montey

Re: Най великата hardcore група

i MADBALL

Няма големи и малки... има достойни и жалки!

igracha

eat shit nai dobre da si slushash kvoto iskash smile narejdaite se u vas s priqtelchetata se edno ste v shou za sutrishna gimnastika i igraite karate i pravete fizionomii smile

Dancho

Вие не сте интересни.

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

EAT_SHIT

igracha wrote:

eat shit nai dobre da si slushash kvoto iskash smile narejdaite se u vas s priqtelchetata se edno ste v shou za sutrishna gimnastika i igraite karate i pravete fizionomii smile

Hubavo brat nqaa da sporim vseki si ima prao da si go kefi kvot iska.Verno ne sum suglasen s teb daje vuob6te ma nqaa smisul da govorim pove4!!smile

luchador_violador

Arkangel_bloodlust wrote:

Някъде бях чул , че Hatebreed копират Slayer

За Hatebreed не съм убеден,обаче Stampin' Ground, All Out War и Sworn Enemy си взаимстват яко, което от своя страна пък хич не е лошо!!!
П.П.:А и всички горепосочени банди си мачкат наред, тъй че всичко е "ток и голи жици" дет' се викаше!!!

El Patron mando...

RYKERS

stampin ground si imat unikalno zvu4ene i ne sam obeden 4e kopirat koito i da e bilo poprinicp angliskite bandi si imat sobstveno zvu4ene vish six ft ditch ,knuckeldust ,stampin ground vsi4kite zvu4at po savarsheno razli4en i edinstvenoto koeto gi svurzva e 4e zabivat hardcore taka 4e e tupo da tvurdish 4e stampin ground zaimstvali mamka mu te praqt coveri na cockney rejects

kukite ni biqt bez da imame vina i vinagi sa pravi a nie nikoga ...

montey

Аз не знам защо никой не споменава Minor Threat, определено едни от бащите и мноо агресивни типове

RYKERS

споменах ги ма секи наблягаше на hatebreed i terror

DIY-OR-DIE

аз ще кажа и Gauze, щото до тука за съжаление нямаше нито една японска банда smile

d-beat spirit

refused

Групата е Gather, вe...

Arkangel_bloodlust

igracha wrote:

vijte momcheta i momicheta smile po golqma banda ot Suicidal Tendencies nqma smile prosto na su6tiq kantar sa i o6te 6 7 bandi i tova e  smile za kvo trqbva da se zablujdavate 4e tova beatdown karate e muzika smile ai da si govorim kao belite hora a ne da imitirate 4ernite smile tva s tiq kurpi karatisti i neznam si kvi bavni muziki eba maikata na hardcora smile i drugoto e 4e ot kakto ima hatebreed o6te pove4e se preeba vsi4ko smile sigoren sum 4e pove4eto deto pi6ete tuk nqma da ste suglasni 6toto ne razbirate i imitirate ne6to koeto dori ne vi e qsno smile) po dobre slushaite judas,maiden ot kolkoto da si promivate mozucite s novite hardcori

KOITO NE E S MEN,E PROTIV MEN !

Ти малоумен ли си ? Че си прав прав си  , ама точно толкова колкото и  не си ! Времената се менят , със тях се мени и  музиката , както gsm-те , както дрехите , както и шибаното мислене на хората , новите идеи раждат нова музика , само задръстените  си стоят на едно място това е все едно слушам баща ми които ми вика кви са тея ве това не е музика , защото моито момче тои е още по надълбоко в old school - а , и не е прав както и ти не си ! Даваи по тази логика да не се развиваме , че ти що не си остана тъп колкото в децката градина примерно , не казвам че класичискети банди са тъпи , но дори и на такива банди да им се даде възможност да свирят нон стоп от тогава до сега , повярваи ми няма да са същите , жив пример Agnostic front  каква музика правеха когато започнаха и какава правят сега ?? Няколко човека тука като сте захапали този oldschool ми , че слушаите го ве и аз го слушам и го уважавам , трябва ли  само  тои да ни е преоритет и какво да обсъждаме за него  , то  всичкко е ясно , ако не виждаш че пише hardcore , metalcore i emocore дори казваш си мнението по темата и това е не се прави на остроумен !!!
И за "черните' както ги нарече не знам дали ти е ясно , че китарата и други такива инструменти , и дори самото зараждане на рок музиката я дължим на тях , ти за bad brains чувал  ли  си ??

