Re: Защо по-голямата част от младото поколение избира чалгата?
haHAH ne si dostata4no gei da si varvejen
Май предпочитам да съм си хетеро... Ще преживея факта, че не ме харесват хората хаха
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
haHAH ne si dostata4no gei da si varvejen
Май предпочитам да съм си хетеро... Ще преживея факта, че не ме харесват хората хаха
ne znam nashto pokolenie mom4etata kolkoto po jenstveni tolkova po haresvani ot jenite ... tfa si e jiva
Lesbo-pederashtina! /skonnosta na jenite da haresvat drugi jeni i na mom4etata da si predavat jenski stoiki oblekla i sekvi laina i vaglishta/
Аре бе, кво си говорихме с теб? Кубинките, Hatecore, кубинките {}
Кубинките миришат...
Boot&Braces!
Pesni Tanci piqni shmatki ...
po 1 vreme si4ki bexa s kubinki i bomberi v agitkata na hatecore otbora sa sa s beli maratonki {} sladuri
Да си вземат от ония кецове дето са с голям емо череп отстрани
po 1 vreme si4ki bexa s kubinki i bomberi v agitkata na hatecore otbora sa sa s beli maratonki {} sladuri
da sladurano prava si!
a nqkoi drugi agitki predi bqha s kubinki i bomberi sq sa prosto na Kafevo
Last edited by HateCore (2008-07-30 13:08:47)
Защо всичките теми обръщате на агитки ?
P.S.: Тва за жените, дето харесват женствени мъже и на мен ми е направило впечатление и нещо не ми допада... Наречете ме старомоден, но предпочитам да не съм по-женствен от момичето до мен О.о
Тва за жените, дето харесват женствени мъже и на мен ми е направило впечатление
Абе тва въобще не е вярно, нз кой ви лъже така нагло......
da po qko e rasti4ka pirsing kecki
За Чалгата-НЕ С Любов
Банален въпрос-защо предпочитат чалга....да отговоря първо какво значи чалга.Основна и единствена тема-любов(има една песен в която се пее ,,We'll folk you,, , но мисля че всеки се сеща от къде идва това,така че ...просто чалгарите не могат да измислят песен в която не се пее за любов),чалгата е комерсиална музика,т.е. музика която се прави за да се печелят пари ,а не за наслада на публиката или защото просто човека да се ,,излее,, в песента(замислете се все пак никои не може да мисли само за любов,има толкова мн други неща)друго за чалгата е че всеки се опитва да бъде секси,следвайки някакви абсолютни шаблони(сещате се-големи гърди,тежък грозен грим,късе секси полички и т.н. и т.н.)Не бих искала да казвам защо хардкора,или какъвто и да е бил др.стил е по-добър от чалагата,защото разбира се в тази тема всеки твирди,че е по-добър от другия...
И така.... хората които слущат тази музика...погледнете ги ... 70% от възрастните не знаят чужд език(това би им помогнало да разбират текстовете на чужди песни,което би довело до осъзнаването че има и др. стилове в които се пее за любов и др. теми(такива хора са предимно най-възрастните)),младото поколение слуша тази музика,защото е израсъл с нея( аз също като всеки др.съм расла с нея, но с гордост мога да твърдя че Никога не съм слушала чалга) и бивал възпитаван с нея ии тези които не могат да устоят на тази вълна просто се ,,гмурка,, в нея или пък слуша,защото е яко(всички знаем за проблема с днешните гъзари),аа останалите амии...те просто нямат стил,не мислят и/или просто се мекошави.
Мързи ме да правя извод,така че сами си го направете
da po qko e rasti4ka pirsing kecki
Е растичката е малко изнервящо да го имаш на главата си. Гола глава пиърсинг и кецки
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOO SAMO PAINER I VODKA SAMO PAINER I VODKA SAMO PAINER I VODKA DOOO GROOOB!
Аве гадно е това с кецовете и т н ! Ама аз си ходя така от 5-ти клас нема кой да ме накара да се променя И съм безобразно изсулен по някога !! По пътя ми викат ей рапър , пък то момчето слуша death metal !!!
Яко е да мязаш на рапър, мен ме кефи да ме питат дали съм от east или west и подобни разни малоумни въпроси
"къде си бе R'N'B "
Мани, ама верно има мноо малоумни въпроси... Последния път минавах пред съдебната и имаше някво рапърско сборище и почнаха да се карат дали съм от 'Изтока' или 'Запада'... Страшна работа напрао
Сашо същата история при мене : )
Мани, ама верно има мноо малоумни въпроси... Последния път минавах пред съдебната и имаше някво рапърско сборище и почнаха да се карат дали съм от 'Изтока' или 'Запада'... Страшна работа напрао
що не им каза, че си от изтока... ЛаоЛин уо
mene me kefi selqnite da narichat priqtelite mi "Shamara" ili "kvo staa be R'n'B"
Аз минажахме в едно село ходихме на една вила преди години и от няква кола слезе някъв с тениска limp bizkit с фред на нея инякви бесни 4алгари като по4наха да го сочат в тениската и да викат ШАМАРА , ШАМАРА !! Бяха особенно възторжени !!
тру рап
dosta sme6no izlgjedate kakto go opisvate no sigorno si mislite 4e ste brutalni de death metal i smuknati ga6ti bratle ti si ne6to unikalno! a dosta kofti 4e mislqt nqkvi palqci za shamara....
dosta sme6no izlgjedate kakto go opisvate no sigorno si mislite 4e ste brutalni de death metal i smuknati ga6ti bratle ti si ne6to unikalno! a dosta kofti 4e mislqt nqkvi palqci za shamara....
О ама разбира се. съвсем друго си е casual style, шапчицата adidas с кривата козирка,анцужленцето с 3 stripes и фанелчица на suffokate
Last edited by Guest (2008-08-03 08:54:38)
Page [ 11 of 12 ] Posts [ 251 to 275 of 293 ]