Re: Кой как прослушва тази музика?
иначе сички са почнали с металика кво се праите
Т'ва поне за мен е вярно. Като бях във втори клас, с брат ми крадяхме пари от наш'те и ходихме на Плиска той да си купува касетките на Металика и Нирвана. Горе-долу оттогава датира първият ми допир с по-тежка музика. После, макар че си слушах Нирвана и Металика, едва към 6 клас се зарибих по-сериозно с Dookie на Green Day и Americana на Offspring. После покрай постепенно нарастващия ми интерес към пънк и хардкор, имах и метъл период, но той беше само за една година и от там насетне в 8ми клас прослушах пънк систематично и чат-пат и няк'ъв хардкор. После имаше пик в слушането на пънк - зарибих се по анархо-пънк (кръст) и Ой! и така някоя и друга година, след което интересът ми към тези сцени полека взе да замира и все повече се насочвах към хардкора. Като естествено следствие от това, че слушах преди това много пънк, интересът и предпочитанията ми към хардкора и до ден днешен са по-скоро в old school насоченост, макар че с времето прослушах и много по-тежки и бавни неща, едно на ръка покрай преминаването ми към sxe/veg начина на живот и друго, че просто почнах да се информирам и да откривам разни неща, или пък имаше хора, които да ме зарибяват
Т'ва е, в много общи линии...