hc_1912

Topic: търся tatoos на вокала на AF-Roger Miret

искам да ви помоля,ако на някой  му се намират снимчици на татоосите на роджър да прати щот умирам за тях...ще съм ви вечно благодарна

Не живееш,а оцеляваш.Така стоят нещата.Силата определя правилата...Кръв по паважа от тебе остава.Живота ти нищо не означава!

IURc

Re: търся tatoos на вокала на AF-Roger Miret

haha..samo ne se tatuirai kato nego..ili kato se zamislq,tatuirai se..axaxax..ta po su6testvo, napi6i v google "Roger Miret tattoos" (ako ne si go napravila ve4e) i purvoto ne6to, koeto ti izleze go natisni.tam gi ima baq podrobno..aide spolai.. smile

DIY-OR-DIE

ето му най-старите тушировки
http://homepages.nyu.edu/~cch223/usa/images/af_1.jpg
иначе сега е...
http://spiritribe2.free.fr/Spiritribe2/Photo4/AgnosticFront-26-02-05/AgnosticTattoos/HammerAgnoitat14.jpg
за да видиш всичките му татуси цъкни на тоя линк:
http://www.spiritribe.com/tribalwaypage … ticTat.htm

d-beat spirit

hc_1912

наистина благодаряаааа!! big_smile  big_smile  big_smile  а колкото до tatoos искам тези ръкавчета много са яки :twisted:

Не живееш,а оцеляваш.Така стоят нещата.Силата определя правилата...Кръв по паважа от тебе остава.Живота ти нищо не означава!

F_o_G

Само не си прави гърдите така  lol

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

IURc

xaxaxa..az zapo4nah ot krakata, puk da vidim do kude 6te stigna..a za gurdite, naistina ne gi pravi kato nego..axaaxaaxax big_smile

FACE FIXXA

Забележете татуса върху гърдите му краката и таза на христос  че са по широки от раменете- демек женска пропорция  lol Ма то старите татуси са така.
А за какво са ти неговите татуси?!
Според мен е малко тъпо да имаш татусите на некъв известен човек.По-добре сам/а да си ги измислиш и  ако можеш нарисуваш wink

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

hc_1912

хора,наистина благодаря за tatoos-ите,споко няма да се шаря просто ги обожавам,лягам и ставам с AF,даже съм започнала да правя сайт,който като го завърша ще ви дам линка.F_o_G,няма да си правя така гърдите,искам само ръкавчетата или по точно паяжината на лакътя!а иначе аз съм си художничка и съм си измислила tatoos,за който ми трябват само пари,за да си го осъществя!така че събирам и помощи,който реши да даде пари за едно благо дело по великден... lol

FACE FIXXA

хора,наистина благодаря за tatoos-ите,споко няма да се шаря просто ги обожавам,лягам и ставам с AF,даже съм започнала да правя сайт,който като го завърша ще ви дам линка.F_o_G,няма да си правя така гърдите,искам само ръкавчетата или по точно паяжината на лакътя!а иначе аз съм си художничка и съм си измислила tatoos,за който ми трябват само пари,за да си го осъществя!така че събирам и помощи,който реши да даде пари за едно благо дело по великден... lol

татусите струват ефтино стига да знаеш къде да ги правиш.При мен някои са безценни  lol .
Прати ми на пием какво искаш да си правиш и ще те консултирам и пратя при един приятел.Ако си от Сф разбира се  smile

Arkangel_bloodlust

аз се занимавам точно с това , мога да ти направя отстъпка и то доста голяма , заради това че си фен на A.F. гарантирам ти не знам кои , му е правил неговите татуировки , ама като ги гледам и ми се вдига доста самочуствието , обаче да не забравяме за OLD SCHOOL сферата на изкувството

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

hc_1912

Arkangel_bloodlust
аз се занимавам точно с това , мога да ти направя отстъпка и то доста голяма , заради това че си фен на A.F. гарантирам ти не знам кои , му е правил неговите татуировки , ама като ги гледам и ми се вдига доста самочуствието , обаче да не забравяме за OLD SCHOOL сферата на изкувството

хора,наистина благодаря за отговорите! big_smile а наистина ме заинтригува тази оферта,Arkangel_bloodlust.но тъй като аз искам на лактите,а те са в отчаяно състояние(след няколко зверски сбивания)са целите в шевове и и рани все още.и едва ли скоро ще дойда. а за фенове на AF  вече е почти готов сайта,но все пак ще дам линк,за да може да ми напишете и там някое друго мнение,за да става все по-добър   http://agnosticfront.piczo.com/?cr=5&rfm=y   айде чао и целувки

FACE FIXXA

Не е лош сайта, ма има още какво да му сложиш.И като визия можеш още да му направиш,щом казваш че рисуваш  wink