Moritz wrote:Единствения, който е обвинявал Левски е Томов, докато лъжеше и мажеше, за да... не знам какво, да се отърве...
Ние сме против Томов и обвиняваме него...
Вие сте тези, които слагате неизречени от нас думи в устите ни, подигравате се и само гледате в паничката на ЦСКА, а не гледате какви ги дроби батков и приближените му във вашата. Това беше и посланието на онзи пост, който явно искаш да извъртиш до неузнаваемост. 
Томов далеч не е единственият, който го приписа на нас, визирам легалния протест на фенове на ЦСКА, на който се изприказваха слова граничещи с паранормалното, и то от лица компетентни по всички въпроси, като известната пияница Тончо Токмакчиев, който е в управата на ЦСКА! И не мисля, че ние слагаме каквито и да е неизречени от нас думи в устите ви, тъй като съществуват публикации на други компетентни персони по темата, като гуруто Георги Атанасов, които също се опитаха да разнищят "конспирацията на века". в това число не включвам изказвания на червени легенди като Джеки и Майкъла, хора с по 200 думи речник, които също се имат за много светнати...точно поради подобни мнения, направени публично съвсем целенасочено, не мисля, че извъртам каквото и да било. да, допускам, че може и да не съм разбрал поста ти правилно, но пък и в края на краищата не мисля, че съм длъжен...със здраве 
piss off