Re: Hardcore X-Mass 2008
E shte ima C4, koeto e veliko
e ne se znae dali shte ostane vreme i za tqh
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
E shte ima C4, koeto e veliko
e ne se znae dali shte ostane vreme i za tqh
Някаква идея как ще са разпределени групите, защото ще мога да присъствам само единия ден и искам да видя Rejection
shte sa smeseni stilovo v dvata dni
lipsata na lh, ds, pari, kakto i s4upenata mi ruka mai re6avat ne6tata za men
qko she e be!!!
То само липсата на пари е фактор, ама дано се измисли нещо.
wooot. Листата на бандите е перфектна.
Moritz wrote:пффффф а някои са на работа на другия ден...
Добра забележка.Трябваше да е съобразено с всички.Или поне предварително да се пусне анкета и да се намери най-удобния вариант.
ти да не би да си мислиш,че живееш в нещо като демокрация бе брато?
камо ли анкета за най-подходящ ден за фест хахахаха интересна идея,трябва да я предложиш в министерството по хардкор въпросите,може и за съветник да те земат
хахахаха
мисля да посетя варненския фест,малко се наситих на тея групи
Толкова се забавлявам Face Fixxa възхищавам се на безграничната ти мъдрост.Отваряш ми очите за света.
еййй.... незнам защо, но тая година май във ВАРНА ми се очертава по-яко! Още повече , че няма Death Squad, няма Missing The Point..., кофти работа, колите и във ВАРНАААА
a-moral??
не нямаше ли да свирят във Варна? ..баси майката!
Във Варна е на 26/27 а в София е на 27/28-ми
Ами не бе, гаранция ще е яко, както е всеки път на x-mass, но не съм ходил на зимните фестивали във Варна от 2-3 години, затова малко разнообразие!
ше има карате ексмас :d
2step x-mass
tazi godina stra6no manq6ko se o4ertava vuv varna lelelel ludacite twist i skinheadovete ot mom4eta s kubinki haide varna here we come zel sum i malko weed-4e
abe brato toi i jasona 6tial da bude tam.
Partitito 6te e off the hook , 4ove4e
ma kopele mnogo u6eta ima vyv varna, 6e ni zemat stasha !!
семейни празници са, вземете цялото семейство
jason4eto vinagi e na takiva meropriqtiq podu4ux oba4e 4e i GUNSA 6tql da pristigne sus ili4a from wiena 4oek i centralno se pra6tut kum moon-a sus edin hollandec
ama i spas tubata she se poqvi po nqkoe vreme s beloto 100%
molim?
ilko bilich, vurvqt li ponichkite?
si4ki ve4e sa raperi i karatisti samo bi down i metal shte se plasira otsega natatak to se e videlo
bati tipiq xmass (bow)
Page [ 2 of 7 ] Posts [ 26 to 50 of 167 ]