xIvelinx

Re: Стрейт едж ли сте ?

e pich dobre go kazvash verno si e che sXe e da se nauchish da si kontrolirash zhivota i t.n.
no e i za napulno lishenie ot takiva substantsiy,t.e. nyama sxe koyto da pie bira ot vreme na vreme i vino po praznitsite,tova e smeshno(za men).shtom ti e priyatno da piesh alkohol,malko ili mnogo tova oznachava che ne mozhesh da se lishish ot nego.i tova oznachava che ne si sxe sus sigurnost,a ako mozhesh da se lishish,napravi go.az lichno ne sum sxe samo za sebe si,kvo znachi da si samo za sebe si,to ako e samo da ne piesh,pushish i da ne pravish bezrazboren seks togava adski mnogo hora sa sxe.stava vupros i za printsipi i nachin na mislene koyto ti se izgrazhda,tvurdost sushto taka,VOLYA sushto taka.ta ne sum sxe samo za sebe si govoril sum na drugi hora shto za guvna sa alkohola,tsirite pomognal sum im,staraeyki se da ne im nalagam mnenieto si.pokazal sum im fakti.i t.n.

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

pavelludiq

май се заформя добра дискусия. Тва аз съм най големия егоист и именно за себе си се въздържам от повечето работи. Значи добре, от тук нататък спирам да се наричам сХе, обаче тва не променя нищо. Сега да се върна на мисалта си. Аз съм егоист и съм такъв какъвто съм заради себе си. Аз почти нямам познати които да не пият, пушат или да се друсат, повечето ми познати правят поне едно от горните или всичките на веднъж. big_smile и повечето хора около мене го правят не заради друго ами за да са "Гъзари/ки" . Та това меко казано ме дразни и аз като форма на протест и израз на егоизма реших да се противопоставя на това. Не точно противопоставяне, а по скоро на пук на деградиралия свят реших да живея смислен живот big_smile един вид. та на пук на всичко без да ми пука за никого другиго от чист егоизъм реших да съм сХе и наистина от едно тъпо пишлеме на 14 дето не знаеше от къде изгрява слънцето и пиеше и се друсаше станах нещо наподобяващо човек. Чувствам се прекрасно, живея прекрасно, научих се да ценя всичко истински ценно, научих се да уважавам всеки миг защото той никога няма да се повтори, научих се да търся и намирам това което си заслужава да бъде намерено. А днес осъзнах още нещо: не ми пука за ш*бания етикет сХе! :d ето, днес не беше пропилян ден big_smile

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

xNIKOLANx

Значи добре, от тук нататък спирам да се наричам сХе, обаче тва не променя нищо.

Променя.Ще спреш да заблуждаваш себе си и останалите. hardcore_united мн добре го каза.
а F_o_G това за sXe апатията.Не мисля,че sXe трябва да са непукисти.Апатията е неправилна.Апатията убива.И не съм мъж,а момче.

http://i85.photobucket.com/albums/k51/angiex5/sxe/XBBPXBACKcopy.jpg

Arkangel_bloodlust

Аз нямам никакви притенции към темата , но наистина ми е интересно защото наистина това движение ми допада и то много , но не съм sXe и то поради причината че не искам да казвам че съм такъв какъвто не съм  и , то главно защото уважавам хората които са успяли да станат такива  , наистина не смятам че ако не си sXe , не си и hardcore , да не забравяме какво е hardcore  и от къде тръгва sXe движението , явно е  че вие момчета си разбирате от нещата за които говорите и затова немога да  успоря нито едно вашо мнение , и за  накрая не ме интересува дали сум достоен да бъда какъвто и да е , аз никога не съм си слагал някакво определение за това  какъв съм , знам само какво искам от живота си и в какво вярвам , имам си изградени принципи и морални идеали , ОБИЧАМ  the  hardcore  way of live , и няма да спра

