Re: BROTHERS IN BLOOD / REZERVEN PLAN / TAKING HOLD
vie se poznavate s bandite li be ? wow respect i za teb refused! i za mangala na avatara ti
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
vie se poznavate s bandite li be ? wow respect i za teb refused! i za mangala na avatara ti
Пффф как ми се ходеше утре на това концертчееее
ама няма парички, трябва да запазя за 15.05. за Twist и после за 18.05. за Artery и Jaya The Cat.
ИСКАМ НА MELEKH, BROTHERS IN BLOOD & TAKING HOLD, пожелавам успех на момчетата, доста от тях познавам и съм сигурна, че и без моето пожелание ще имат успех, но все пак...
ачо намеква нещо... току виж той излезнал с китарата във вторник
Вие к'во се научихте от Даката по име да ми говорите ебаси ташака и прикритието ми убихте.
Аз не познавам никой, защото дружа само с мангали. Все пак готини смешки, умриопитвайки.
Пффф как ми се ходеше утре на това концертчееее
ама няма парички, трябва да запазя за 15.05. за Twist и после за 18.05. за Artery и Jaya The Cat.ИСКАМ НА MELEKH, BROTHERS IN BLOOD & TAKING HOLD, пожелавам успех на момчетата, доста от тях познавам и съм сигурна, че и без моето пожелание ще имат успех, но все пак...
4 лева си идва нанагорно...
taking hooooold
taking hoooold
taking hold aleee aleeee
Доволно!
Много добре! Надявам се по-често да ги виждаме на сцена taking hold, заслужават си.
samo tiiiii,samo tiiiiiiiiiiiiiii
ostana do meeeeeenn
(emo)
beshe mnogo hubawa wecher
super si beshe !
$ $ $
shte buda suvsem kratuk ,tui kato za sujalenie mislq ,che edva li nqkoi se interesuva mnogo ot tova ,koeto pisha - parite ,koito bqxa subrani na laiva na 13 mai se prevurnaxa v xrana za kuchetata ot prijuta v dobroslavci. blagodarq
na cveti i asq, koito pomognaxa za tova,blagodarq i na vsichki , koito doidoxa na tozi imenno koncert i sus znanie ili bez pomognaxa tova da se sluchi...
p.s. na vsichki,koito mislqt, che neshtata ne se promenqt s nqkvi si 104 leva shte kaja,che veroqtno sa pravi , no za jivotnite v toq prijut se promenqt pone za sedmica
p.p.s. ako nqkoi reshi da pomogne po nqkakuv nachin moje da se svurje s nas
xxx
Екстра. Тъпото е, че само за бандите беше благотворителна каузата, а от клуба са си взели процентчето май, а Щото най-малко 50 човека имаше хохохо
Anyway, важното е, че все пак някой е помислил за някво добро дело.
Page [ 2 of 2 ] Posts [ 26 to 37 of 37 ]