Topic: Outrage
Някой може ли да ми каже от къде мога си намеря Разплата на Outrage или ако трябва диска да си поръчам.... не знам никъде не мога да я намеря тая песен !!!
Last edited by parapet (2009-03-20 14:31:03)
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
Някой може ли да ми каже от къде мога си намеря Разплата на Outrage или ако трябва диска да си поръчам.... не знам никъде не мога да я намеря тая песен !!!
Last edited by parapet (2009-03-20 14:31:03)
мерси ама имах предвид цялата
опа видях че е омотано нещо. ами кажи си мейла , ще ти я пратя като свърша работа
Сцената трябва да се подкрепя, с тея ем-пе-тройки убивате хардкора. Ако искаш аз продавам албума (cd-то е Вербатим, надписите са с черен маркер) за 10 лева!
Дори не знаеш, че песента не е на CD, а на 7" плоча - сплит с Indignity.
Може да се купи от AON Records (Иво Тончев), от хората от бившия клуб "Зона 51", да се свържеш със самите групи, да си я поръчаш от Даката или от някое дистро от чужбина (преди Profane Existence продаваха тоя 7" за 1 долар!).
balfomet@abv.bg ....ето maldito благодаря ти предварително ...много ще съм ти благодарна
кой си ти бе, 7 инч друже?
te i drugi distrota prodavat ep-to za po 1 dolar. a xdakax ti ne si misli che si edinstveniq koito se radva na vinyli, prosto drugite hora ne si gi snimat i slagat posle v myspace....
az ne samo im se radvam, a kupuvam i kolekcioniram.
кой какт се уреди !!
Posts [ 11 ]
Pages: 1