Last edited by Arkangel_bloodlust (2008-04-26 11:46:16)

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

shitlicker

DIY-OR-DIE забрави и GISM ;]

music is the total fuckin shit system

RYKERS

Arkangel_bloodlust  темата е за наи велика хардкор банда не за това кои какво слуша има разлика ! всички са захапали олдкула по простата причина че е от там е тръгнал хардкора не е ли по лесно наи логично е да търсиш първоизточника отколкото да говориш за някви банди с има няма 10 години история

Last edited by RYKERS (2008-04-26 12:10:19)

igracha

hem sum maloumen,hem imam super qk gsm hem pari imam smile i pove4e ot teb razbiram ot muzika axaxax

GrimReaperHC

igracha, и кво да не си нещо по-специално ? smile

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

Disrespect

Arkangel_bloodlust wrote:
igracha wrote:

vijte momcheta i momicheta smile po golqma banda ot Suicidal Tendencies nqma smile prosto na su6tiq kantar sa i o6te 6 7 bandi i tova e  smile za kvo trqbva da se zablujdavate 4e tova beatdown karate e muzika smile ai da si govorim kao belite hora a ne da imitirate 4ernite smile tva s tiq kurpi karatisti i neznam si kvi bavni muziki eba maikata na hardcora smile i drugoto e 4e ot kakto ima hatebreed o6te pove4e se preeba vsi4ko smile sigoren sum 4e pove4eto deto pi6ete tuk nqma da ste suglasni 6toto ne razbirate i imitirate ne6to koeto dori ne vi e qsno smile) po dobre slushaite judas,maiden ot kolkoto da si promivate mozucite s novite hardcori

KOITO NE E S MEN,E PROTIV MEN !

Ти малоумен ли си ? Че си прав прав си  , ама точно толкова колкото и  не си ! Времената се менят , със тях се мени и  музиката , както gsm-те , както дрехите , както и шибаното мислене на хората , новите идеи раждат нова музика , само задръстените  си стоят на едно място това е все едно слушам баща ми които ми вика кви са тея ве това не е музика , защото моито момче тои е още по надълбоко в old school - а , и не е прав както и ти не си ! Даваи по тази логика да не се развиваме , че ти що не си остана тъп колкото в децката градина примерно , не казвам че класичискети банди са тъпи , но дори и на такива банди да им се даде възможност да свирят нон стоп от тогава до сега , повярваи ми няма да са същите , жив пример Agnostic front  каква музика правеха когато започнаха и какава правят сега ?? Няколко човека тука като сте захапали този oldschool ми , че слушаите го ве и аз го слушам и го уважавам , трябва ли  само  тои да ни е преоритет и какво да обсъждаме за него  , то  всичкко е ясно , ако не виждаш че пише hardcore , metalcore i emocore дори казваш си мнението по темата и това е не се прави на остроумен !!!
И за "черните' както ги нарече не знам дали ти е ясно , че китарата и други такива инструменти , и дори самото зараждане на рок музиката я дължим на тях , ти за bad brains чувал  ли  си ??

Като говорим за най-велика хардкор група да казваме новичките групи, дето свирят повече метъл, всъщност, отколкото хардкор?
Има и нови групи, които се стараят да свирят олд скул хардкор, стойностни са, добри са, но просто не е същото. Времената са били различни, което е оказвало влияние на музиката, а сега живеем в някъв педалски свят, който оказва съответното влияние и групите се насочват в такава посока.

http://www.picvalley.net/u/4/892_827.GIF
http://img299.imageshack.us/img299/2350/newbitmapimagecustomrb9.png
Tell 'em you love 'em and their life's worth livin'

DIY-OR-DIE

Slayer и Sepultura са повлияни от банди като Discharge и Amebix
Hatebreed са повлияни от Slayer и Sepultura. Arkangel_bloodlust схващаш ли логиката? За това като се говори за велики хардкор банди, естествено, че ще са олд скул бандите, тези на които новите им правят кавъри.

d-beat spirit

shitlicker

Sepultura sa povliqni i ot Crucifix, daje pravat cover na Annihilation
we will stay true to the oldskool

DIY-OR-DIE

shitlicker поздрав с малко японски олд скул http://youtube.com/watch?v=QIWxOrQq1KI

d-beat spirit

cuka6t

Go Back in the 80s!!!

RYKERS

puk az praq cover na infest na tenjerite v kushti smile mislq da go izdam i da s tana komerslqen she si napraq teniski s moq lik she sam po golqm ot joro ot po4ivka

Arkangel_bloodlust

Аве кои е казал , че не са велики ? Издразних се от това че дава опрееделение за група хора , и колкото и да го повтаряте , това за педалски и не педалски групи няма да има значение  ! Схващаш ли ? Всеки си слуша музиката , и вие продължавате да отричате това което се прави вмомента и говорите кои от кого е взаимствал !  Както споменах по горе , от всяко нещо има следствие !  Ще се продължава да се взаимства  и да се копира , но това е в името на развитието !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

shitlicker

80s is the real shit

montey

shitlicker wrote:

80s is the real shit

честно казано не съм съгласен, според мен през 90те е истината

DISCHARGE

kak moje da tvuridite 4e bandi  koito sa po komerslqni i ot slavi trifonov sa nai velikite hardcore bandi .bal sam vi hatebreedovite i drugite prostoti
black flag e bandata i raniq scandibeat koit mi kaje edna finlandska banda go 4erpq vednaga xaxa nekomeptentni kopeleta takiva xaxa ae mrazq vi