Re: Hardcore X-Mass 2008
E i HardFaced ne sa za izpuskane!!
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
E i HardFaced ne sa za izpuskane!!
ТВУ ще има ли последно?
da
nyama da ima.
zashto?
някви гафове с барабаниста..май.
Без Т.В.У. със сигурност.
Първият ден: малко хора, много кунг фу.Един Биитдаун/метълкор Крисмъс.
Аз лично се накефих най много на Ливингдед,Аморал и Резервен План.
И на няколкото мизерни съркъла на 1вите 2 от тези банди
Поне стана ясно каква музика харесва публиката.
Важното е че имаше хора които се забавляваха
P.S.: От Аморал нататък не знам какво се е случвало,слушах србите, македонците и Redound от отвън.
Евалата на Руслан от Ливингдед. Озвучителите нямат чувство за хумор ебаси. Ше ходят да се разправят с него за кво казал че "били скапани"...
Доста селска постъпка, впрочем. Не знам какво чувство за хумор трябва да имаш за да разбереш тази 'шега'.
Иначе феста беше много слаб откъм посещаемост и голяма част от групите не са ми любими, ама пак по-добре от нищо.
Догодина xmas в Backstage.
Звукът си беше гаден.Доколко зависи от озвучителите не знам.
Стана забавно При толкова и такива концерти тази година, особено организирани от Реакт, е нормално да няма супер много хора. Като цяло обаче не мисля че имаше недоволни както от групите, така и от публиката.
Мда, много са факторите за ниската посещаемост - като започнем от действително презадоволеността напоследък, минем през леко "пълнежния" списък с групи, ужасяващото място, наречено Blue Box, сравнително високата цена (колкото и да е оправдана, тия пари не са малък залък за преглъщане преди НГ...) и не напоследно място - пискащите вокали на метал бандите
mene pa me nakefi kat cqlo
кво е станало пак с охраната. четох някъв бюлетин на rise up
яко бийтдаун ексмас и тва е
РЕДАУНД, ДАН КОЛОФ, ШУУТ ТУ КИЛ!!!!!бахти якото!!!
Доста скучен бийтдаун-метал Хмас.
Nz hora az sa purvi put sum na X-mass fest ne moga da si obqsnq za6to ima6e tolkova malko hora, ima mnogo pri4ini poradi koeto se e polu4ilo taka , no pove4eto ot grupite razcepiha mnogo dobre i sam dovolna ! Drugoto koeto e purviq den mno me vbesiha s tova otlagane i motane na koncerta !!!
Първият ден: малко хора, много кунг фу.Един Биитдаун/метълкор Крисмъс.
Аз лично се накефих най много на Ливингдед,Аморал и Резервен План.
И на няколкото мизерни съркъла на 1вите 2 от тези банди![]()
Поне стана ясно каква музика харесва публиката.
Важното е че имаше хора които се забавлявахаP.S.: От Аморал нататък не знам какво се е случвало,слушах србите, македонците и Redound от отвън.
Ха Ха Ми много ясну!!Като не се кефиш стой си у вас и послушвай Old School!!
И да пропусна нагледна демонстрация на бойни изкуства и отбранителни техники ? Не мисля.
Че то олд скуула е най-доброто. Все пак е в основата на всичко.
nai-gotinite na festa bqxa taking hold
te sa si nai-gotini po princip
qvno samo Vess e dovolna ot festa, shtoto e bila za sefte na takova chudo i nqma baza za sravnenie
К'во означава " стой си у вас и си слушай олд-скул"? Трябва всички да се кефят на толкова модерния биитдаун в момента ли ? Аз лично също не се кефя, с малки изключения. Бях тази година във Варна и тотално се разбих. 2-рия ден беше точно хардкор такъв, какъвто е в мойте представи !
Весели празници на всички !!!
Page [ 5 of 7 ] Posts [ 101 to 125 of 167 ]