jjfreeman

Re: Prevurnaha li se hatebreed v komersialna grupa

Takinsa wrote:

Hatebreed   са най-добрата група , просто  това е групата която е като  идеал  за звучене  за мен !!! Това че ги дават по МТВ не ги прави   комерсиални  !!!

Абсолютно съм съгласен с теб(без това че са най-добрата група)!Защо всички хора трябва да си мислят че когато нещо се пусне по MTV то трябва да бъде комерсиално.Hatebreed имат клипове които просто са уникално добри и заслужават да бъдат пускани по тази медия.А и другото е че по този начин хора разбират за съществуването на тази музика...!Ако не бяха Hatebreed с техните клипове сигурно доста по-късно щях да прослушам тази музика.

Ragnos

Определено не са най-добрите, но както много други, така и аз открих хардкора благодарение на тях. Няма значение, че се обърнаха към "модерното" звучене, нито че имат повече клипове по МТВ, от която и да е подобна група. Против комерсиалната музика съм като цяло, но не всичко комерсиално е лошо. От друга страна имат много силни и истински текстове, които до голяма степен отразяват това, на което учи хардкора. Чуйте Another Day, Another Vendetta, Live For This, This Is Now, Facing What Consumes You, Supremacy Of Self, Perseverance, A Lesson Lived Is A Lesson Learned и т.н. и т.н. Майката на Джейми Джаста е била изнасилена и след това е умряла, за да му даде живот. Това е хардкор. Не самата трагедия, а начинът по който е била преживяна.
И спрете да се влияете от това дали на един кор концерт има метъли. Това че те са там, не значи че групата не е хардкор. Аз лично не познавам дори един метъл, който да слуша някоя банда заради посланието в песента. Дай му там нещо, на което да дивее, няма значение че не са разбира за какво се дерат. Важно е да се мятат коси и да се ръгаш в погото. Като типичен представител на Мош-а и следователно по-тежка банда, е напълно нормално да има много метъли на концерта.

Като първата ми банда в стила и заради причините, които изброих по-горе, винаги ще уважавам Hatebreed, и ще продължавам да ги слушам, независимо по коя медия ги дават.

Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

BERZERKER

spored mene hatebreed sa edna ot nai dobrite grupi zverski mnogo me kefat dosta sujalqvam 4e nemojah da otida na koncerta a kolkoto do komersa to tva ve4e nema tolkova golemo zna4enie mnogo grupi se komersializiraha ma pak si pravat hubava mizuka - pi4 evalata za tatoosa

empty inside

колкото и смешно да ви се струва за мене те не са комерсиални smile както и да е супер много им се радвам

Now is the time for me to rise to my feet
Wipe your spit from my face
Wipe these tears from my eyes

RYKERS

твърдо да ! не на комерсялизма да за инстенския хардкор ако изебщо е устанал такъв
slapshot-old time hardcore smile

kukite ni biqt bez da imame vina i vinagi sa pravi a nie nikoga ...

xStalkerx

Да?

shitlicker

ДА ! а за тия кадето си мислят че hatebreed са hc и не са комерсиални да ми ядът чорапите !

music is the total fuckin shit system

GrimReaperHC

Може да са всякви, за мен си остават любими ! =]

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

DISCHARGE

samo teniskite na hatebreed struvat nad 20 evro bqh gledal  nqkuv swi4ar po 40 evro na sashtite nekomerslqni i ne prodajni hatebreed  tezi ot vas kolkoto i malko da sa ako ste se zaglejdali kolko vari edna teniska na bg banda moje bi shte mojete da napravite razlikata-shto ne idete da pitate jame jasta kolko pari zema ot albumite si  i kolko zemat za koncerti .ima edno predavane po mtv v koito hodqt v kushtite na zvezdite i gi razglejdat a poznaite v kva kushta jive e  dali se bili prodali 4e te se kupqt v pari e nemogat da si gi prebroqt haha ustavete gi teq bandi na bezmoza4nite emota da se praqt na tejkari shot slushali extremna underground muzika kato hatebreed det kat napishesh v youtube hatebreed i ti izlizat 13iu83u84664 stranici shot sa underground i nekomersqlni xaxa da go lapat hatebreed komersqlni kopeleta

maldito

ся тва кво общо има колко им струват албумите и колко им струват тениските smile
дай да си продават по 15 лв тениските щото в БГ са по толкова
ае стига глупости.. по тва ще ми съдите че били комерсиални.. какво е комерсиално? да си продаваш албумите ?? да живееш от музика??? хах...като тук не е възможно не значи че трябва да плюем хората на Запад.. в Европа по колко са оригиналните дискове и тениските? какъв критерий е това?
иначе лично мен първите албуми си остават страшно добри, но от Rise of brytality вече не ме вълнуват. Много сериозни взеха да го раздават. А са ми и еднообразни. Твърде МТВ smile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

xStalkerx

maldito wrote:

Много сериозни взеха да го раздават. А са ми и еднообразни. Твърде МТВ smile

Струва ми се, че горе-долу и той това имаше предвид, само че с малко повече патос го каза smile

Yzi

И аз им се кефя. Оправяйте се, пуста завист сте всички - това, че са толкова популярни, че вече ги дават по МТВ и вече всичко живо умря от завист..

Last edited by Yzi (2008-04-29 08:15:49)

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

maldito

ква завист бе човек.. те и преди ги даваха по МТВ smileтва не ме ебе.. просто самите песни вече не ме грабват
първите албуми и послените са супер различни като цяло. винаги са ме кефили ама последните неща просто не .. това е
особено тоя клип To the threshold пък е супер смешен... оттогава някъде просто не ме вълнуват .

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

Ragnos

DISCHARGE wrote:

ustavete gi teq bandi na bezmoza4nite emota da se praqt na tejkari shot slushali extremna underground muzika

Поправи ме, ако греша, но ти и другия ти акаунт RYKERS не правехте ли същото? big_smile

Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

Yzi

Е ясно е че последния албум освен една-две песни не струва.. ама да се надяваме, че скоро ще се реваншират. smile

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

fallacy

maldito wrote:

какво е комерсиално?

Да променяш музиката си с цел да се харесва на повече хора, а не защото това ти се свири - за мен това е комерсиално.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

xStalkerx

А дали въобще от тях зависи дали да променят музиката си?
Комерсиално, в случая, според мен е да променяш музиката си, защото в договора ти така пише wink

montey

Е от кой да зависи бре? Кой ще ги накара насила да правят музика, каквато не искат

Няма големи и малки... има достойни и жалки!

xStalkerx

Като имаш договор със звукозаписна компания, в който една от клаузите е, че примерно не си пишеш сам текстовете или че текстовете ти подлежат на корекция и тем подобни, ходи го нарушавай после wink
Има едно интервю с Jasta, в което той горе-долу сам т'ва казва...

GrimReaperHC

Че той Джаста си има свое студио за записвания.

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

fallacy

Защо си подписал такъв договор? Приел си да промениш нещо, за да получиш друго, това си е комерсиалност.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

shitlicker

Подписал си такъв договор за пари. и защото не си комерсиален wink

music is the total fuckin shit system

Arkangel_bloodlust

Искам само да кажа , че има разлика  от музика с комерсиална известност и музика с комерсиална насоченост !
Мога да кажа че първите два албума са с комерсиална известност , за другитре се сещате !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

down

hatebreed sa veliki.te ne sa komersialna banda.ne sa ot onezi ligavite grupi

DIY-OR-DIE

на Hatebreed само сплита с Integrity става smile

d-beat spirit