Serenity!

Re: Защо по-голямата част от младото поколение избира чалгата?

Първо да са извиня за правописа...пиша бързо и пускам коментара
Второ не се взимам насериизно,напротив не се обличам както каза Дрехите чувал, тениска с бокс и т.н не съм хейтърка и т.н .Съжалявам че сте останали с такова мнение.Не съм казала че съм различна и не се мисля за По велика от тях нито от който и да е било друг.Къде го има написано т'ва в коментарите ми по горе???Както и да е  Смятам че попринцип музиката им е боза и съм останала с такова впечатление от феновете им.Не мразя всеки който слуша чалга,напротив имам много близки приятели такива.Но имам и др които са както казах по горе...
И Трето Незнам к'во искате че се заяждате с мен...
П.П Ти влизаш и намалят музиката...Е да ама аз неискам да се карам с тях и да ги е страх от мен.Ако бях хейтърка щях...явно не съм...По скоро бих ги игнорирала отколкото да ходя да се разправям с тях...

nekfa-nikfa

Не мисля че тука някой се заяжда, просто някои неща са (ни) странни и отваряме дума за тях.
Чалгаджиите не ги е страх от мен, просто ме уважават. Питат ме дали ми пречат, и т.н. Не че това има значение де, но да поясня ;] Аз се възприемам малко или много като хейтърка, но и тва няма значение, защото наред с омразата съм доста миролюбив човек, и повярвай, съучениците ми не са наплашени от мен. Просто съм намерила подхода с тях и се съобразяват поне малко с мен, както и аз с тях big_smile

Мен ми се стори че се имаш за много различна, и че изтъкваш като главна причина съученичките ти да са тъпи и прости, за това че слушат чалга. Само че съм срещала (и още срещам) също толкова тъпи хора, които слушат жици и въобще стилове, различни от чалгата. Такива хора ми избождат очите ><

Тва с чувалестите дрехи и тениските с боксове беше образно казано. Просто лекичко ми е дотегнало да слушам за "различните" хора, които също са едни големи овце, само където стадото им е по-малко като численост (но не и по абсурдност 0.о)
Като цяло мислещите хора са малко според мен. Едно време си въобразявах че трябва да се сдушавам само с "различни" люде, щото ще се окажат по-умни, с по-големи морални ценности и т.н., но не.. big_smile  Няма такива филми, като цяло населението си е тъпичко.
Ти не разсъждавай като чалгарка (така простичко) и всичко ще е наред, няма да отнасяш и груби думи по форумите.
Но всеки яде хляб, аз също трябва да си доизям моя. Като цяло отбелязвам голямо развитие в сравнение с преди (признавам си smile ) и ти пожелавам да ти се случи същото. Не се заяждам -.-

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

fallacy

Човек освен ако не си прави дрехите сам, винаги ще прилича на някой друг. smile И, да, всички общности си имат свои униформи, за съжаление рано или късно трябва просто да избереш към кои да принадлежиш, защото да си напълно самостоятелен е невъзможно. Затова дори и най-излезлите от конвейр скинари понякога са за предпочитане, за сметка на огромната маса чалгари, тъй като те са проявили поне някаква инициатива да бъдат нещо друго, колкото и грешно да ми се струва.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

Serenity!

Не не явно неможете да ме разберете какво искам да ви кажа...или просто аз немога да се изразя.Извинявам се...nekfa-nikfa  няма да споря повече по тая тема !Просто се дразня че сте на такова мнение за мен...

"Мен ми се стори че се имаш за много различна, и че изтъкваш като главна причина съученичките ти да са тъпи и прости, за това че слушат чалга. Само че съм срещала (и още срещам) също толкова тъпи хора, които слушат жици и въобще стилове, различни от чалгата. Такива хора ми избождат очите >< "

Вие тука ма изкарахте няква непризнаваща другите хора само защото не слушат Жица...
Мислите ме за такава,каквато не съм.И се дразня от т'ва че ме нервят  точно такива хора...а мен ма изкарахте точно такава...

