Re: Mayday Fest - 05.05.2008
festa 6e e super ama sled kraq sigurno na nosilki 6e ni iznasqt 6oto 6e e golqmo mazalo
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
festa 6e e super ama sled kraq sigurno na nosilki 6e ni iznasqt 6oto 6e e golqmo mazalo
Предстаате ли си идат и Terror да промоутват новия им албум.. ще се израдвам, честно.
Да, и, ако може, басистът им да демонстрира какво точно имаше предвид с това изречение от преди седмица:
Absinthe and Jagermeister makes you do really WEIRD things.
Ненаситни копеленца сте всите. Осъзнайте се. Без тва вече са 8 групи, без това след този фест ничие тяло няма да е същото. Какво искате повече
Предстаате ли си идат и Terror да промоутват новия им албум.. ще се израдвам, честно.
Кво ше се зарадваш бате ти луд ли си аз ше си откъсна ташаците ако дойдат Terror!
Yzi, десет групи са. Между другото, на турнето в момента Terror свирят само една нова песен.
Yzi wrote:Предстаате ли си идат и Terror да промоутват новия им албум.. ще се израдвам, честно.
Кво ше се зарадваш бате ти луд ли си аз ше си откъсна ташаците ако дойдат Terror!
Странни неща ли те прихващат когато си щастлив, ахахаха? Доста крайно. Напомни ми, ако Терор дойдат, да не стоя близо до тебе... току-виж в инерцията и мойте си изстръгнал.
Само не знам с тая заличка кво ще правим....
fallacy, брат, щом са десет, значи отново съм пиян.. и днес беше тежък петък, придружен с доста интересни добавки така, че не мога да съм сигурен за броя на групите.. сигурен съм само че ще е доста тежко изживяване за всеки един от нас!
IGNITE
BORN FROM PAIN
DEATH BEFORE DISHONOR
BURN THE 8 TRACK
SMUT
B.F.D.M.
BROTHERS IN BLOOD
MELEKH
A-MORAL
RISE UP
В този отдолу-нагоре порядък ли ще се явяват бандите? И предполагам по половин час за всяка подгряваща?
F_o_G wrote:Yzi wrote:Предстаате ли си идат и Terror да промоутват новия им албум.. ще се израдвам, честно.
Странни неща ли те прихващат когато си щастлив, ахахаха? Доста крайно. Напомни ми, ако Терор дойдат, да не стоя близо до тебе... току-виж в инерцията и мойте си изстръгнал.
Няма аз ше се концентрирам
Ragnos wrote:F_o_G wrote:
Кво ше се зарадваш бате ти луд ли си аз ше си откъсна ташаците ако дойдат Terror!Странни неща ли те прихващат когато си щастлив, ахахаха? Доста крайно. Напомни ми, ако Терор дойдат, да не стоя близо до тебе... току-виж в инерцията и мойте си изстръгнал.
Няма аз ше се концентрирам
Хубаво, щом не ти трябват.
Май вече мина идеята за Терър за жалост... И все пак аз не се оплаквам, не е малко. Днес изкарах парички, утре отиваме с братлето да се застраховаме със закупуване. Аре стискайте палци да налазим постерчета.
Ще се радвам, ако някой вземе 1 постерче за мене ^^ А някой да има от Агностик ?
Last edited by GrimReaperHC (2008-04-25 22:30:27)
STOP AT NOTHIIIIIIING
Аре мощно бе
Надявам се всичките да оцелеете
Далаверата с постера още важи - вие ми взимате постер, аз ви прегръщам
Не човек...не ми казвай, че ся я изсвирили...боже тая песен ми е слабост ;(
Кораво беше! ДБД бяха най - луди!
DBD smachkaha
Всички смачкаха. Аз съм доволен.
beshe zversko vsi4ki gtrupi bqha dobri beshe dosta zapomnqshto se
Абе BFP трябваше да подгреят Death Before Dishonor и до там да свърши фестът хахаха
Или хайде от мен да мине нежните Игнайт можеше да заменят нежните Burn The 8th Track
НО БОСТЪН ПОКАЗАХА, КОИ БЯХА ИСТИНСКИТЕ ХЕДЛАЙНЕРИ НА КОНЦЕРТА
Евала на нашите банди и на Smut, които поразцепиха доста.
Евала на нашите банди и на Smut, които поразцепиха доста.
дам, аз не бях слушал Smut, но направо изтрещях като ги чух Много добри. Всички бяха много добри, концерта беше супер! Oсобено на ДБД се помляхме всички
Само ми стана жал по едно време за напудрените, сресани, миришещи на афтършейв канадци
Last edited by SNUFF (2008-05-06 11:13:18)
малко противоречиви впечатления остави тоя концерт, поне за мен.
кофти за A-moral и въобще за всички групи които са преебани да свирят първи по фестове. От нашите групи поне на мен те най-ми харесаха. Smut и те са яки.
ДБД разцепиха, ама много кратък сет бе деева. Аз на тоя концерт бях едва ли не само заради тях (и за Born From Pain, aма тях вече 2 пъти ги гледах в София).
Голям резил беше че на толкова шумно рекламиран фестивал с такива групи залата не беше пълна.
Игнайт, при всичките ми уважения (и неуважения) просто ми бяха скучни след ДБД и БФП, не може преди малко да си се мачкал и после да излезе група, която аха-аха и да го обърне на Ред хот чили пепърс... Евала за мацките, които сигурно са се изкефили, но Игнайт не трябваше да са последни.
Иначе доста добре се получи снощи, наистина имаше малко хора, което си е резил, но пък и цената си беше солидна...
Page [ 4 of 7 ] Posts [ 76 to 100 of 152 ]