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

F_o_G

Когато видях, че първото не е постнато, постнах второ, което, явно, не е било идентично .... Логика...
Айде нема да споря ти си знаеш wink Peace

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

malloADHC

3 страници луди спорове, 1-я бил сХе ама пиел бира, другия му казаха ю, че не е и се засегна веднага, а Ивелин е най-лудия, признал съм го, помня във Варна на Емз като и наливаше факти за ефекта на цигарите ли кво беше ахахх яко ;]. А аз бях еджър 2 години и половина, никъв проблем не ми е да не пия, и просто се отказах понеже ми стаа без интересно, отначало си мислих : "мога ли да се огранича", ии се пробвах 2 години и малко никъв алкохол, ии след това...ПРЕДАДОХ КЛЕТВАТА ! ахахахахах, както и да е, тва е суепр безмислена тема, половината хроа незнаят кое кво е, безд а се засяга някой, но вземете прочетете 1 книга и давайте компетентни мнения, а Деницата от Д-Град а най-големия алкохолик, ахахах
се пак в Асеновград на градската библиотека пише
ALL SXE KIDS, SUCK MY DICK !
поздрави. и всеки да живее така , както намери за добре за себе си

1912.

pavelludiq

Аз като бех 7-ми клас набарах дамаджаната с ракията, натрових се и повръщах цела вечер и се молих на Бог, ако оживея никога няма а се напия вече, и от тогава 3 години не съм се напивал big_smile

Welldonehero

Аз като бех 7-ми клас набарах дамаджаната с ракията, натрових се и повръщах цела вечер и се молих на Бог, ако оживея никога няма а се напия вече, и от тогава 3 години не съм се напивал big_smile

Няма отровни вещества!!!
Има отровни концентрации!!!

A few ideas for better life!!!
http://www.military.co.il/asg/ammunition_a.jpg

circle`of`fear

Aз не пия въобще,но все пак смятам,че щом е в умерени количества не е проблем smile

Open wide,look inside!

FrozenEyes

Това с sXe май започва да става някаква мода и у нас  lol Не виждам защо здравословния начин на живот трябва непременно да носи един или друг етикет, с който да се парадира, а още по-малко да трябва и да се налага на околните  :?

xNIKOLANx

Това с sXe май започва да става някаква мода и у нас  lol Не виждам защо здравословния начин на живот трябва непременно да носи един или друг етикет, с който да се парадира, а още по-малко да трябва и да се налага на околните  :?

всяко хубаво нещо рано или късно бива превръщано в мода.но модата отминава,и истинските хора остават.sXe e личен избор,но когато правото се превърне в безправие,съпротивата е наложителна.Дима може да се приеме за вид принуда,над непушачите.

FrozenEyes

всяко хубаво нещо рано или късно бива превръщано в мода.но модата отминава,и истинските хора остават.sXe e личен избор,но когато правото се превърне в безправие,съпротивата е наложителна.Дима може да се приеме за вид принуда,над непушачите.

С първото съм съгласен. Второто е леко неразбираем микс между цитат и собствено мнение. Третото лично мен ме дразни много, защото не пуша и мразя да дишам чуждия дим или да съм в задимено помещение, но понякога се налага да се съобразяваш и това няма да го промени, нито sXe "идеологията", нито моя или твоя личен вкус  wink

xNIKOLANx

С първото съм съгласен. Второто е леко неразбираем микс между цитат и собствено мнение. Третото лично мен ме дразни много, защото не пуша и мразя да дишам чуждия дим или да съм в задимено помещение, но понякога се налага да се съобразяваш и това няма да го промени, нито sXe "идеологията", нито моя или твоя личен вкус  wink

аз мисля ,че пушачите трябва да се съобразяват с нас,а не ние с тях.

Kosta_ot_Sliven

Не, не съм sXe.
(Хората които познавам и са sXe не се занимават с писане по форумите, просто те си знаят какви са и нямат нужда да го афишират) smile

I'll take vengeance upon society!
Hate Fuck Fight Kill!

xIvelinx

mnogo umno batkoooooooooooo,e az go afishiram i kvo znachi tva?