cuka6t

Bitch FIGHT !!!! Spora 6te bude razre6en v naduvaemiq basein pulen s kal

chaosbs

Serenity от тва,което казваш следва,че мразиш простотията и пошлостта.Ок,обаче нито всички чалгаджии са такива каквито описа,нито пък въпросните качества принадлежат само на тях.Пак ти казвам,че за огромна част от пънк/хардкор/метъл обществата също са характерни простотията,клишираността,стадното мислене и т.н.Такива обобщаващи категоризации са просто смешни,научете се да съдите индивида,не общността(средновековието отдавна отмина все пак)...
Чалгата не е причина за анти-ценностите,на които се е превърнала в символ.Те са съществували и ще съществуват независимо от нея,а сама по себе си тя е просто музикален стил.Който се кефи - евала,добре дошъл при нас,който не - ок,никой не го кара на сила,нали?
Съгласи се ,че няма как да не са ми смешни келеши,които я мразят по задължение.Просто защото анти-чалга "позицията" е задължително условие за да се впишат в общността на готините и различните(квото и да означава тва).

fallacy трябва да си много заблуден ако вярваш,че приобщаването към някакво субкултурно малцинство автоматично те прави индивидуален.Извинявай ама няма никаква разлика между един средностатистически хаус и чалга фен,чийто кумир е Христо Стоичков,а идеал за свят - къщата на Биг Брадър и едно оформено по шаблон скинарче(пънкарче),дето цялото му мислене и ценностна система се изчерпват с куп заучени фрази,събирани из интернет.Тва дали имаш индивидуалност и можеш да мислиш по никакъв начин не зависи от стила и вкусовете ти.

so what the fuck are we living for
give us a future

xKorupciqtax

Аз избрах death metal-a щото там има космати и потни грозни мъже!

Aко Ал Бънди слушаше метъл, щеше да бъде дет металджия!

http://www.coyoterecords.ru/Img/avulsed%201.jpg

from the slaughterhouses to the labs - ALL MUST BURN

Serenity!

chaosbs  виж ся не казвам че всички са такива,аз не преценявам един човек по това каква музика слуша,как се облича и т.н.Наиш ли колко ма боли дали е хардкор,нацист ,пънкар и т.н, ако е пич що да не ми е приятел...
Както и да е просто искам да ви кажа,че Повечет0 (не всички)от чалга феновете са ми станали вече противни със изкуствения си външен вид и превземания...
Не казвам че щом е чалгар значи не е пич,че не го приемам...напротив първо опознавам човека и тогава го преценям.Верно е не всяка 'жица' е стока Има и изобилие от Боклуци ама к'во да са прави... ;Д игнорация ;Д
И все пак не мисля че чалгата дава добър пример за младото общество...

GrimReaperHC

Korupciqta, аз избрах блек метъла, щот са гримират и са яки !

А при тебе са грозни !!!

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

nekfa-nikfa

chaosbs Е тва е мнение!!

Serenity! не се дърви, за мен си никнейм с аватарче и нито те мразя, нито те уважавам. Просто отговарям на писанията ти, които ако са кофти ще кажа нещо критикарско, ако не са ще те поздравя и т.н. Не мисля че някой много сериозно се е заел да те мисли за тъпа, проста, готина и пр. Спокойно. big_smile Кво се обясняваш, палиш се тука big_smile
На мен някак си ми е все тая, просто някои неща като ги чета няма как да не напиша нещо. Иначе ебе ме автора къв е, кой е, що е и т.н

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

Serenity!

Апффф ако си мислиш че ма е*е кой кво си мисли...до ся нз къде щях да стигна...Просто ма изнервихте с тея нападки...както и да е права си к'во ли са занимаам и аз с  глупости...
Шси гледам концертите и шси живея живота... ;]
ае мн ви здраве ;DD

nekfa-nikfa

Въпреки че си ми странна (учтив човек съм) не мога да бъда жестока.. По начина по който така се оправдаваш.. направо ми става сладичко ^^

И тва не са нападки, поне аз не си възприемам думите като такива ;] Тва си е обстановката тук.
Ако тва ще те успокои, ще ти кажа че тук винаги внимавам кво пиша и повече чета, но споко ще се ориентираш как е big_smile Хаха!

Айде спирам с офф-а.

chaosbs

Serenity примерът се взема,не се дава... wink

give us a future

GrimReaperHC

Serenity, ако си дошла тук за повечко време, не само за да пишеш в една две теми, то трябва да свикнеш с така наречените от теб "нападки". Тук хората винаги са готови да оспорят предишния, и винаги излагат собствено мнение по въпроса. Споко скоро ще свикнеш.

