Re: Metallica
Супер тъп концерт, дори не отидох (rofl)
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Супер тъп концерт, дори не отидох (rofl)
лигава работа си беше,
НО не съжалявам че съм отишъл,
НО няма да отида пак, мдЪ
Който не се е изкефил на концерта да го ебе Бог!
snuff da bratle lignq ne e kato na hatebreed ti si brutalen kato gledam boks tva onova tiq ligliuvci metallica
еми не, "БРАТЛЕ", просто има малка разлика между концерт на Агностик Фронт и 10 000 момичета да циврят на Nothing else matters, нали?
А лигня беше щото сума народ се опитваше да ме убеди колко са велики Металика, нищо че съм ги слушал отпреди тях. В същото време концерта беше "скучен" докато видеостената се беше преебала и нямаше никви ефекти, нали? "ултра-мега-хипер-турбо-и-тем-подобни-модерни-думички-концерт" беше според тия, които като видяха огън и фойерверки и се насраха. Това ли е най-важното за концерт на метъл група, която не е от Норвегия? Поне сетлиста беше приемлив. Затова не съжалявам, щото години наред съм ги слушал и съм им се кефел.
Просто няма база за сравнение между хейтбриид/металика !
А друга е темата за Hatebreed и колко лигави са те, с което до определена степен съм съгласен
Purviq fen na metallica ever pi6e v interneta !!! POKLON!!!
Snuff, най-силното около концерта беше, че групата заби супер стегнат и здрав сет и то само с класики. Пироефектите бяха смешни, но на кого му пука. Това, че ти си обърнал повече внимание на това, кой какво пял и какви ефекти имало, ми се струва, че си е лично твой проблем.
А Хейтбрийд да го духат.
Last edited by xKorupciqtax (2008-08-03 11:37:23)
Много ясно че има разлика между 100 мошващи и 100 000 циврещи
С тая разлика че 100-те мошващи са комплексирани балъчори дето искат да се покажат колко са корави на един "тру хардкор концерт".
Поздрав c Metallica - Fade To Black.
Last edited by xKorupciqtax (2008-08-03 12:47:06)
А тия 100 000 със същия късмет могат да се подпалят у тях с тия запалки
grimreaper nali se rasbraxme
Знам знам хахахаах
Мене много ме изкефи концерта им, имаше само две песни след 91ва година сичко беше олд скуул металика както в добрите стари 80-те, такова нещо незнам дали някога отново ще стане въобще...
за мен концерта беше страхотен и ако имам възможност пак ще ида!
В Арената са качили аудио запис на концерта. Официално е издаден и звука е доста добър.
http://arenabg.com/details.php?id=d778b
e7e6529a6e
Page [ 2 of 2 ] Posts [ 26 to 40 of 40 ]