vestimir

Topic: Новият Hardcore Spirit

Добре, смогнахме и го качихме, има яко бъгове които се чистят в момента, надяваме се да видите малко от тях smile

В момента се работи по настройките на новия сървър, и по донаправянето на новите неща.

Магазина засега е неактивен, но скоро пак ще бъде в играта.

ПС: Ако видите някакъв шит, пускайте линка от който се е получил wink

ППС: Някой знае ли от колко е чека за коледния концерт? Има ли въобще чек всъщност?

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

refused

Re: Новият Hardcore Spirit

Защо е бял? Нещо фонче няма ли да облажим, така все едно в нетинфо влизам.

Rostislav

Нетинфо е готин сайт smile
Бялото е по-добре от предния кален цвят, а фонче може и да облажим, все пак това е начална версия на новия външен вид и новия сайт като цяло.

refused

Да бе, то може пак около бялото да се върти, някое ска фонче хеиахеаихи :d Да радва окото, че бялото си ш*ба майката направо :d

abi

фонче.. може, но не много шарено.. ще е хубаво примерно някакви две лентички мааалко по-тъмни да има отстрани, че сега ми изглеждат поленцата някакви висящи. и контрастът между менюто и заобикалящите го цветове, ако не е такъв голям, повече ще ми хареса поне на мен. мисля, че не предишният, а по-предишният дизайн беше по-добре откъм структура. така ми изглежда някак недовършено.. иначе светло за сайтче е добре, особено за динамично..

F_o_G

Турнете некой флаш на Sailor Jerry smile

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

vestimir

Добри вести, пусната е вече официално секцията с линкове от стария сайт, връзките са прегледани и допълнени.

Ако все пак нещо липсва не се колебайте да се свържете с нас за да допълним секцията.

Малък update какво се случва с останлите неща по сайта:
- Днес или утре ще допълним и галерията.
- Магазинът е на финалната права, очаквайте го скоро, допълнен с новите издания на няколко български групи.
- В момента напредваме и с търсачката на сайта smile
- Започваме работа по допълването на старата секция с групи, която играеше ролята на енциклопедия на българския пънк/хардкор. Очаквайте скоро подробности.

ПС: Както някои от вас вече са забелязали в новините могат вече да се оставят коментари smile хвърлете едно око и там smile

Rostislav

vestimir wrote:

Добри вести, пусната е вече официално секцията с линкове от стария сайт, връзките са прегледани и допълнени.

Ако все пак нещо липсва не се колебайте да се свържете с нас за да допълним секцията.

Малък update какво се случва с останлите неща по сайта:
- Днес или утре ще допълним и галерията.
- Магазинът е на финалната права, очаквайте го скоро, допълнен с новите издания на няколко български групи.
- В момента напредваме и с търсачката на сайта smile
- Започваме работа по допълването на старата секция с групи, която играеше ролята на енциклопедия на българския пънк/хардкор. Очаквайте скоро подробности.

ПС: Както някои от вас вече са забелязали в новините могат вече да се оставят коментари smile хвърлете едно око и там smile

Ето и допълненията на добрите вест(к)и:
-Най после ще бъдат качени галериите от концерта на Marky Ramone в София и от промоцията на сплита Ремонт / Counterbuff, както и галерията от Madball, която беше онлайн известно време.
-От магазина и сега по мейл или тук могат да бъдат поръчвани неща, а новите ще са албума на Start Today и новите (всъщност със стар дизайн) тениски на Last Hope. Също се намериха и няколко последни бройки от сплита Sofia Streets (Switchstance, C4 и Т.В.У.) и от 3 Way сплита Vendetta, Skinflick, Last Hope.
-С търсачката ще се търси smile
-Всъщност секцията Групи от година и половина доста пълна и стои в архивите, а от Веско зависи кога ще могат отново да я виждат и всички останали. Всеки който иска актуализация на инфото за групата си или съотвено качване на такова (ако липсва), да казва.

vestimir

Налазвайте магазина smile

vestimir

Скоро почваме групите, ако за магазина имате проблеми/препоръки пишете.

Jicata

Мразя промените като цялоneutral
Интересно ми е дали само аз имам проблем с визията на сайта..
от менютата виждам само първото 'Новини', а останалото отдолу е бяло празно пространство, върху което чак като се посочи се виждат останалите неща: 'Концерти', 'Галерии' и т.н.
Също така е отрязана главната новина. Подава се само съвсем малко от постера и като цъкна на него и се отвори новината,постера вече съвсем не се вижда. незнам откъде идва проблема ама е кофти. Също се чудя защо рекламите са най-отдолу наредени под новините, след като вдясно от тях има адски много място, което е достатъчно за да се поберат. Преди си бяха отстрани и беше екстра! Сигурно само аз ги виждам такаhmm да не би да е от резолюцията ми нещо? Тя е 1024 by 768 pixels. Ако и други имат този проблем се надявам да го отстраните. Благодаря!

refused

Не е оптимизиран явно за Internet Explorer, с FireFox работи перфектно и по правилния начин при мен, като го отворя с IE излиза по горепосочения начин.

vestimir

Опа, да знаем за проблема. Ще бъде фикснат, само да открия от някъде интернет експлорър 6 с който вие гледате. Съжалявам ама и във Вистата съм с ИЕ 7 и на XP-то ми се ъпдейтна до 7.Все пак това е браузър на близо 5 години...

ПС: Може би е време за нов експлорър или по-добре Файърфокс, Сафари, Опера, на Гугъл браузъра.
ППС: Извинете просто ние програмистите много мразим IE 6 и бягаме от отговорност за бъговете му :-D, Но така или иначе като ми изпадне нещо старичко ще го погледна.

TKL

Под логото в хедъра пише харкор, едно д е изпуснато smile

vestimir

пхаха, добре ще се поправи.

refused

Вместо да се засрами... младите са, нямам думи...

TKL

http://hcspirit.com/forum/img/smilies/big_smile.png

Last edited by TKL (2009-01-21 12:29:08)

firefox

xaxa emi mahni go toq IE stiga si podkrepql bili smile

Rostislav

Вече е оправен и модула за галериите, така че почват да се наваксват пропуските smile

BlindVictim

Забелязах, че RSS feed-а на новините не бачка, или поне аз не мога да го подкарам. Иначе съм доста доволен от новия облик, както и че могат да се оставят коментари. smile

montey

Абе имаме си нова парична единица:
начало: 18:00, вход: 4 веуь

ПП:Извадката е от сайтО

Няма големи и малки... има достойни и жалки!

vestimir

Мда, и аз имам някакъв проблем с него, скоро като пусна и търсачка в сайта ще го видя каква му е драмата, тея месеци ще гледаме да подготвим и старата секция групи. Абе, какво ще кажете за една нова секция са ревюта на дискове, щото напоследък си излизат стабилно бг-издания? Примерно да ги рейтвате и да ги коментвате, би било яко и за бандите да чуят малко мнения за арта си :-D

xslipawayx

Да трябва да има раздел с ревюта smile

BlindVictim

Би било яко наистина.

vestimir

Коментарите вече са с Captcha (ака досаден код от досадна картинка). Ботовете ни надушиха че имаме коментари и висок Google ранк и ни почнаха и по коментарите. За сега картинката е предимно четима, но ако почнат да я подминават може да стане и по-извратена работата.

Крайно време е да имаме и търсачка, така че сядам да я довърша.