Re: Кой му се порчва на партия от MerchNOW
Хора не ви ли е страх с тоя интернет ,че няма да ви доставят нещата изобщо

Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Шанс
Как няма да ги доставят бе, ахах - 1 на 1000 може да стане някъв бъг и да не си получиш нещата, тогава пишеш мейл на даденото дистро и ти препращат нещата. Аз до сега проблем съм нямал, но съм чувал, че така стават нещата.
Ако поръчва човек от магазин, единственият риск са пощите ни, но напоследък май не се случва да ти дойде пратката разкъсана.
Вече ако е от ebay винаги има риск, но като цяло все пак си струва.
Това за ebay са глупости. Доста неща съм поръчвал от там - грижи никакви, а доставката светкавична.
Тоя траш-блабла тотално неизгоден ми се вижда. Скъп, тъпи методи на плащане и грозни неща.
emi praf e DIE OR DIE , no na nikoi ne mu puka tuka.
indiferrence kills
Това за ebay са глупости. Доста неща съм поръчвал от там - грижи никакви, а доставката светкавична.
Доставката зависи от това как ти го изпращат. Иначе има доста хора там, които примерно на 30 продадени неща едно не го изпращат, така че рейтингът им е много висок, като цяло клиентите са доволни, само дето ако извадиш лош късмет може и да не си го получиш.
Пак ще си изкажа мнението, пък който иска да се съгласява. За да си купя фланелка на някоя банда значи искам да помогна на сцената. За тва гледам да имам пари да си купя някакъв мърч, от някаква чужда банда, която е на турне и минава през България. Защото на тях тия пари, които им вкарам наистина ще са им от полза и така директно се подкрепя бандата и сцената. И така имам разни неща на банди дето не ме кефят особено и дори въобще не слушам. Когато искам да си поръчам отнякъде нещо дето ме кефи, гледам да е от малки независими лейбъли/дистрота по същата причина. Не някакъв сайт дето самото му име означава "купувай сега". Откраднете парички от портфейла на мама да си купите хардкор тениска, бля! Buy now! Exclusive! Putting hard back in hardcore. Hardcore fashion, be tough guy ала бала по всички форуми всички нареждаха троскота, че е измамник и прави всичко за пари, а после същите хора се питат какво да си купят от merchnow... въпроса според мен е принципен. А пък от ebay нито стинка не отива за бандата или за някой наистина хардкор лейбъл, а там са разни мошеници дето продават плочи на банди от 80-те за 100 долара парчето и гледат да изкярят от хората, искащи да притежават неща на любими банди. Някои може да са евтини, като на посредствени християнски бандички тип Comeback Kid, но пак си остава ebay. Всеки сам си прави сметката дали да си купи фланелка на банда, за да подкрепи самата банда дори да не му е любима. Или просто да се изфука, че има фланелка на някоя любима банда, без значение откъде я е купил. Ако ще и от някой бутик на Витошка.
Ebay е само пазар, всеки, който продава нещо там, го е придобил преди това по някакъв начин, като ако е от оригиналния мърч на групата няма откъде другаде да е, освен от тях. Как свободата да предлагаш каквото си искаш вреди на хардкора нещо не разбрах.
Митак, ако не те познавах щях да кажа, че си сектант. Стига си преувеличавал, няма смисъл да го говориш на тая тема щото само ти мислиш така.
Аз ще ти кажа, че според мен лошо няма да си напазаруваш сто кила дрехи и дискове от merchnow и даже с удоволствие бих го правил редовно ако доставката беше по-човешка. И то просто защото всичко е на едно място, лесно се плаща и се работи коректно с тях.
Всичко друго са приказки. Ако някой краде парички от портфейла на мама, за да си купи хардкор дрешки - то паричките ще са откраднати независимо дали ще се похарчат в някво забутано дистро или в ebay. Аз парите сам си ги вадя и сам решавам как да ги похарча.
Comeback Kid между другото е доста яка банда и с удоволствие ще се сдобия с техен мърч, защото ме кефи
az v Billa si pazarq mnogo na tunkana, petuk subota fa6tam i promociite. Dovolna rabota
Verno e malko nabutvaciq shto se otnasq do poshtenski razhodi da se pazaruva ot usa ama s toq kurs na $$$ pak e oferta
Posledniq put nqmashe pito, no trqbvashe da platq DDS.......
ako iskate 7" plochi, RevHQ e dosta izgodno...
DIY-OR-DIE, съгласен съм с теб и точно поради тази причина не си поръчвам българска музика, а чакам да ида на концерт на групата и да си взема директно.Но в случая става дума за дрехи на групи, които не се очертава да минават през България, а пък така и така имам нужда от дадена дреха.Не виждам причина да не си я взема от сайт.Не е като умишлено да си поръчам при положение, че мога да си взема и директно от групата.
