houseofpain

Topic: какво е myspace.com - огледало на нарцисизма може би

какво е това. И аз имам профил. Признавам. яко ми е да ми се включват хора. да си пишем. Ама все пак матрицата си я има. снимките отгоре със замислени погледи.. хаха

иначе пък за реклама на музика, банди и концерти, направо хвала на тоя дето го е измислил. О TOM, O MYLORD  !smile)

KLATKA

Re: какво е myspace.com - огледало на нарцисизма може би

миии брат тва е ЗАРАЗАsmile

и аз имам www.myspace.com/nonmollaremai

FACE FIXXA

хаха абе аз си знаех че тебе те знам от некаде.
ти си на галинката брат нали  big_smile  БУРГАС БОТЪЛ КРЮ  :twisted:
виж ми спейса и ще се сетиш от къде се знаем хахах

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

HazenStreet

mi glavno za reklama na koncerti kakto i za novini za grupite i zapoznanstva..
a inache snimkite otgore, britonite i t.n. sqkash im e minala modata i sa namalqli ili prosto az sum sviknal s cqlata taq gadost roll

houseofpain

не са прай хатко путки сваляш. smile
    има една инициатива една мацка от сф теди прави такъв профил на бг ъндърграунд сцената. ама май прекалено амбициозно начинание. не знам дали ще се оправи. тва значи 25 часа на денонощие пред компа smile

FACE FIXXA

Според мен сяка група сама за себе си трябва да има спейс.
Една страница обхващаща всичко винаги ще има пропуски си мисля аз roll
пък и си е хамалогия  lol

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

malloADHC

много ясно бе.всяка голяма банда има май спеис, просто създават се много полезни връки и контакти за каквото и да било

1912.

F_o_G

Заеби най-смешни са ми тия дето по цел ден флудят с някфи бюлетини колко им е скучно и как да им пише некой ... GET A LIFE ! big_smile иначе идеята на сайта особено тази с групите е мноооого яка smile а тфа с снимките отгоре ... да кажем че не ме кефи и да не влизаме с подробности  tongue

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

vestimir

не са прай хатко путки сваляш. smile
    има една инициатива една мацка от сф теди прави такъв профил на бг ъндърграунд сцената. ама май прекалено амбициозно начинание. не знам дали ще се оправи. тва значи 25 часа на денонощие пред компа smile

Иво, батко, мятай линк, това е важно! Да помагаме, ако трябва.

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

circle`of`fear

Еми аз преди година някъде си бях направила и си го проверявах редово. Готино е,че примерно ти пускат съобщение за разни концерти. Бързично реших,че няма смисъл от него,защото каквото искам от към концерти мога и в HCspirit да си го разбера,а останалото е губене на време.
Обаче то стана страшно модно,защото тва е мястото,където може някои комплексарчета максимално да се изгъзарят и да се представят като това,което "са". Определено не всички с профили са така,обаче тва да си качиш 5 страници снимки с по 234 мнения на всяка е ненормално най-малкото. Иначе от към групи е много готино,защото можеш да си слушаш някаква музика или да чуеш някоя група. wink

Open wide,look inside!

pavelludiq

Бе и аз имам профил ама не го гледам. last.fm профила обаче секи ден си го гледам big_smile

http://www.last.fm/user/pavelludia/

big_smile

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

dms_dee

Kakto obi4am da kazvam kato vidq nqkoi priqtel da 4e si e napravil profil.."dobre do6al v na6ta sekta"..haha lol Be zaribqvka si e da vi kaja..ve4e ne go proverqvam tolko 4esto ma predi...po cql den..hahahah:D
az m/u dr ot toq space se zapoznah s dosta hora..kato naprimer 4rez site-a si poddarjam vrazka sas sebite i pone mi izliza mng po evtino otkolkoto da si zvanim ili pra6tame sms-i...i s mng friendove koito sa zaminali po 4ujbina...
Dr e 4e za grupite e mng golqma reklama..nqma spor... wink

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

Hardcore is Punk..Punk is O!....O! is  Hardcore...!!!!!

vestimir

Хаха Диди имаш много яка снимка там...

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

DollEyes

roll Според мен ,всеки подобен тип комуникация (icq,skype,myspece,last.fm и още много др.) си имат своите преимущества и недостатъци.
Да,практично е да поддържаш връзка с човек,когото виждаш рядко... или да намериш нови социални контакти,но всичко си има граници!
Сякаш покрай забързаното ежедневие(това е вечното оправдание) или просто възможността някои субекти да избиват комплекси, on-line комуникацията започва да притъпява нашия общочовешки инстинкт - живата комуникация.Пример : лафиш си с някакъв индивид в мрежата и в един опрелем момент се виждате ... Едва ли разговора ще бъде същия,защото всеки един доукрасява сам за себе си образа на човека "от другата страна" ,т.е. това ,което той търси и забравя за истинското усещане от разговора "очи в очи"...
Но myspace рекламата на групи и някакви събития вече започва да наподобява организация за spam  :?
Ако даден човек се интересува от определено нещо , би трябвало да има желанието сам да търси онова ,към което се стреми,а не да го получава наготово и да става паразит...
big_smile В новите контакти в internet пространството няма нищо лошо,но нека незабравяме да общуваме повече с хората по онзи,стария начин face to face!

F_o_G

big_smile В новите контакти в internet пространството няма нищо лошо,но нека незабравяме да общуваме повече с хората по онзи,стария начин face to face!

Мда, няма да е лошо

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

MURDER

gayspace е лайно

Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!

DollEyes

gayspace е лайно

Определено е "гей" при наличието на толкова много ревящи бретони  lol

xNIKOLANx

gayspace е лайно

Определено е "гей" при наличието на толкова много ревящи бретони  lol

ц ц навсякъде е пълно с хомофоби..

по темата.нарцисизъм се среща във всички сайтове за запознанства,но аз го използвам зареди музиката. myspace е основната алтернатива на purevolume и чудесен сайт за новини.повече харесвам purevolume,но използвам и двете.absolutepunk и last.fm също са мн добри сайтове..

направо хвала на тоя дето го е измислил. О TOM, O MYLORD  !smile)

той е измислил и снимките пред огледалото май..

http://i85.photobucket.com/albums/k51/angiex5/sxe/XBBPXBACKcopy.jpg

jjfreeman

MURDER wrote:

gayspace е лайно

И аз мисля така за тоя сайт.Определено помага на някой не толкова комерсиални групи,но иначе за личен профил там да си направи човек означава че вече си е за лечение!

cuka6t

vazbuda.com wink

DIETRYING!!!

gepime.com su6to e dosta qk

Viktor

брей какви БГ сайтчета имало big_smile

jjfreeman

DIETRYING!!! wrote:

gepime.com su6to e dosta qk

хаха!Тва да не е сайт за откраднати вещи?

Rostislav

В майспейс има пичета. smile

Judy

Rostislav wrote:

В майспейс има пичета. smile

Колко просташко.

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg