Re: Защо по-голямата част от младото поколение избира чалгата?
awe,4algiite da mrut s gei4etata si!nai vajnoto,4e ima hora koito slu6at druga muzika-hardcore!e tfa e nai vajnoto.i ve4e sum na mnenieto na pafkata
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
awe,4algiite da mrut s gei4etata si!nai vajnoto,4e ima hora koito slu6at druga muzika-hardcore!e tfa e nai vajnoto.i ve4e sum na mnenieto na pafkata
fuck чалгааа изтривам си 10-те песни които имам от 15 GB метал, хардкор и D&B
мен ми е много чудно к'фо им харесват на гелосаните педерастии ... аз не ща гребена да си дигна да нямам нещо общо с гел бате ... те ... бляк ...
izbirat chalgata,zashtoto sa chalgari.
izbirat chalgata,zashtoto sa chalgari.
това мнение ми е любимото вече 8)
Като цяло никой не може успешно да си налага мнението над другите. Чалгарите пък сигурно получават спазми като чуят нашата музика. Това си е техен проблем де. Точно както и музикалния им вкус. Мен не ми харесва - не слушам. Не съм обаче и имал на ума да се правя на майка Тереза и да се опитвам да ги променям. Преди всичко по този начин излагат себе си.
Защо чалгата ли? Защото е много по-лесно да ходиш да се напиваш, забиваш к*рви и харчиш парите на родителите си, отколкото да си съдереш задника от работа и да се стремиш да си полезен на обществото.
Факт,който би могъл да е в сила ако говорим и за не-малък процент от пънк и хардкор феновете в БГ,не мислиш ли?И никой не може да ме убеди,че този факт се дължи на стила на емпетройките в уинамп листата на еди-кой си...
Проблемът около чалгата идва от курвенско-педерастката идилия,пошлостта и простащината,които се налагат като модел за подражание(не може едно общество в което идеалът,примерът за преуспял човек са мутрите и манекенките,да минава за нормално),а не в самата музика.Как може да мразиш музикален стил,какво ти е направил че да го мразиш?Просто е смешно и детинско...Всичко е въпрос на вкус и гледна точка,не може да се мислиш за нещо повече от някого,опирайки се на разликите в музикалните предпочитания.Може и да го превъзжодаш в някои отношения,но бъди сигурен,че той теб пък те превъзжода в други...
Мен лично емо и неометъл дечицата,в единствения си идеал и стремеж да демонстрират колко мразят чалгата и чалгарите ми стават много по-смешни...обладани от няква изкуствена депресия и внушили си,че светът е гаден и обществото ги мрази,"зашото са различни",ахахах...
Ае стегнете се малко всичките!Бас държа,че всеки има поне един добър приятел,който слуша чалга...
Конкретно по темата твърдо се придържам към мнението на админинчето - "избира,щото му разбира!"
Преслава - Горчиви спомени,специален поздрав за всички!
и още нещо:
hc_1912,не искам да се заяждам с теб,не го приемай така...но как може да имаш 1912 в ника си и да се чудиш откъде някой е разбрал,че си фенка на Ботев...
знам те аз тебе че и се кефиш на таз песен/ и на ГАСИ ТОКА хахах :mrgreen:
"Гаси тока" е много яка песен, не случайно Теодора имаше два концерта в Ню йорк преди 1-2 седмици
xax
тука има скрити фенове,аз така си и знаех :mrgreen:
може би ни трябва и раздел поп фолк
Там е работата,че не сме скрити,а явни...просто няма от кого да се крием!
