izaka

Re: Hardcore X-Mass 2008

mallo ne se kefi6 ma se razkarva6 s 6apcitata na krivo i toughguiskite dre6ki-6o ne se obli4a6 ol skul, makar 4e spored men predstavite ti za ol skul se svejdat do korn i lb!!

man.is.the.bastard

korn и limp bizkit преди 8 години беха голема силаsmile 8 години е доста време=> олскул са си, нема спор smile

gunsa

ne znam kude go vidiahte toia metal beatdown fest
pri nali4ieto na start today,rezerven plan,c4,brothers in blood, a-moral,the livingdead.
festa si e dosta balansiran imaiki predvid obektivnoto razvirte na stila kato cialo-napravete spravka s spisuka na grypita za pressurefest,persistance tour i drugi aktualni hc meropriatia-tam olskulskite bandi se broiat na prustite na ednata ruka!

vestimir

Щом при Гецата е бил хардкора, следващата година ще замъкнем метъла и там.

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

malloADHC

Така ме кефи, така се обличам хаха луд ли си ..  Никаде не казах, че слушам олд скул, а че просто в момента биитдауна е супер модерен и мен ме кефят само някой неща. Колкото до бизкит и корн, никога не съм се кефил на нео-метъл, не слушам хардкор от вчера.
Поздрави.

Last edited by malloADHC (2008-12-30 14:57:46)

1912.

Poke

ti koi grupi nari4ash beatdown?

Dancho

gunsa wrote:

pri nali4ieto na start today,rezerven plan,c4,brothers in blood, a-moral,the livingdead.

osven tova imashe b.f.d.m., cut off, rejection, melekh.. vse grupi daleche ot beatdown smile

taka che malko smeshno mi idwa na men twyrdenieto, che e imalo mnogo beatdown. ama towa nqma golqmo znachenie. naistina w srawnenie s minalite godini si beshe dosta slabo.

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

bai nikoi

nikoi ne nalaga bd nikude, vie sami go pravite kato se vi e v golemite usti smile

i tiya kung fu tantsi gi ima otkakto ste bili v detskata gradina.
veseli praznitsi

gunsa

evala napulno sm suglasen s poslednoto

bai nikoi

kuchetata layat kervana si vurvi momcheta i momicheta, tva e polozhenieto.
pravite ni izvestni wink

maldito

кунг фу танците може да  ги има откакто сме били още блясък в очите на родителите ни, ама не и в България. тук стана модерно последните години. просто вмятам

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

Eat_Shit

izaka wrote:

mallo ne se kefi6 ma se razkarva6 s 6apcitata na krivo i toughguiskite dre6ki-6o ne se obli4a6 ol skul

Ami imam vuprosi:Koi sa toughguiskite dreshki i kak se oblichash ol skul??!
Ako moje bate da mi poqsnish:lol:!!
Izobshto kfo znachenie ima kak se oblichash i kfa musika slushash huh??
POZDRAVI i ot men!!smile

man.is.the.bastard

old school дрехи=стари училищни униформи

malloADHC

Eat_Shit wrote:
izaka wrote:

mallo ne se kefi6 ma se razkarva6 s 6apcitata na krivo i toughguiskite dre6ki-6o ne se obli4a6 ol skul

Ami imam vuprosi:Koi sa toughguiskite dreshki i kak se oblichash ol skul??!
Ako moje bate da mi poqsnish:lol:!!
Izobshto kfo znachenie ima kak se oblichash i kfa musika slushash huh??
POZDRAVI i ot men!!smile

Абсолютно съм съгласен ! Няма значение кой как се облича smile

1912.

bratmito

Айде бе...нямало значение как се обличаш.
Затва като идеш на концерт неможеш да видиш нито един,който да не е със суитшър(по възможност на някоя група) ,маркови дънки и скейтърски кецове.
Да се твърди,че в т.н. "сцена" няма стереотип на обличане е смешно.Направо си е моден подиум за скейт дрешки и кецове,а ако дойде някой облечен различно от другите го гледаме лошо.
Така си беше преди,така е и сега - цирк с много клоуни.
А тоя спор олд скул vs ню скул е стар колкото самата музика.Невярвам някой да може да каже нещо ново и оригинално и в крайан сметка всеки си слуша квото му е  кеф.А по въпроса за разединението следващо от това - Slapshot - had it with unity.Така или иначе никога не го е имало наистина.

Poke

az samo da si pitam koi sa komersialnite beatdown grupi koito sa taka aktualni v dneshno vreme spored nqkoi hora koito pishat tuka?izbroite komersialnite beatdown bandi,shot nali sa e komersialno smile

NUKLEAR

bratmito wrote:

Айде бе...нямало значение как се обличаш.
Затва като идеш на концерт неможеш да видиш нито един,който да не е със суитшър(по възможност на някоя група) ,маркови дънки и скейтърски кецове.
Да се твърди,че в т.н. "сцена" няма стереотип на обличане е смешно.Направо си е моден подиум за скейт дрешки и кецове,а ако дойде някой облечен различно от другите го гледаме лошо.
Така си беше преди,така е и сега - цирк с много клоуни.
А тоя спор олд скул vs ню скул е стар колкото самата музика.Невярвам някой да може да каже нещо ново и оригинално и в крайан сметка всеки си слуша квото му е  кеф.А по въпроса за разединението следващо от това - Slapshot - had it with unity.Така или иначе никога не го е имало наистина.

евала и за мнението и за песента

nema rados bez grados

maldito

спорът е безсмислен. кво било преди, кво било сега, кой как се обличал. всеки да си слуша квото му харесва и всеки да си се облича както му е кеф smile кво с пуловери на версаче ли да ходиш на концерт?  smile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

шЛаБо

Много слабо от към групи, а и може би тази година си беше Hc - нямаше кой знае какви други стилове (като дурги години). Хората... които преди идваха на концерти вече ги няма - деца, работи, ангажименти ... не им понася и новата вълна от пубери, които са на ревюта... и всеки трети, който сваля пички и прави Beatdown група.

Както и да е успех занапред.

nobou

abe nqma lo6i grypi edni sa po dobri edni po slabi vajna e nata i ideata qko si e bilo sigyrno az propyskam dale4nite sabitiq
biit dayn ... old school vseki si pravi i si sly6a stila koito go vle4e i kefi
edinstvenoto ne6to v scenata me drazni samo4yvstvieto na nqkoi grypi ...i samo zabravata
respect!
vselo posre6tane na ng i praznicite take care!

Poke

mi qko e da svalqsh pi4eta a oshe po qko e da slushash i beatdown,a puk ako i pi4eto slusha beatdown.... extra big_smile

Eat_Shit

Poke wrote:

mi qko e da svalqsh pi4eta a oshe po qko e da slushash i beatdown,a puk ako i pi4eto slusha beatdown.... extra big_smile

big_smile Suglasen sum s teb bratle!!

BiC

По концертите трябва да има само каратисти и путки... тва е

Poke

i pak da pitam,koi sa tolko komersialnite beatdown bandi 4e az li4no ne se seshtam za takiva smile

vess

абе хора стига ве4е с тия спорове за или против beatdown i old school ставате смешни и за тва кво е било преди и кво е сега неможе да е същото в момента вси4ко толкова много се променя и мени и все пове4е и пове4е се обновява 4е ня никакъв смисал в тва да се заяждате и нервите само в форумите аз като го гледам пове4е от половината от форума за x-mass festa е само в спорове и заяжданияя нали сте шибани айляци ми дръще се така бе :Д:Д:Д:Д:Д:Д