Ники, не трябваше да ми даваш тоя сайт. Пръснах 80 долара за 2 мин
Пак ще си изкажа мнението, пък който иска да се съгласява. За да си купя фланелка на някоя банда значи искам да помогна на сцената. За тва гледам да имам пари да си купя някакъв мърч, от някаква чужда банда, която е на турне и минава през България. Защото на тях тия пари, които им вкарам наистина ще са им от полза и така директно се подкрепя бандата и сцената. И така имам разни неща на банди дето не ме кефят особено и дори въобще не слушам. Когато искам да си поръчам отнякъде нещо дето ме кефи, гледам да е от малки независими лейбъли/дистрота по същата причина. Не някакъв сайт дето самото му име означава "купувай сега". Откраднете парички от портфейла на мама да си купите хардкор тениска, бля! Buy now! Exclusive! Putting hard back in hardcore. Hardcore fashion, be tough guy ала бала по всички форуми всички нареждаха троскота, че е измамник и прави всичко за пари, а после същите хора се питат какво да си купят от merchnow... въпроса според мен е принципен. А пък от ebay нито стинка не отива за бандата или за някой наистина хардкор лейбъл, а там са разни мошеници дето продават плочи на банди от 80-те за 100 долара парчето и гледат да изкярят от хората, искащи да притежават неща на любими банди. Някои може да са евтини, като на посредствени християнски бандички тип Comeback Kid, но пак си остава ebay. Всеки сам си прави сметката дали да си купи фланелка на банда, за да подкрепи самата банда дори да не му е любима. Или просто да се изфука, че има фланелка на някоя любима банда, без значение откъде я е купил. Ако ще и от някой бутик на Витошка.
Батенце, правичката да ти кажа искам само 2 фланелки и 4 значки. Ако тия банди някога дойдат тука не само ще си купя 6фланелки и 10 значки, ама и ще им стисна ръчичките че са толкоз яки. Да ти кажа честно ама и грам не ме вълнува кое как и защо ства така в тоя или други сайтове, стига да си получа овреме двете фланелки и четирите значки.
ПС: А на пича дето пазарувал мърч и дискове на български банди само от концерти ще кажа че то май няма от къде другаде да си вземе, така че да не се чувства мега горд. Само бате Рости продава ама той надценка не слага.
Странно как реши, че се чувствам горд, но в този форум всеки гледа да се заяде така че как да е иначе грешиш, че няма откъде другаде да си купя.Не само Ростислав има сайт и не само той продава.
Аз съм навит за поръчка от http://trashmark.com/
Аз си поръчах вече от тоя сайт и съм изключително доволен, честно казано съм навит да си поръчам пак
Странно как реши, че се чувствам горд, но в този форум всеки гледа да се заяде така че как да е
иначе грешиш, че няма откъде другаде да си купя.Не само Ростислав има сайт и не само той продава.
Аз само се шегувам. Ама наистина няма от къде другаде да си купиш дискове освен от концертите или Ростислав. Другия вариант е да гони човек самата група да му носи дискове.
еи аз искам да си зема фанелка, ако още не си взел пиши на мейла
lovermaniiii@abv.bg
Last edited by Loverman (2008-04-09 17:31:17)
грешиш, че няма откъде другаде да си купя.Не само Ростислав има сайт и не само той продава.
Първо само да не стават обърквации, магазина е допълнение към сайта и в никакъв случай не е приоритет или нещо такова. Иначе веднага мога да ти кажа няколко диска, които няма от къде другаде да си купиш, примерно тея:
Bibi Ribozo And The Banditos - Swingujace Banany
2nd Hand - Play Another Round
Rackham's Revenge - Rackham's Revenge
V.A. - Positively Sick On The Streets Of Serbia
V.A. - Serbian Guitar Attack
V.A. - Bouncing Of The Ska
Agua Calientes - Clacksoni
Само бате Рости продава ама той надценка не слага.
тва не съвсем вярно за всички дискове
Момчета и момичета не се карайте за глупости.
От всичките изброени сайтове отива в крайна сметка нещо при групата от продажбите - къде повече къде по-малко.
Най-добрият начин е като ги видите на живо директно от тях - ама това с колко групи ще се случи?
Честно казано измежду Merchnow и Trashmark по-близко до групите е Merchnow, защото е в Щатите и Американските групи сами си предлагат да им се продават там нещата - срещу процент разбира се. Единственият проблем на този сайт, е че има грешка, която в продължение на 3-4 години не беше отстранена и дългите български адреси се одрязваха и стоките пристигаха със 100 мъки, защото адресът е непълен.
Но ако изобщо ще пазарите Reveletaion ( RevHQ.com) е най-добрият вариант.
И да не се набутвате за неща, които могат да се вземат за 40$ с 80$ както по-горе някой спомена, се съберете няколко човека(5-6), влезте в контакт с хората, които са в отдела на едро (вече не ги знам честно кои са, менят ги много често) и поръчайте за 250$ няколко човека и ще ви излязат на 1/2 цена повечето неща...
опаа, опаа. намирисва ми на bane
хубаво име си избрал
иначе съм съглсен с теб.
организацията с пазаруване с много хора е сложен и бавен процес.
предпочитам като искам нещо просто да си го поръчам и платя и да не се занимавам с още тутковци
освен ако не е някой бърз и точен :>
ami kontakta v revelation e: viquem@revhq.com
prosto trqbva da kajesh che imash distro i iskash da vzemesh nqkvi neshta ot tqh... poshtenskite razhodi izlizat dosta skupo, az poruchvah naskoro ot tqh i platih okolo 120$ samo za tova... no puk koleta pristigna za sedmica... drug problem e metoda na plashtane, za purva poruchka ne priemat s kreditna karta, a mejdunarodnite prevodi izlizat sushto dosta skupo...
posle vsichko e smetki ))) ot tqh vse pak si pazaruvash na dalavera...
Това с Bane не го разбрах...
Иначе емайл-а е този да, на Вик, освен да го ползват същия емайл пък хората да са други...who knows...
А по принцип не е нужно да са 5-6 човека - щом си дал 80$ за 2 минути ако дадеш малко повече и се свържеш с тях предварително, ще останеш изумен колко по-евтино ще ти излезе всичко, а за другите пари, които така или иначе щеше да дадеш можеш да купиш подаръци
Иначе купувайте и български дискове все пак
Поздрави
Page [ 2 of 3 ] Posts [ 26 to 50 of 59 ]