Е тва е страшно! Ивана - Тая малката.mp3
awe,chaosbs,ne bqh se setila za tfa... naistina! mmm kakto i da e!nali znaete site-a! http://agnosticfront.piczo.com/?cr=5&rfm=y
chaosbs мноо си прав музиката си е музика който иска да и се кефи, проблема е верно в издигането в култ идеята за мутрите и манекенките и да ви кажа проблема не идва от чалгата, а идва като цяло от състоянието на цялата държава - като се започне от невежеството, и това че наи големите тъпанари, които трябва да циклят доживот на 3-ти клас - завършват 12-ти и стигнем чак до партията евро рома, за всичко пряко или косвено са виновни нашите оправници, но най вече ние, защото както има една приказка "Всяко стадо заслужава овчаря си"
P.S. "Гаси тока" верно е мноо яка - край предавам се ходя на купони напивам се и слушам чалга, бOли ме, важното е, че е са в неделя отiам на изродите Straight Oposition и се изкъртвам
Аз седя на един чин се дно момче, казва се рейхан, обича футбол и купонясва често ходи на дискотеки, пие, пуши трева и се кефи на живота си. Слуша чалга, прай си яки прически и напослредък особено запада в даскало. Мразя повечето хора като него, ама се пак ми е приятел а и той въпреки че постоянно му демонстрирам неодобрение към начина му на живот и му натяквам къф съм и че съм различен и не понасям некой нуща в него, нито веднъж не е подходил към мен с предрасъдак и ме приема и не му пука всъщност помагаме си ако можем и си ми е приятел. и говоря сериозно
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
...а не в самата музика.Как може да мразиш музикален стил,какво ти е направил че да го мразиш?Просто е смешно и детинско...Всичко е въпрос на вкус и гледна точка,не може да се мислиш за нещо повече от някого,опирайки се на разликите в музикалните предпочитания.Може и да го превъзжодаш в някои отношения,но бъди сигурен,че той теб пък те превъзжода в други...
Мен лично емо и неометъл дечицата,в единствения си идеал и стремеж да демонстрират колко мразят чалгата и чалгарите ми стават много по-смешни...обладани от няква изкуствена депресия и внушили си,че светът е гаден и обществото ги мрази,"зашото са различни",ахахах...
Ае стегнете се малко всичките!Бас държа,че всеки има поне един добър приятел,който слуша чалга...Конкретно по темата твърдо се придържам към мнението на админинчето - "избира,щото му разбира!"
Чакай... никъде нищо не съм писал относно музиката. Естествено, прав си за визията и модела за подражание. И все пак, относно музиката, позволи да не се съглася с теб. Плиткоумни текстове и "суперхитове", измислени за няколко часа безцелно висене пред компютъра, аз определено не мога да квалифицирам като музика. Моите схващания за музика са прости - трябва да се влага малко чувство в нея и после това се усеща. Без значение какъв стил е - песен, направена както трябва, с добре измислени текст и музика, определено се различава с много в сравнение с помията от родните чалга канали. Слушам тежка музика, ама това не означава, че не мога да оценя и "по-леката", стига да се прави от сърце. А в момента много малка част от музиката не е индустрия.
Освен това, човекът, който си скъсва задника да работи и да е полезен с нещо, наистина Е нещо повече в сравнение с жалката непълнолетна отрепка, търсеща купона и мацките, която харчи парите на родителите си. Без значение от музиката...
Aма тва за плиткоумните текстове не се отнася само за чалгата.. Ето, например, една от най добрите БГ хардкор групи Last Hope - една от най-големите ми критики към тях са текстовете. Аз си купих СД-то и да ви каа текста на Under the flag е една строфа от 5 реда, за песента GFY (Go Fuck Yourself) нямам думи, а за римата в текстовете е като играта "тука има тука нема". Аз се чудя защо не фанат некой пич, който поназнайва малко английски да им напише некви яки луди тесктове.... :? Иначе сичко друго им е на 6 и са ми фаворит
LAst Hope са си най-добрите по мое мнение,заедно с MELEKH и още 1,2 Бг групи,но защо ги намесихте в тази тема!?
ami,neznam.no speciqlno na men BG HardCore ne mi haresva osobeno(ne iskam da zasegna,koito i da e)am kakto i da e.blagodarq na vsi4ki,koito napisaha nqkoe drugo mnenie v site mi i v tazi tema
А сега сериозно за това защо младите и не толкова млади хора избират чалгада то е защото е лесно Very Happy най простия възможен одговор, лесно е.
