gorilla biscuits

Re: Prevurnaha li se hatebreed v komersialna grupa

мисля ,че не е важно кой колко продава и по коя медия бива излъчван RYKERS извинявай явно за тебе идял е хардкор от рода на black flag  крайно деморализираща и буквално гадна за ушите,може да не ми харесва но немога да отрека влиянието им за по нататъшната така наречена сцена и ти с аватара на вучков мислиш ли.че integrity са по некомерсялни от  hatebreed ? който мисли,че hatebreed са еталона за hardcore да си ги слуша .и аз сам на мнение .че hardcora трябва да си остане такъв какъвто е започнал  така баналното некомерсялен ,но трябва ли да бъдем като коне с капаци и да не приемаме другите стилове,които са като продължение на старите? и аз мисля че hatebreed са банда комерсялни пичове ,които забиват  жалко подобие на хардкор предимно за пари като почти цялата металкор сцена.но има и доста изключения има банди правещи доста прилична музика тъпо е да казвам имена .но има и доста стойностни банди забиващи в стила на hatebreed . не знам за мене hatebreed  няма никакъв хардкор еталона ми за хардкор е gorilla biscuits И може би neos или 7 seconds ,така и иначе почти никой не слуша качествен хардкор така че има ли смисал от диспути ?

generazione di stupidita

Poke

hatebreed e dosta vliqtelna banda!!!ako gi nqmashe tqh,nqmashe da ima dosta bandi koit sa slushame,osven tva nqma nishto losho da praish kinti ot tva koet nai mnogo te radva,v tehniq slu4ai ot muzika smile

fallacy

Да, "комерсиален" в смисъл на доходоносен не е мръсна дума... Проблем е, когато свириш с даден стил, защото той би могъл да бъде по-печеливш, а не защото това е музиката, която искаш да правиш. Със сигурност има много такива групи, но дали някоя е такава няма как да знае който и да е, може само да предполагаме.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

RYKERS

както се пее в една песен на момчета с кубинки -ти си сноб пееш за пари тея са баси снобите

kukite ni biqt bez da imame vina i vinagi sa pravi a nie nikoga ...

Poke234

ti pa shot gi poznaash i znaesh kvi sa

DIETRYING!!!

az li4no se poznavam sus hatebreed ne vednuj sme ritali pred bloka jasta e pi4aga borben e kefi me!

Stone Island

to mnogo raboti mogat da se peqt navsqkade ama vaprosa e-ti vqrva6 li vav tova za koeto pee6? hahah palna komediq! a hatebreed mi haresvat!

JohnnyBlack

Слушайте коравия лад wink

Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...

montey

Комерсиално според мен е това, в което се превърнаха АФ. А Hatebreed все още не са станали комерсиални според мене

Няма големи и малки... има достойни и жалки!

GrimReaperHC

montey, защо мислиш така ?

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams