refused

Re: Забраняват пиенето на бира в парка! Майка им да еба!

Проблемът не е реално в пиенето, проблема е в т'ва, че 15, 16 годишни сополи се наливат като кучета по парковете, което всъщност е проблем на алчните лелички и чичковци по магазините.

chaosbs

Бойко е полуграмотен пожарникар, който не измисля и не решава нищо. Повече от очевидно е, че всичките му популистки изказвания са предварително измисляни и подготвяни за точния момент (не от него разбира се). Като цяло поведението му е по-пластмасово и от бутилките, засягащи така дълбоко Даката.
Въпросната забрана показва единствено стремеж към налагането на някакви нелепи стандарти и изкуствени ценности - по същия начин преди няколко години се опитаха да забранят псуването по стадионите. Все повече се убеждавам, че "Криворазбраната цивилизация" е произведение, което ше се радва на вечна актуалност.

so what the fuck are we living for
give us a future

Yzi

Сега като е още студено никой от нас (не визирам прехвалените еджъри) няма да осъзнае с пълна сила същността на тази поредна простотия от кмета на София. Но като се постопли и като ви се прииска да изпиете няколко бири с приятелката си в парка ще усетите за какво иде реч.. минава ушаткото и кво.. става ви много добре. Имам чувството че нашата държава е толкова генерално объркана че май наистина никога няма да има оправия за нас.

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

maldito

по принцип тая забрана за пиене на алкохол на обществени места си я има в Пловдив от години. Друг е въпроса, че никой не я спазва. Но при положение, че някой ушат се заяжда, има право, понеже тая наредба си я има. Но пък много рядко се занимават

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

kale

Има го в цяла България, но никой не го спазва. Както някой по-горе каза, същото както със залите за пущачи и непушачи по заведенията.
А стрейтейджърите разбираемо не желаят хората да пият от големи бутилки, понеже предпочитат да си ги врат отзад! Стъклените вече са им малки хахахахаха

daka

вие не знаете, ама бойко борисов е схе и като заеме новия си пост - ще бъдете забранени навсякъде smile

вива straight edge.

xxx

дака

smile

malloADHC

Нали знаете к'во пише в А-Д на Библиотеката smile

"all sXe kids, suck my dick"

1912.

Dancho

да, знаем и кой го е писал.. ама някак не върви келеш, който миналата година си рисуваше Х да ми го казва това.

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

yancho

Че то и аз пийвам биричка от време време, но дори тотално да я забранят няма да ми липсва изощбо.

Българите наистина сме прост народ без грам култура на пиене. По-добре да има повече забрани и дечурлигата да ходят на училище вместо да пиянстват по градинките.

maldito

http://www.whowantsabalti.com/misc2/boobs2.swf
тва няма нищо общо с темата , но преди 1 мин случайно попаднах на него хахахаха

be yourself by yourself
stay away from me

F_o_G

И е доста готино!

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

chaosbs

Янчо, подобни укази нито ще попречат по някакъв начин на регреса и келешлъка, нито пък имат за цел да го правят. Нали не вярвате наистина, че управляващите охлюви са загрижени за младежта и развитието й? Ако беше така детските надбавки нямаше да са 25 лева, най-малкото...

А и нещата тук не опират до сХе/несХе, стига безсмислени провокации.

so what the fuck are we living for
give us a future

JohnnyBlack

Аз пък не мога да разбера какво общо имаме ние "прехвалените" еджъри с някъв шибан смешен указ, не стига, че сме 20 пък и не ни обичате... Но явно sxe мафията шепне в ухото на Бойко lol

Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...

BlindVictim

Хора, алкохолът така и така си е забранен за всички лица под 18 годишна възраст. Никой не се бори да променя това. Даже трябва засили контрола.

Проблемът е, че пълнолетните граждани се ограничават по един особено малоумен начин с тази наредба. Може по този начин да се борят да премахнат примера, който даваме на подрастващите. Но аз, например, предпочитам детето ми да пие бира, отколкото да пуши, шмърка, или да се боде.

