Topic: Забраняват пиенето на бира в парка! Майка им да еба!
Чухте ли за тая гавра? Става въпрос за София. Точно преди новия сезон.
http://www.kadedaucha.com/?id=1314&aid=4796
Кур за Бойко!
Last edited by BlindVictim (2009-03-16 20:37:42)
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Чухте ли за тая гавра? Става въпрос за София. Точно преди новия сезон.
http://www.kadedaucha.com/?id=1314&aid=4796
Кур за Бойко!
Last edited by BlindVictim (2009-03-16 20:37:42)
Яко. Бойко е sxe и се надявам напълно да забрани тая гадост наречена алкохол.
Кур и за еджерите, които са против нас!
Утре може да забранят да се диша на обществено място, или да ти забранят да живееш. Не знам какъв ви е проблемът с консумацията на бира, след като никой не пречи на никого.
Не знам братле, питай някой еджър.
Иначе алкохолът е зле. Ако се заличи напълно ще е яко. :d
lol.. ti ne si dobre.. e nishto to skoro boiko kato stane premier [lol] veche nema e kmet spoko.. hahah
mnogo ste prosti , kato zabranqt da piem bira shte piem rakiq
kogato piq bira samo kura mi razbira
Я не се превземайте бе
Вкъщи. Т'ва е.
да забранят пиенето на бира в парка е най-нормалното нещо на света. както и пушенето, впрочем.
da nai normalnoto e ako tova tuka e 4tiq raih ili puk ako si tatuirash x-ove na cheloto
"да забранят пиенето на бира в парка е най-нормалното нещо на света. както и пушенето, впрочем."
Да прав си, от консумация на бира от човек до тебе (на нормално разстояние от теб) ти става супер гадно от дима излизащ от бирата!
http://www.bgpetition.com/protiv_zabran index.html - За хората, на които им е останало поне правото да се забавляват и искат да се борят поне за него (не, че няма по - приоритетни неща, но от някъде трябва да се започне) и за тези, които не се депресират от това, че някой се забавлява .
"lol.. ti ne si dobre.. e nishto to skoro boiko kato stane premier [lol] veche nema e kmet spoko.. hahah"
Има си избори за предотвратяване на тази работа!
о боже.
да забранят пиенето на бира в парка е най-нормалното нещо на света. както и пушенето, впрочем.
заеби, в тая криза никой не купува жилища. кооперациите дето ги строят и не са продадени фалират и прекратяват работа.. така че това със застрояването не важи може би съм склонен да приема, че не е толкова зле да се пият кутийки. но пластмасовите бири задължително трябва да ги забранят, а също така и непълнолетните трябва да бъдат ограничени на 100%. контрол си трябва.
Мога да преброя поне 20 нови блока, като погледна през прозореца. Единият се намира на няма и 15-20 метра пред балкона ми, където преди това имаше полянка и детска площадка с пързалки и пейки. Щом тук са го налазили, представи си за в центъра как точат зъби, да вдигнат някоя и друга бизнес сграда.
Какви пластмасови бири? Нормалните хора пият от стъклено шише? Което замърсява далеч по-малко отколкото хората с минералните води и натуралните сокчета. Стъклото е екологично чисто и обикновено се връща за рециклиране.
нали това казвам и аз. трябва да забранят поне промишлените количества алкохол ака двулитрови бири в пластмаса. кутийка и стъкло е по-цивилизовано. никой не си купува двулитрова кока-кола за парка
за финансова криза и строителство не ми се спори. аз пък съм на левски/дондуков и пред нас има един строеж, който го започнаха много бързо и сериозно и откакто е кризисно положението няма никакво развитие. същото е и до работата ми, където строежите наоколо са в тотален застой
а и е малоумно да мислиш, че забраняват бирата, за да спрат хората да ходят по паркове и да ги застроят.
1. на никой не му пука дали ходиш в парка. ако иска да го застрои - ще го направи.
2. хората винаги ще ходят в парка, без значение дали могат да пият бира или не.
3. никой няма да застрои пред иван вазов. другите паркове са ми далече
като цяло сме на едно мнение , така че не виждам смисъл да дискутираме.
а това с петициите е смешно. нали не мислиш, че дори 1 000 000 подписа да събере това би променило нещо?
Хахахаха... идват избори. Ако се уплаши Бойко за електоралния си вот, като нищо да има промяна.
Ако не стане така, ще излезем по улиците. На народа всичко може да му спреш, всякак да го ебаваш, но преебеш ли му пиенето, не чакай нищо добро!
---
така е, щото живеем в деградирало общество - само чашката го интересува. затова сме на това дередже
айде, лека, че утре рано ще се ходи на работа - трябва някой да крепи икономиката, докато други я развалят в парка с бира..
хаха
abe daka ti da ne si prevurtql be ? kato e degradiralo ob6testvoto v bg sa mahni be az doidoh tuka za izvestno vreme i ako si mislish 4e kato ne piqt navunka sa mn dobre lujesh se davam ti primer 6tatite 6toto nali nachaloto na sxe e ot tuk tuka e lesh ama i az sum lesh i mi otiva tuka axaxxaxaaxxaaxaxax
Начaлото си е от тука бе, хан Крум е първият стрейт едж!
Last edited by JohnnyBlack (2009-03-17 09:09:04)
аз не разбрах как пиещите бира в парка развалят икономиката
rabotata e da sme moderni evropeici, samo che te sichko drugo si oprawiha, sega stignaha do birata v parka i reshiha i tfa da opravqt.. basi..
Тва ше има ефект колкото залите за пушачи преди 2-3 години, споко...
Сички сме наясно, че ако българина не пие, не може да изкара цяла работна седмица без да направи некоя грандиозна простотия. Сериозно говоря!
Page [ 1 of 5 ] Posts [ 1 to 25 of 101 ]