Re: Heaven Shall Burn - Iconoclast
А, точно за този албум се чудих преди два дена дали да не пусна тема, и в крайна сметка се отказах. Black Tears наистина е най-добрата песен, нищо че е кавър на друга група. Като се замисля яко ги бива в правенето на кавъри (за пример Not My God от един от старите албуми), а за авторските им песни - не толкова (с 20-тина изключения). Албума е на ниво, но на средно. Не може да стъпи на малкия пръст на това, което бяха в Deaf To Our Prayers, който имаше една единствена слаба песен. Едно, че песните в новия са еднообразни, второ че са поулекнали, и трето - увеличили са крещящите вокали за сметка на грубите дет-метълски. Endzeit, наред с още три-четири + горната ми харесаха, но колкото и пъти вече да го слушам, просто не мога да намеря нищо повече. След шедьовъра от 2006-та, това дето се очакваше да излезе през 2008-ма силно ме разочарова. И въпреки това HSB си остават закон в метълкора.
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!
мене тиа попринцип не ме кефат.
ама има и яки песни в новиа албум ![]()
Black Tears е яка, да.
Може би след още няколко прослушвания може и да открия нещо уникално в някоя песен, но определено и на мен са ми еднообразни ![]()
Black tears, Endzeit, The bombs of my saviours mi haresvat nai-mnogo.. inache albuma e dosta silen kato cialo.
Мислите прогарят като изстреляно олово
целия им нов албум ма кефи ама най - много endzeit the disease
Wipe your spit from my face
Wipe these tears from my eyes
защо хората слушат гадни банди ?
и тяхната Black tears e 100 пъти по здрава от оригинала! естествено де, нали го има кардана ;р пък и вокала е с як глас. общо взето не можем да се оплачем от албума
*THUMBS DOWN*
where I'm not all alone.