Jicata

Настана време за масово пиене на бира по градинките!
Смесвайте бирата с друг алкохол.. или я пресипвайте в бутилки от нещо друго. Така няма никой да има право да ни закача tongue А другите алкохоли и те ли са забранени по градинките? или само бирата? (да им пикам на закона!)
sXe-тата нямат право да говорят по тази тема, тъй като тях най-малко ги бърка! Не на контрола! ДА на алкохола навсякаде по всяко време!!!
Бяла опикана бюлетина за правителството.

JohnnyBlack

и мента не може, жичка :p

malloADHC

Ако сега сме 2007-ма, може и миналата да е било. АХАХХА, келеш мелеш, можеше и без това. А иначе всички сме келеши тука, много ясноооо.
Всички ние знаем формулата проста,
хардкор, бира, щанги - това ние живота.
мекияяяяя.

xDakax wrote:

да, знаем и кой го е писал.. ама някак не върви келеш, който миналата година си рисуваше Х да ми го казва това.

1912.

ilian

malo, ne se zaiajdam s teb, ama trebe li na wsiaka manja, bratche, akul da se dawa, ia mi kaji...
cheers

otnosno problema s gradinkite:dokato niama zulumi ot pianki malchugani, wsichko shte e okei, kakto dosega...inache stawa strashno, policia, korupcia, ubiistwo, luja...znaete kak e! puk i si e do choweka

pozdrawi

P.S. wie shte glasuwate li? towa e wuprosa!!!!!

refused

kale wrote:

Има го в цяла България, но никой не го спазва. Както някой по-горе каза, същото както със залите за пущачи и непушачи по заведенията.
А стрейтейджърите разбираемо не желаят хората да пият от големи бутилки, понеже предпочитат да си ги врат отзад! Стъклените вече са им малки хахахахаха

Ама ти си страшно забавен бе, веселячко. Евалата, ако бях схе щях да съм безкрайно обиден в момента.

DRAIN_BAMAGE

taq zabrana samo baba mi shte q spazva taka ili ina4e

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please

malloADHC

Забавлявам се брато и просто мнениет ми е, че винаги ще ги има тези нещя - парковете, напиванията, бирите, сехаи ощя много добри спомени. Колкото и закона да издадат пак ще се пие по парковете, винаги ще има пияни малчугани. Аз също като съм бил на 14 съм се правил мармалад попаркове и каде ли не. Добри времена. И не брато, не давам акъл, просто изразям мнение, с 2 думи мнението ми е, че без парковете и бирите няма как да стане ахвата. В Пловдив я има тази забрана отдавна, отначало се правиха на интересни ушевите, но никой не ги ебаваше и продължавам елятно време да си пием по парковете. А, за А-Д няма кво да коментирам, тук ченгетата нямат думата ахахах.
Поздрави и със забрана или не, всеки ще продължава да пие по парковете, най-вече малшуганите, както ти се изрази.

ilian wrote:

malo, ne se zaiajdam s teb, ama trebe li na wsiaka manja, bratche, akul da se dawa, ia mi kaji...
cheers

otnosno problema s gradinkite:dokato niama zulumi ot pianki malchugani, wsichko shte e okei, kakto dosega...inache stawa strashno, policia, korupcia, ubiistwo, luja...znaete kak e! puk i si e do choweka

pozdrawi

P.S. wie shte glasuwate li? towa e wuprosa!!!!!

1912.

man.is.the.bastard

Прковете са за хранене на гълъбите,чоплене на семки и натискане по пейките с гаджето.Пиенето на бира и друг вид алкохол-по баровете/кръчмите и т.н.

maldito

хахахахахах за хранене на гълъбите... и за четене на поезия докато слушаш класическа музика, или пък за лека почивка на път за църква. айде стегнете се бе

be yourself by yourself
stay away from me

refused

maldito wrote:

четене на поезия докато слушаш класическа музика

The world ain't all about flat-peaked hats and dumb lyrics about hate, brothers and anal sex with your pierced boyfriends from the crowd. And yeah, chicks don't dig it but even this doesn't make it worthless.

Всеки си прави каквото си иска по парковете, от поезия и класическа музика не мога да си оповръщам маратонките, sooo... nothing wrong with that.

Last edited by refused (2009-03-19 13:09:22)

JohnnyBlack

Парковете са за пиене и повръщане бе, аре стегни се вече!