Re: Най великата hardcore група
Няма такава група.
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Няма такава група.
верно няма...ама не щото няма ми щото не е една...
http://anti-4alga.org/forum/index.php?s
2&st=0
тука са изредени неколко
приятнио момчета и момичета вижте хората се интересужат ама , браво на оня с Atreyu
тая тема във форума на anti-chalga е бая забавна
Hatebreath sa qki
i kato za sefte preporychvam i az da se slushat
tiq hora...nz
Hatebreath sa qki
i kato za sefte preporychvam i az da se slushat
tiq hora...nz
НАЛИ ХААХАХАХ
hatebreath above all
със сащия успех можете да направите и запитване коя е наи тъпата група
Трябва да ги чуя тия Hatebreath. Доста в хора в онази тема викат, че били мн як хардкор
Хахахах. Не е истина в ква заблуда живеят някои хора..
Манияци здравейте, от скоро се интересувам от хардкорг и искам да ви попитам откъде мога да си сваля mp3 на гореизброените групи.Тези стрейт ейдж групи са ми много интересни и искам да ви попитам дали се различават стилово от групите, които не са стрейт ейдж?Благодаря ви предварително, ще пиша пак
nqma problem be manqk dobre do6ul v hardcora ima6 li fle6ove i kecove si v otbora ako si make-ne6 rasti4ki 6te si ot nai vernite! respect kum teb manqk o4akvai ot crew-to informaciq za bandi
Have Heart - Boston city xHCx
Еее братле аз кецове си имам бе За расти и флешове съм мислил и може скоро да си направя!Ама все пак братле отговори ми на въпроса, някой да ми отговори моля!
ХардкорГ срещу ТубоР
Извинявам се много, от недоглеждане е Знам, че е ХАРДКОР!Преди около 2-3 месеца обаче наистина си мислех, че е хардкорг
useshtam che "Rumi" e alternativnia nick nqkoi izvesten forumen geroi i se ebava qko shou da stava
Еееее, не така бе братле, аз съвсем сериозно искам да разбера откъде да си сваля хардкор групи и ако може наистина да ми отговорите на въпроса за стрейт ейдж групите
Напоследък е модерно да носиш джинсите на сестра си и да имаш доста гейска коса имай го предвид !
Манияци здравейте, от скоро се интересувам от хардкорг и искам да ви попитам откъде мога да си сваля mp3 на гореизброените групи.Тези стрейт ейдж групи са ми много интересни и искам да ви попитам дали се различават стилово от групите, които не са стрейт ейдж?Благодаря ви предварително, ще пиша пак
po moe mnenie trea da po4ne6 da slu6a6 hatebreath i da si slogi6 edna ROZOVA kordelka vmesto fle64eta.za drugi vaprosi se obarni li4no.inak bih ti prepora4al i grupi kato "big s##t","your mother's pu#y" i nai qkata ot vsi4ki hardcourdg grupi---"Pungovci CREW IS FOREVER THREW"
Ее тия за пръв път ги чувам!Яки ли са и откъде мога да си дръпна mp3?
pungovci-crew respect bratle mislq 4e sum te zasi4al v pogoto 1 2 puti no ne i li4no de nadqvam se nqkoi put da se zase4am na nqkoe koncert4e vijdal sum te i naistina si golqm manqk see soon maan
iztinskite/true hora neka tuka davat suveti
http://www.mediafire.com/?rcmbmboxmin
Eto vi straight Edge grupi ot Boston. Samo si namira6 grupa i pi6e6 v google primerno "minor threat rar/torrent" i taka.
Ina4e po temata nai-dobrata grupa e KoRo - http://punkmates.com/music/album/id_208/
Page [ 12 of 14 ] Posts [ 276 to 300 of 339 ]