i da praish se trqq da se zabavlqvash taka che
Last edited by Yzi (2008-12-15 23:01:49)
пффффф а някои са на работа на другия ден...
пффффф а някои са на работа на другия ден...
Добра забележка.Трябваше да е съобразено с всички.Или поне предварително да се пусне анкета и да се намери най-удобния вариант.
koi 6te sviri na toiq krismas ? prigotvil sum si kaska za delate taq godina axaxxaaxax
хахаха да не правиш стейджове по skype Малкия заминава за Холандия в Събота, така че тая година без нас.
Малкия отива на едно по-добро място.. с много трева и канали ) Добре де, с много трева )
хахаха колко са напикани тия канали не е истина. Целия квартал мирише
xixix
omg are kazvaite ve4e koi 6e sviri 4e sym sys s4ypena ruka i iskam da vida dali si zaslujava
абе те още групите които ще свирят не знаят кой ще участва, ти искаш простосмъртните да знаят
bravo, veche ima bileti, samo deto nikoi ne znae za kakvo
хахахаха еми изненада :d
2 dni 22 bandi obshto (+ surbi i makedonci )
bulgarskite i sami mojete da si gi izbroite
Специални гости? Кой ше да е тва?
Дядо Мраз директно от Москва
Тая година Х-маса доста скучно, ама и малко се наситихме напоследък...
Дано C4, Dan Koloff и Start Today са в един ден
Last edited by TKL (2008-12-17 17:49:37)
DAM Taq godina 6te ima dovolka BEATDOWN!!EXTRA
Кур за бийтдауна бе! Къде са ми Last Hope и Death Squad, те винаги са правели най-голямоото шоу на Хардкор Коледите, вече се чудя дали да го посетя това...
E shte ima C4, koeto e veliko
Page [ 1 of 7 ] Posts [ 1 to 25 of 167 ]