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

casper

az li4no ne upotrebqvam narkotici i ne moga da gi razbera teq pi4ove deto hodqt po koncerti i se drusat kato nevidqli i to na vsi4koto otgore s nekvi moderni drogi-smyrkat prah4eta,gyltat bonbonki i t.n.
kolkoto do drugoto-pu6a i po malko piivam,naposledyk izklu4itelno rqdko...
principno nqmam ni6to protiv streita,ama ne moga da shvana nqkoi ne6ta..primerno tva sys sexa(kato ti se pravi i ima vyzmojnost pravi6,ina4e ima edno deto se vika hormonalen disbalans,a to e kofti situaciq..),no nai-ve4e tva s vegetarianstvoto-ami to bez meso ne stava,iska si organizma edni ne6tica deto pyk se vikat aminokiselini,a tezi v mesoto nqmat zamestiteli...osven tva da ne zabravqme 4e 4oveka si e hi6tnik po priroda,taka 4e...

xIvelinx

1vo ako pravish seks pri vsyaka otdala ti se vuzmozhnost ne mislya, che e osobeno normalno,osven ako ne ti se otdava na 5 mesetsa.
nyama kak da stane disbalans shtoto imash rutse,i predpolagam si gi izpolzvash na myasto.da ne govorim che ako chesto ti se otdavat vuzmozhnosti znachi pravish seks s kurvi,koeto ne e osobeno dobre.

2ro Straight Edge, NYAMA nishto obshto s vegetariyanstvoto.

i 3to mozhe bez meso,nz ti kuv razbirach si,ama aminokiselini se prodavat i sa evtini...predpolagam e nuzhno da spomena che ima vegetariyantsi/vegani kulturisti.

xNETZx

изчетох всеки един коментар и честно казано съм потресен  lol аз наричам себе схе да! не мисля да вадя аргументи от кога как и защо го правя протсто ми стана неприятно от приказките на това момче което разправяше че е едже но пийвал от време на време приятелю зареди хора като теб се е изградило мнението че еджърите са пози и несериозници,същото се отнася до то  и с бившите схе имаше един израз на Rick ta life "if you were you never was"  :?

kolko ste be ?!

pavelludiq

изчетох всеки един коментар и честно казано съм потресен  lol аз наричам себе схе да! не мисля да вадя аргументи от кога как и защо го правя протсто ми стана неприятно от приказките на това момче което разправяше че е едже но пийвал от време на време приятелю зареди хора като теб се е изградило мнението че еджърите са пози и несериозници,същото се отнася до то  и с бившите схе имаше един израз на Rick ta life "if you were you never was"  :?

Да вярно е(изказването на рик), вчера се напих и изпуших 3 цигари big_smile

casper

ne,ne ppravq sex s kurvi:))))
prosto sym ob6titelen i ne mogat da mi ustoqt...
a za aminokiselinite-da,razbira4 sym...
osven tva streita ima dosta ob6to s vegetarianstvoto...
i ne byrkai vegetariancite s veganite...

casper

osven tva kosta e napylno prav-4ovek e streit za sebe si,a ne za da paradira s tva po forumite...

casper

i posledno priqteliu-ako naistina pravi6 sex na 5 meseca,iskreno mi e my4no za tebe...

xIvelinx

i sega otnovo za tebe.
1vo otkude izhodi che burkam vegetariyantsite s veganite?
2ro otkude izhodi che pravya seks prez 5 mesetsa?
i 3to ne mozhesh da kazvash za kogo kvo e straight edge,mozhesh da davash mnenie no ne da kazvash kakvo e i kakvo tryabva da e.

casper

mi az tva pravq be,davam mnenie,nali zatva sa forumite...

xIvelinx

vidimo e che nyama smisul ot spor.