Topic: Какво мислите за това клипче :)
След като го гледам три дни вече изпитвам огромно желание да го споделя с някой.Защото изкуството трябва да сесподеля
http://youtube.com/watch?v=LzEPidNTRWw
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
След като го гледам три дни вече изпитвам огромно желание да го споделя с някой.Защото изкуството трябва да сесподеля
http://youtube.com/watch?v=LzEPidNTRWw
тва е хепи трий френдз в игрален вариянт
http://youtube.com/watch?v=chiVMrWMHko тва клипче също е брутално, най ме кефи на мош-парта
едит: да коментирам клипчето горе само по един начин мога:
GOOORE
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
v gornoto nqma smisal zatova ne sum glasuval a za dolniq klip , poprincip mnoo se kefq na s.o.d. i tva mai bqha te !!!!
Весело е!
v gornoto nqma smisal zatova ne sum glasuval a za dolniq klip , poprincip mnoo se kefq na s.o.d. i tva mai bqha te !!!!
Пича дето се прай на метъл е некъф комеден актьор и много е яко самото клипче и текста простно кърти А иначе това кървавото ме кефи, почти като кеч Въпреки че не харесвам кеч, съм голям фен на celebrity's deathmatch и тва ми напомня много
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
И двете филмчета са едни идиотии...
И двете филмчета са едни идиотии...
Подкрепям !
i 2-te sa mnogo gotini
JESUS!!!
Първото беше доста GORE ама имаше и супер смешни моменти
Аматьорските филмчета според мен служат за израз на болното съзнание на техните автори.Какъв човек трябва да си за да направиш такъв "филм"?!?!?
В тия 10 минути клип имаше максимум 40 секунди реплики всичко друго беше "АААААААААААААААА!!!!","пльок" и други такива звуци...
Моето лично мнение е FUCK THAT
хахаха първото е супер яко
и второто е добро, а тоя идиот е Кефин от "Само за снимка"
и второто е добро, а тоя идиот е Кефин от "Само за снимка"
ааааааа верноо дето ядеше оризззз! xD
ааа можели да те помоля да изчистиш офтопиците от темата ми?
..или койтто да е друг МОД/АДМИН.
Тука ние казваме къде какво ще има
ПП: Брех тези анкети верно още при инсталацията на форума трябваше да ги отсвиря...
и второто е добро, а тоя идиот е Кефин от "Само за снимка"ааааааа верноо дето ядеше оризззз! xD
ааа можели да те помоля да изчистиш офтопиците от темата ми?
..или койтто да е друг МОД/АДМИН.
офтопиците се трият предимно в другите раздели, общия форум е отчасти за простотии и не пречат като са в повечко
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAaAAAAAaAAaAAAAAaaaaaAaaaaaaaaAAaaaAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Яко весело е тва, нема такава дебилщина ! хахахахахахахахахахахахахахахаа
ХАхахахахХАхаХАхахаХахАх тфа като го гледах за първи път съм се посрал да се хиля ! лудница голяма е !
Posts [ 16 ]
Pages: 1