всеки търси лесното брато. Който не, сам си го прай тежко. Едва ли очакваш пич на 18 да тръгне да мисли върху музиката която слуша.
Плиткоумни текстове и "суперхитове", измислени за няколко часа безцелно висене пред компютъра, аз определено не мога да квалифицирам като музика
не си мисли че хардкор албум не може да се направи за толкова време. (казвам го от личен опит)
акт,който би могъл да е в сила ако говорим и за не-малък процент от пънк и хардкор феновете в БГ,не мислиш ли?И никой не може да ме убеди,че този факт се дължи на стила на емпетройките в уинамп листата на еди-кой си...
Проблемът около чалгата идва от курвенско-педерастката идилия,пошлостта и простащината,които се налагат като модел за подражание(не може едно общество в което идеалът,примерът за преуспял човек са мутрите и манекенките,да минава за нормално),а не в самата музика.Как може да мразиш музикален стил,какво ти е направил че да го мразиш?Просто е смешно и детинско...Всичко е въпрос на вкус и гледна точка,не може да се мислиш за нещо повече от някого,опирайки се на разликите в музикалните предпочитания.Може и да го превъзжодаш в някои отношения,но бъди сигурен,че той теб пък те превъзжода в други...
Ае стегнете се малко всичките!Бас държа,че всеки има поне един добър приятел,който слуша чалга...
НАПРАВО ЕВАЛА !!!! е това е всичко яко някой има да каже нещо повече, да каже ама едва ли. Всичко е въпрос на личен избор. Кой е тоя човек, дето казва че е ИСТИНСКИ а кори останалите за ТЕХНИЯ ИЗБОР.
И кво аз като бачкам цяла седмица и събота не излизам ли по мацки и в клубове дето и чалга звучи. Кво да седа у нас и да чакам хардкор концерт ли ??
Абе в тия хардкор и емо среди има хора дето се чудя наистина на кой свят живечт. Бахти сектата. налях
deiba ima6 mn interesno mislene,emi zavisi kude jivee6...tuka v pld sqka sedmica ima koncert v puzzel-a(hardcore,punk,ska)no ne mislq 4e trqa da ima to4no 3 zavedeniq za takiva kato nas,ili pone samo az znam 3-red eye,bezistena,puzzle...a kolkoto do 4algarskata rauta,deiba,sqka ve4er kato se pribiram i minavam pokrai edna diskoteka....i ot vun kakvo da vidq?-grupa zalizani gei4eta,s kra4oli v butu6kite,hvanati za ru4i4ka s mis malka kurva...ekstra.mnogo puti sa mi podvikvali ne6to ot sorta:taq puka kfa e?tfa ne e li punkar?ole boje kakva otrepka....sq verno ne mqsam na ni6to,ama 4ak puk tolkova i nqkolko puti sum se obru6tala s lusnati kubinki i furlqm nqkoi drug zloben pogled,taka 4e spored men tqa 4algarska pumiq trqa da se iztrie ot liceto na zemqta.luf ya Do**
Не бе идеята е, че ние не им налагаме нашите вкусове и предпочитания и виждания, а те с шианите телефончета ... тъпо е просто ...
За мен най-смешното е ,че върлите чалгари мразят "метъл",без да знаят какво слагат изобщо под тоя знаменател. На мен ми се налага да им слушам селяниите и затова мога да кажа,че не харесвам. А те нямат право на глас повечето ,не защото са по-малко хора от мен или,защото слушат Ивана,а защото и идея си нямат от Хардкор примерно! То е достатъчно,че като чуят Ласт Хоуп и казват "мани го тоя метъл",че да ми стане ясно...колко са просветени!
хахахахх да тфа с метъла е много култово
срам и позор...що не!?
Page [ 2 of 12 ] Posts [ 26 to 50 of 293 ]