SashoSFHC

Re: Защо по-голямата част от младото поколение избира чалгата?

HateCore wrote:

haHAH ne si dostata4no gei da si varvejen big_smile

Май предпочитам да съм си хетеро... Ще преживея факта, че не ме харесват хората хаха

HateCore

ne znam nashto pokolenie mom4etata kolkoto po jenstveni tolkova po haresvani ot jenite ... tfa si e jiva
Lesbo-pederashtina! /skonnosta na jenite da haresvat drugi jeni i na mom4etata da si predavat jenski stoiki oblekla i sekvi laina i vaglishta/

http://i186.photobucket.com/albums/x138/Kraftschlag/l_d4901423f74ca59c9f00c896ee7d1f0d.jpg
Локо Пловдив И Водка До Гроб!

Judy

Аре бе, кво си говорихме с теб? Кубинките, Hatecore, кубинките {}

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg

BiC

Кубинките миришат...

HateCore

Boot&Braces!
Pesni Tanci piqni shmatki ...

http://i186.photobucket.com/albums/x138/Kraftschlag/l_d4901423f74ca59c9f00c896ee7d1f0d.jpg

DIETRYING!!!

po 1 vreme si4ki bexa s kubinki i bomberi v agitkata na hatecore otbora sa sa s beli maratonki smile {} sladuri

GrimReaperHC

Да си вземат от ония кецове дето са с голям емо череп отстрани smile

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

HateCore

DIETRYING!!! wrote:

po 1 vreme si4ki bexa s kubinki i bomberi v agitkata na hatecore otbora sa sa s beli maratonki smile {} sladuri

da sladurano smile prava si!
a nqkoi drugi agitki  predi bqha s kubinki i bomberi sq sa prosto na Kafevo big_smile

Last edited by HateCore (2008-07-30 13:08:47)

SashoSFHC

Защо всичките теми обръщате на агитки ?
P.S.: Тва за жените, дето харесват женствени мъже и на мен ми е направило впечатление и нещо не ми допада... Наречете ме старомоден, но предпочитам да не съм по-женствен от момичето до мен О.о

Judy

Тва за жените, дето харесват женствени мъже и на мен ми е направило впечатление

Абе тва въобще не е вярно, нз кой ви лъже така нагло......

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg

DIETRYING!!!

da po qko e rasti4ka pirsing kecki

punx999

За Чалгата-НЕ С Любов

Банален въпрос-защо предпочитат чалга....да отговоря първо какво значи чалга.Основна и единствена тема-любов(има една песен в която се пее ,,We'll folk you,, , но мисля че всеки се сеща от къде идва това,така че ...просто чалгарите не могат да измислят песен в която не се пее за любов),чалгата е комерсиална музика,т.е. музика която се прави за да се печелят пари ,а не за наслада на публиката или защото просто човека да се ,,излее,, в песента(замислете се все пак никои не може да мисли само за любов,има толкова мн други неща)друго за чалгата е че всеки се опитва да бъде секси,следвайки някакви абсолютни шаблони(сещате се-големи гърди,тежък грозен грим,късе секси полички и т.н. и т.н.)Не бих искала да казвам защо хардкора,или какъвто и да е бил др.стил е по-добър от чалагата,защото разбира се в тази тема всеки твирди,че е по-добър от другия...
И така.... хората които слущат тази музика...погледнете ги ... 70% от възрастните не знаят чужд език(това би им помогнало да разбират текстовете на чужди песни,което би довело до осъзнаването че има и др. стилове в които се пее за любов и др. теми(такива хора са предимно най-възрастните)),младото поколение слуша тази музика,защото е израсъл с нея( аз също като всеки др.съм расла с нея, но с гордост мога да твърдя че Никога не съм слушала чалга) и бивал възпитаван с нея ии тези които не могат да устоят на тази вълна  просто се ,,гмурка,, в нея или пък слуша,защото е яко(всички знаем за проблема с днешните гъзари),аа останалите амии...те просто нямат стил,не мислят и/или просто се мекошави.
  Мързи ме да правя извод,така че сами си го направете

SashoSFHC

DIETRYING!!! wrote:

da po qko e rasti4ka pirsing kecki

Е растичката е малко изнервящо да го имаш на главата си. Гола глава пиърсинг и кецки wink

Non Servium

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOO SAMO PAINER I VODKA SAMO PAINER I VODKA SAMO PAINER I VODKA DOOO GROOOB!

Arkangel_bloodlust

Аве гадно е това с кецовете и  т н ! Ама аз си ходя така от 5-ти клас нема кой да ме накара да се променя big_smile И съм безобразно изсулен по някога !! По пътя ми викат ей рапър , пък то момчето слуша death metal big_smile !!!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

SashoSFHC

Яко е да мязаш на рапър, мен ме кефи да ме питат дали съм от east или west и подобни разни малоумни въпроси big_smile

BornInChaos

big_smile "къде си бе R'N'B " big_smile

SashoSFHC

Мани, ама верно има мноо малоумни въпроси... Последния път минавах пред съдебната и имаше някво рапърско сборище и почнаха да се карат дали съм от 'Изтока' или 'Запада'... Страшна работа напрао

GrimReaperHC

Сашо същата история при мене : )

Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

BiC

SashoSFHC wrote:

Мани, ама верно има мноо малоумни въпроси... Последния път минавах пред съдебната и имаше някво рапърско сборище и почнаха да се карат дали съм от 'Изтока' или 'Запада'... Страшна работа напрао

big_smile big_smile що не им каза, че си от изтока... ЛаоЛин уо

Viktor

mene me kefi selqnite da narichat priqtelite mi "Shamara" ili "kvo staa be R'n'B" big_smile

Arkangel_bloodlust

Аз минажахме в едно село ходихме на една вила преди години и от няква кола слезе някъв с тениска limp bizkit с фред на нея инякви бесни 4алгари като по4наха да го сочат в тениската и да викат ШАМАРА , ШАМАРА !! Бяха особенно възторжени !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

GrimReaperHC

тру рап big_smile

DIETRYING!!!

dosta sme6no izlgjedate kakto go opisvate no sigorno si mislite 4e ste brutalni de death metal i smuknati ga6ti bratle ti si ne6to unikalno! a dosta kofti 4e mislqt nqkvi palqci za shamara....

BiC

DIETRYING!!! wrote:

dosta sme6no izlgjedate kakto go opisvate no sigorno si mislite 4e ste brutalni de death metal i smuknati ga6ti bratle ti si ne6to unikalno! a dosta kofti 4e mislqt nqkvi palqci za shamara....

О ама разбира се. съвсем друго си е casual style, шапчицата adidas с кривата козирка,анцужленцето с 3 stripes и фанелчица на suffokate

Last edited by Guest (2008-08-03 08:54:38)