Сега ще се върна в далечното начало на темата и ще си дам мнението след като я изчета smile

Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

nekfa-nikfa

Аве Grim не си много прав. По мненията й мацето не ми прави добро впечатление, ама как да продължаваш да си жесток с такава душица. Само смайлитата ме карат да спра, камо ли другото. Сериозно.
Мразя жестокостта. smile И въобще не се гавря. Има хлебец да яде мацката, ама и аз моя не съм си го изяла, тъй че..

Просто са ми далечни на мен нейните филми... и т.н. Всеки се оправя след временце.

GrimReaperHC

Начи от цялата тема разбрах, че автора на темата е доста простичък, за да не се сети от къде останалите са разбрали, че е от Ботев.

Смята се за футболен хулиган, щот е била в полицейското управление, админа на сайта знае 1-2 чалга песнички, останалите знаят 6-7.

Серенити се опитва да се наложи, ама накрая се предаде...не стаа за хардкор.

некфа-никфа, не си е написала правилно ника, и ми вика че не съм прав, и казва че не можеш да продължиш да си жесток.

MOETO MНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА :

01. Бъди ХАРДКОР!!!
02. Не бъди метъл!

11. Бъди кораво копеле! Не бъди гей! Ако не си кораво копеле, значи си гей!

22. Мрази чалгарите!
23. Ходи по чалготеките, за да сваляш яки чалгарки!
24. Когато ходиш на чалготека ВИНАГИ носи фланелка на Last Hope, за да изпъкваш като играеш кючек!
25. Крий от приятелите си, че приятелката ти е чалгарка!
26. Крий от приятелката си, че си хардкор!

45. Мрази хейтърите!
46. Бъди хейтър!
47. Мрази света!

P.S. "Правилата" са написани с хумористична цел, затова не ги приемайте на сериозно... дори и когато има съвпадения с реалността. smile

PS 2 : Искам тениска с бокс big_smile

Last edited by GrimReaperHC (2008-07-17 23:27:37)

xKorupciqtax

02. Не бъди метъл!

Баси тъпото правило!

hades

Мързи ме ве!

DRAIN_BAMAGE

45=46=47=...69

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please

maldito

изключително тъпо ...

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

cuka6t

ne se polu4i 6egata

fallacy

chaosbs wrote:

fallacy трябва да си много заблуден ако вярваш,че приобщаването към някакво субкултурно малцинство автоматично те прави индивидуален.

Това къде го прочете, че нямам спомен да съм го писал?

Разбира се, че като музикален стил не е причина, а следствие. Друг е въпросът, че за мен тя е анти-стил и всъщност се нарича поп-фолк. smile Навсякъде има идиоти, всеки го знае. Въпросът е колко са. Отговорът е субективен и е невъзможно да бъде изчерпателен, но без него всичко е едно и също... Затова и чалгата като начин на живот е символ на простотия, а музикално се изразява в разнообразно-еднообразни стилове - и наркоманския хаус (има и стойностна хаус музика, колкото и странно да звучи), и безмозъчния така наречен рап, и много други.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

Arkangel_bloodlust

Аве вие , ученичките много сте приказливи ве !! Две страници постове , заболя ме главата ! По кратко не можете ли да се изразявате !
Тая цялата работа ми заприлича на традиционното въвеждане във бандата на латино американските гангстери в САЩ big_smile ! Защо питам аз не оставихте момичето да се размине с едно мнение , и да спестите много празни приказки !! Тая няква там ква си , много си твърда спечелила си уважението на чалгарите !! Такива като теб ученички съм ги виждал да се трансформират от такива като теб до абсолютните поп-фолк пръчки за около година  , така че недей да лаеш много да не захапеш чалга дървото и ти !!!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

xKorupciqtax

Спрете всички и си пуснете TERRORIZER!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ebER2c34cZk[/youtube]

chaosbs

fallacy wrote:

Това къде го прочете, че нямам спомен да съм го писал?

Прочети си абзаца от предпоследното мнение.Тва с униформите и скинарите...

Разбира се, че като музикален стил не е причина, а следствие.

Нито е причина,нито е следствие...
Просто така се стичат нещата,че в последните 15-тина години някаква там част от нея се обвързва в симбиоза с мутренщината.Въпреки тва нито едното от двете не дължи съществуването си на другото.

Скоро Hades ше заформи поредното чалга парти у дома си...ти не си поканен шот си хейтър,но пък Serenity! и nekfa-nikfa са с ВИП-пропуски и специално запазени места на(а впоследствие и върху) бара в хола!
Жиииик так!

give us a future