ivailo

Re: Не яж месо, яж лайна

ведната ти доказвам. Чел съм по вестниците и статиите в нета че месото е позлезно - това ми помага понякога ядейки месо да ми е добре и да се чувствам готино.

ти нещо по-различно ли си правил от това да четеш вестници и статии в нета че неяденето ти влияе така добре както на мен и на други хора яденето ?

със сигурност - не!

освен тялото  и здравето ти друг барометър за това дали е полезно или вредно няма.. ако кажеш че етичната част на нещата влияе бая ще се зачудя, защото не е етично да принизяваш хора които ядат месо по-долу от животните които от както Господ или който както иска да го нарича ги е създал за да ни има нас. Препоръчвам ти да гледаш  филма "Нанук - великия ловец" от 1922 година - е, гледай го и пак цитирай ония форум месото еди какво си .... Щото да ти кажа по света няма само форуми,  концерти и разни неща правени между кафетата на работа има и хора за които ако не си хване малко сьомга или не убие морж или тюлен ще гледа как децата му умират от глад. Ама той си няма МОЛ от където да иде да си купи ядки и диня. нали ?

напълно съм съгласен с мишо че работата опротивява когато се натяква и натриса на хората.

малко се позабравих ама искам да попитам пак . Какво мислите за рибата - яденето на риба, улова на риба, улова на миди, на морските дарове ?

Last edited by Guest (2008-08-07 00:35:36)

DIETRYING!!!

lipsva6e ni pope!

Amsterdamage

xKorupciqtax wrote:

Никой никого не обижда. Просто вие твърдите, че яденето на месо е ваш ЛИЧЕН избор, а това съвсем не е така. smile

Добре де, братле, аре да си говориме по-прямо, а? Ако реша, че чекийте са вредни за здравето, аз няма да те карам да спреш да мастурбираш!
Ше се намери някой учен да го докаже и аз ше почна на пиша със спрейовете из центъра "Не чеши клоуна", "Не гали салама" и т.н. и ше се опитвам да те убедя, че това не е точно въпрос на личен избор...
"Месоядни"....
"Убийци"....
Аре стига шит! Сигурен съм, че по концерти сичките тука се познаваме и си лафим, дай да не се правите на некви веган-хардлайн дето не сте!

Кое си требе се самоизисква...

abemoritzamaneelognat

Всички крайности опротивяват, а цялото това веганство ми идва 1 към 1 с религията.

За морските дарове- обичам много малко неща от тях и пак ги ям сравнително рядко. (Аз и месо не обичам много, но въпроса е принципен)

Arkangel_bloodlust

Доста от хората тука отричат месото , повечето в България не могат да си го позволят !!!!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

x vegan hahahardline x

amsterdamage brato ako ti pravish razlika mejdu vegan i hardline she si zabiq noj v okoto xaxa
malko e smeshen takuv komentar shtoto chesno kazano 90% ot pisheshtite v toq forum se poznavat
i znaqt prekrasno koi zad koi nick stoi...
kato biesh delfina ako shte da e vredno vredish na sebe si taka che me boli fara
kato qdesh jivotno to umira i vredish na nego taka che tfa e lainqno
ot tam natatuk seki da si pravi izvodite i da si zima resheniqta
pusnat beshe sait -  toq sait ne celi da se zaqde celi da pokaje i da se opita da promeni
tfa e ako iskate qjte laina na nikoi ot nas ne mu puka
tui kato taq tema qvno e tvurde golqma provokaciq za da ne pishat mesoqdnite v
neq predlagam na moderatora da q razkara

p.s. amsterdam nqkoi da ne e nadraskal na baba ti novata fasada na kunchev ta tolkova si se razsurdil

DIETRYING!!!

moq be6e malko prikrit no me raskrixa !!! rasbraxa 4e sum opasen i imam teniski na bandi !

xKorupciqtax

DIETRYING!!!, aз на тебе специално нищо не ти казвам, щото тениските които носиш са много тъф. Истински бруталист си братле! Пийс и респект.

П.С тая тема стана голем шит. big_smile

Last edited by xKorupciqtax (2008-08-07 15:31:38)

from the slaughterhouses to the labs - ALL MUST BURN

Dancho

аре да приключим.

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.