Re: Bleeding Through
Еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :cry: ... баси ...
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :cry: ... баси ...
Az vinagi sam kazval 4e edna grupa si ima fenove neka si q slu6at i neka si prodaljava s albumi i s prodajbi koi sme nie da kajem te BT ne struvat , kato ima hora koito se zastupvat za tqh i im se kefqt , ni6to lo6o , dano preuspeqt mom4etata 8)
povedenieto im,poyavite im v headbangers ball,suvmestni kontserti s fashioncore grupi i t.n. + bih kazal dosta komersialno nasocheniya im nov album,s prekrasni emo pripevi sa dostatuchni prichini za men da kazha ,che BT NE STRUVAT.
Az vinagi sam kazval 4e edna grupa si ima fenove neka si q slu6at i neka si prodaljava s albumi i s prodajbi koi sme nie da kajem te BT ne struvat , kato ima hora koito se zastupvat za tqh i im se kefqt , ni6to lo6o , dano preuspeqt mom4etata 8)
povedenieto im,poyavite im v headbangers ball,suvmestni kontserti s fashioncore grupi i t.n. + bih kazal dosta komersialno nasocheniya im nov album,s prekrasni emo pripevi sa dostatuchni prichini za men da kazha ,che BT NE STRUVAT.
да ве , братле и аз не им се кефя , ммного ясно, че които иска може да каже за тях и далеч по не приятни неща , по горе не съм се изразил много ясно защото , това което съм искал да се разбира е :
Да ве слу6аите си я , мен не ме занимаваите да ги мисля !!! аз брат даже не съм им слушал албума !!!!!!
кви съвместни прояви имали Булгартапбак с фешънкор групи? те самите са такава
От няколко часа чета и вече забелязвам, че едни и същи хора дъвчат една и съща дъвка... А бе момчета вие гледате или слушате музика?! Има ли значение визията, когато това което чувате ви харесва? Вие проблеми със сексуалната ориентация ли имате, та обсъждате единствено визията?!
П.С. И каква е тази мания да критикувате някой, който е на светлинни години от вас... завист? или просто си чешате езиците... хората си правят нещо и мога да им кажа евала, както и на всеки който наистина прави няква музика, на която някви хора се кефят, независимо дали аз съм сред тях... не е ли това смисъла на музиката?!
еджъри дето се напиват с кока кола и редбул ли са на светлинни години на мен?
zhiv i zdrav,slushay si fashioncore grupi i se zabavlyavay,a otnosno zavistta,obyasni mi za kvo tochno mozhe da zavizhdame na BT?
да го лапат тея американски емо убитаци Bleeding Through
тея са поредната пумия заклеимена от мтв или някои комерслялен лабал като хардкор сигурно i bullet for кво беше там сигурно и тях за хардкоре ги имате хардкора не е за мтв а за децата по улиците това са думи на ray beez ot warzone надявам се знаете кои е
кви съвместни прояви имали Булгартапбак с фешънкор групи? те самите са такава
Само да вметна,че BULGARTABAK е добро име за граиндкор банда!!!
bt ако бяха българи щяха да забиват песни с галена и преслава ! мно тъпа банда бях гледал един клип дет вокала им беше с съчар на cro-mags пък забиваха няква пиклива балада и има няква чалгарка дет свири на йоника мене мно геиски ми се виждат
Мен групата ми харесва, не ме радват особено клиповете и визията, но песните ги бива. ;Р
В чужбина ги имат за shtitty mainstream, ма шанс, ние като не сме толко интегрирани.. ;D
Новия албум ще бъде приятен, все пак лудия канадски професор му е продюсър. Но досега повече клони към гейлък, особено с гримовете и филмите на ужасите...
bratle qko tukati 6te izqdete po ulicata osobeno na brutalniq asenovgrad tam e pulno s banditi s bandani 4uval sum 4e imat i patlaci ! no se pak vida li vi s tesni drexi 6te qdete tukati maina ailqk 4oek
FSU
IP: 78.90.211.22
Show more users for this IP -> DIE TRYING
Иначе в едно интервю The Legacy казват "I dont think a band having a video on MTV is such a bad thing, for example Rise Against video is better than most crap you get. I think its good when bands use the chance they have to teach people about things like vegetarianism/veganism"
Иначе BT са гадни.
ne me pusna s toq haker! bleeding through sa veliki i noviq album su6to! qjte tukati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pi4ove 4eta i napravo mi ide da se grumna samo edno 6te vi kaja nikoi nqma pravo da sudi nikoi i da mu kazva kakvo da pravi i kakvo da slu6a koito na mu haresvat BLEEDING THROUGH prosto da ne gi slu6a i tova e,za men te sa nai qkata banta i tekstovite im sa super istinski no tova si e moe mnenie az 6te si gi haresvam i 6te prodaljavam da gi slu6am i nikoi nemoje da me otkaje ot tova i nai mnogo se draznq nqkoi kato kaje 4e ako vidi nqkoi takuv po ulicata i mu se iska da go brepie ei tova si e ne prosto prostotiiq ami nz kakvo
ne mi haresva lichno ma men nito bandata, nito posledniq album
ili po-skoo imashe edna pesen koito mi beshe po-ponosima
inache mnogo qko svirqt tova me kefi!
kato cqlo sa se popromenili malko spored men
ebati homosexualistite sa si
Veliki Sa!!!
Добре, че бяха те, когато IKTPQ се разпаднаха заради тях, бяха създадени Deez Nuts, които са с класи над BT Иначе вече грам не ме радват.
Новият им албум е да шит в положителния смисъл според мен, дано влиянието на Devin Townsend като продуцент в бандата да е трайно.
smurt kopele...spored men su hardfashioncore...pulen upsurd su...predpochitam sperm swamps i tem podobnite intelektualci...
И те си имат попаденията.
bleeding through ili sperm swamps... spored men e vtoroto..
Page [ 2 of 3 ] Posts [ 26 to 50 of 61 ]