Re: BG HARDCORE
Добре ще е, ама Кубинеца е в Кипър ...
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Добре ще е, ама Кубинеца е в Кипър ...
melekh!
Santeria! Tova e
mnogo sa golemite, ama ot po-novite FTT..
Добре, за старите чухме. Някой да е слушал банда дето още примерно не е имала участия, а да показва потенциал?
Иначе реално в 20 групи има 12 човека дето се въртят и се възхищават един на друг...
Дайте група дето не я знаеме!
Santeria! Tova e
Да, бе! Супер! Голема еднодневка! Хардкор/емо/фешън простотия!
Тва "за юнитито" никога няма да го забравя!
Прощавай за грубия език!
Last edited by Amsterdamage (2009-02-23 10:50:12)
Какво емо те гони при Сантерия, бре мъжки :-D
"Иначе реално в 20 групи има 12 човека дето се въртят и се възхищават един на друг..." тук съм почти съгласен, помежду другото. Много групи, малко дето стават и то те са все от едни и същи хора. Хора бохеми и олигарси...
"Олигарси" хахахахха
"емо"-то беше за подсилване на ефекта... Но хардкор и фешън остават на 100%!
fashion?
malko sa hubavite grupi v bg i sa malko i cenitelite tova ne ena dobre xaxaxaaxax
N.F.G. (Nice Fuckin Generation) si4ko drugo e ta6ak pi6lemeta
ooo kvo staa be? kak e havata pri tebe?
fashion?
Е кажи, че не беше! Първи лайф - с Конфронто (добре де, без тях хихихи), публиката в екстаз, втори, трети и това беше...
Не че нещо, ама е тъпо една група да излиза с такава засилка и да я има няколко месеца.
Това е несериозно...
Предполагам, че си имал участие в тая работа, извини ме, ако съм те засегнал!
imalo q e nqkvo vreme sled koeto se razpadat zaradi li4ni si pri4ini v grupata,kakvo tolko stranno ima?
c ne sum u4astval
imalo q e nqkvo vreme sled koeto se razpadat zaradi li4ni si pri4ini v grupata,kakvo tolko stranno ima?
Кога съм казал "странно", бе младежи?
Poke, братле, ти си в банда, нали? Това, че са успели да се скарат толкова бързо ме навява на мисълта, че са се събрали само и само да излязат на сцена, без да се познават, без да са близки, без особена концепция за музиката дето правят и т.н.
Абе, въобще за кво забихме на тая тема... Нема да говоря повече за това.
Абе то цялата история по групите е малко хоби, но доколкото забелязвам, не само в тези стилове, ами и в другите има дефицит на сериозни хора, които искат да дават време и пари (там техники, свирни в провинцията и прочие).
Но пък и отплатата е малка, тия майтапи с "правя го заради музиката" вече не минават - правиш го заради себе си - да си начешеш крастата, да видиш че някой скача или носи шърт и ти оценява труда (освен личните приятели и роднини :-D ), така че е доста лесно като не се разбирате да си биете шута. В крайна сметка перспективните хора и тези които искат да дърпат напред си продължават (както си личи от бандите които горе споменахте). Другите си остават само с добрите спомени
ама и както беше казал един колос преди време, какъв ъндърграунд в държава в която метрото има само 4 станции.
skoro shte sa 7
live-a beshe s asunto, a ne s confronto taka de, bez tyax...
С Confronto свириха Brothers In Blood.
Asunto са доста яки, нищо че са тъпи схе сектанти.
аве само не разбрах кое беше тва момче което пее в Santeria haeheahae
тя Били знае еахеахеахех
Relief!
Razvod,headshot,delate,redpack,
Red Pack............Delate
Page [ 2 of 3 ] Posts [ 26 to 50 of 58 ]