BERZERKER

Re: Mayday Fest - 05.05.2008

festa 6e e super ama sled kraq sigurno na nosilki 6e ni iznasqt 6oto 6e e golqmo mazalo

fallacy

Yzi wrote:

Предстаате ли си идат и Terror да промоутват новия им албум.. ще се израдвам, честно.

Да, и, ако може, басистът им да демонстрира какво точно имаше предвид с това изречение от преди седмица:

Absinthe and Jagermeister makes you do really WEIRD things.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

Yzi

Ненаситни копеленца сте всите. Осъзнайте се. Без тва вече са 8 групи, без това след този фест ничие тяло няма да е същото. Какво искате повече big_smile

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

F_o_G

Yzi wrote:

Предстаате ли си идат и Terror да промоутват новия им албум.. ще се израдвам, честно.

Кво ше се зарадваш бате ти луд ли си аз ше си откъсна ташаците ако дойдат Terror!

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

fallacy

Yzi, десет групи са. smile Между другото, на турнето в момента Terror свирят само една нова песен.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

Ragnos

F_o_G wrote:
Yzi wrote:

Кво ше се зарадваш бате ти луд ли си аз ше си откъсна ташаците ако дойдат Terror!

Странни неща ли те прихващат когато си щастлив, ахахаха? Доста крайно. big_smile Напомни ми, ако Терор дойдат, да не стоя близо до тебе... току-виж в инерцията и мойте си изстръгнал. lol lol lol

Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

TKL

Само не знам с тая заличка кво ще правим....

Yzi

fallacy, брат, щом са десет, значи отново съм пиян.. и днес беше тежък петък, придружен с доста интересни добавки така, че не мога да съм сигурен за броя на групите.. сигурен съм само че ще е доста тежко изживяване за всеки един от нас!

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

Ragnos

IGNITE
BORN FROM PAIN
DEATH BEFORE DISHONOR
BURN THE 8 TRACK

SMUT
B.F.D.M.
BROTHERS IN BLOOD
MELEKH
A-MORAL
RISE UP

В този отдолу-нагоре порядък ли ще се явяват бандите? И предполагам по половин час за всяка подгряваща? smile

Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

F_o_G

Ragnos wrote:
F_o_G wrote:
Yzi wrote:

Странни неща ли те прихващат когато си щастлив, ахахаха? Доста крайно. big_smile Напомни ми, ако Терор дойдат, да не стоя близо до тебе... току-виж в инерцията и мойте си изстръгнал. lol lol lol

Няма аз ше се концентрирам lol

Ragnos

F_o_G wrote:
Ragnos wrote:
F_o_G wrote:

Няма аз ше се концентрирам lol

Хубаво, щом не ти трябват. big_smile

SashoSFHC

Май вече мина идеята за Терър за жалост... И все пак аз не се оплаквам, не е малко. Днес изкарах парички, утре отиваме с братлето да се застраховаме със закупуване. Аре стискайте палци да налазим постерчета.

GrimReaperHC

Ще се радвам, ако някой вземе 1 постерче за мене ^^ А някой да има от Агностик ? smile

Last edited by GrimReaperHC (2008-04-25 22:30:27)

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

TKL

STOP AT NOTHIIIIIIING smile
Аре мощно бе big_smile

GrimReaperHC

Надявам се всичките да оцелеете big_smile
Далаверата с постера още важи - вие ми взимате постер, аз ви прегръщам big_smile

Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

F_o_G

COUNT ME IN !!!

GrimReaperHC

Не човек...не ми казвай, че ся я изсвирили...боже тая песен ми е слабост ;(

JohnnyBlack

Кораво беше! ДБД бяха най - луди!

Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...

justinsfhc

DBD smachkaha

kur za 'sichki

xStalkerx

Всички смачкаха. Аз съм доволен.

BERZERKER

beshe zversko vsi4ki gtrupi bqha dobri beshe dosta zapomnqshto se

refused

Абе BFP трябваше да подгреят Death Before Dishonor и до там да свърши фестът хахаха
Или хайде от мен да мине нежните Игнайт можеше да заменят нежните Burn The 8th Track big_smile

НО БОСТЪН ПОКАЗАХА, КОИ БЯХА ИСТИНСКИТЕ ХЕДЛАЙНЕРИ НА КОНЦЕРТА big_smile

Евала на нашите банди и на Smut, които поразцепиха доста.

SNUFF

refused wrote:

Евала на нашите банди и на Smut, които поразцепиха доста.

дам, аз не бях слушал Smut, но направо изтрещях като ги чух smile Много добри. Всички бяха много добри, концерта беше супер! Oсобено на ДБД се помляхме всички smile
Само ми стана жал по едно време за напудрените, сресани, миришещи на афтършейв канадци big_smile

Last edited by SNUFF (2008-05-06 11:13:18)

гърли-бърли

nkf

малко противоречиви впечатления остави тоя концерт, поне за мен.
кофти за A-moral и въобще за всички групи които са преебани да свирят първи по фестове. От нашите групи поне на мен те най-ми харесаха. Smut и те са яки.
ДБД разцепиха, ама много кратък сет бе деева. Аз на тоя концерт бях едва ли не само заради тях (и за Born From Pain, aма тях вече 2 пъти ги гледах в София).
Голям резил беше че на толкова шумно рекламиран фестивал с такива групи залата не беше пълна.

Moritz

Игнайт, при всичките ми уважения (и неуважения) просто ми бяха скучни след ДБД и БФП, не може преди малко да си се мачкал и после да излезе група, която аха-аха и да го обърне на Ред хот чили пепърс... Евала за мацките, които сигурно са се изкефили, но Игнайт не трябваше да са последни.
Иначе доста добре се получи снощи, наистина имаше малко хора, което си е резил, но пък и цената си беше солидна...