soldado

Re: прати sms, спаси вечното дерби !!!

crossfirex wrote:
soldado wrote:

любо, не слагай всички под общ знаменател, не всички фенове на Левски карат такси и продават зарзават на пазара!!!

вярно е.не всички левскари са цигани но всички цигани са левскари

е и ти си прав, не може всички да са чистокръвни бели армейци, и алиджан е човек...

piss off

soldado

Moritz wrote:

Столипиново хуулс във форумна акция... поклон

за ПФК Левски, голямо говорене беше миналата година- Борат само ЦСКА им беше в устата и после Тампере и 16 точки, тази година пак все за ЦСКА говореше, а не си погледна собствената разорана нива и сега Бате Борисов станаха фаворити...
за какво си говорим въобще...

ама ЦСКА е най-великия отбор, никой не смее да спори!!! Богопомазаните са толкова на високо, че не усетиха как един безкрупулен крадец ги направи за смях пред цялата страна! И разбира се, виновни трябва да има, но те задължително са свързани само и единствено с простосмъртните от и около Левски. Цялата страна е задължена да стане съпричастна на сашотомовата колиба...ами да направят шефа на сектор Г президент, нали искат самоуправление...
поздрави smile

piss off

Welldonehero

soldado wrote:

е и ти си прав, не може всички да са чистокръвни бели армейци, и алиджан е човек...

Чистокръвни бели арийци сме Митко,Чистокръвни бели арийци...
Имаме си Дуче,който ще ни поведе напред в борбата срещу всички останали,кривнали от правия път...
Така че покайте се,докато е време и елате под червените знамена!!!

A few ideas for better life!!!
http://www.military.co.il/asg/ammunition_a.jpg

Moritz

soldado wrote:
Moritz wrote:

за ПФК Левски, голямо говорене беше миналата година- Борат само ЦСКА им беше в устата и после Тампере и 16 точки, тази година пак все за ЦСКА говореше, а не си погледна собствената разорана нива и сега Бате Борисов станаха фаворити...
за какво си говорим въобще...

ама ЦСКА е най-великия отбор, никой не смее да спори!!! Богопомазаните са толкова на високо, че не усетиха как един безкрупулен крадец ги направи за смях пред цялата страна! И разбира се, виновни трябва да има, но те задължително са свързани само и единствено с простосмъртните от и около Левски. Цялата страна е задължена да стане съпричастна на сашотомовата колиба...ами да направят шефа на сектор Г президент, нали искат самоуправление...
поздрави smile

Самият факт, че си направил тази тема и жлъчните ти постове в нея показват кой наистина е отбора, който те интересува и то толкова, че да се подиграваш за лъжите на един боклук.
Личи си и точно кой е фен и кой антифен- но утре има мач с БАТЕ, защо не покоментираш ставащото в твоят отбор, а не само да пръскаш слюнка по ЦСКА?
Или пак ще ви свие сърмите отбор, който са чували само феновете на компютърните мениджъри?
А вие ще се успокоявате след поредното фиаско с факта, че ЦСКА беше ограбен от един престъпник?

soldado

виж си предния пост бе пич, какво очакваш, да те похваля за правдоподобните ти думи ли? Нека ни свие сърмите който и да е! Факт е обаче, че когато ние се насираме не търсим вината в ЦСКА, а си натискаме парцалите и си мълчим! ЦСКА обаче опищяха всичко, за нещо, което сами си причиниха, просто защото не им е удобно...прощавай, ако съм накърнил достойнството ти на доблестен армеец, но както забелязваш до момента никъде в постовете си не съм се обръщал персонално към теб! ха сега си накичи звездичките и ти пожелавам спокойно гледане на мача утре по телевизията! wink

piss off

Moritz

Единствения, който е обвинявал Левски е Томов, докато лъжеше и мажеше, за да... не знам какво, да се отърве...
Ние сме против Томов и обвиняваме него...

Вие сте тези, които слагате неизречени от нас думи в устите ни, подигравате се и само гледате в паничката на ЦСКА, а не гледате какви ги дроби батков и приближените му във вашата. Това беше и посланието на онзи пост, който явно искаш да извъртиш до неузнаваемост. wink

Welldonehero

С Томов,без Томов,тази година пак шампиони!!! smile

A few ideas for better life!!!
http://www.military.co.il/asg/ammunition_a.jpg

soldado

Moritz wrote:

Единствения, който е обвинявал Левски е Томов, докато лъжеше и мажеше, за да... не знам какво, да се отърве...
Ние сме против Томов и обвиняваме него...

Вие сте тези, които слагате неизречени от нас думи в устите ни, подигравате се и само гледате в паничката на ЦСКА, а не гледате какви ги дроби батков и приближените му във вашата. Това беше и посланието на онзи пост, който явно искаш да извъртиш до неузнаваемост. wink

Томов далеч не е единственият, който го приписа на нас, визирам легалния протест на фенове на ЦСКА, на който се изприказваха слова граничещи с паранормалното, и то от лица компетентни по всички въпроси, като известната пияница Тончо Токмакчиев, който е в управата на ЦСКА! И не мисля, че ние слагаме каквито и да е неизречени от нас думи в устите ви, тъй като съществуват публикации на други компетентни персони по темата, като гуруто Георги Атанасов, които също се опитаха да разнищят "конспирацията на века". в това число не включвам изказвания на червени легенди като Джеки и Майкъла, хора с по 200 думи речник, които също се имат за много светнати...точно поради подобни мнения, направени публично съвсем целенасочено, не мисля, че извъртам каквото и да било. да, допускам, че може и да не съм разбрал поста ти правилно, но пък и в края на краищата не мисля, че съм длъжен...със здраве smile

piss off

Moritz

Аз пък си мисля, че нито един трезво мислещ човек би взел предвид мнението на хора като Георги Атанасов или Жаклин Михайлов (не съм сигурен за името на втория, но визирам синия вариант на ГА).

Аз продължавам обаче да не схващам защо втора година подред предсезонната подготовка на ПФК Левски се свежда до гледане какво става в ЦСКА и заяждане от страна на синьото ръководство...

soldado

Мненията на подобни разбирачи като Атанасов и Михайлов не е нужно чак да ги взимаш предвид, за да ти се сторят в един момент ненужно натрапчиви. друг е въпроса, че някой отстрани ако чете тази тема, може да си помисли, че именно такива като нас не разбират добре понятието "трезво мислещ"...аз нямам претенции да се определям като трезво мислещ, защото често посещавам мачове на Левски в нетрезво състояние smile no surrender!

piss off

HateCore

Moritz wrote:

deka ste CSKA mai vie ste u forumite smile takiva nabludeniq imam

http://i186.photobucket.com/albums/x138/Kraftschlag/l_d4901423f74ca59c9f00c896ee7d1f0d.jpg
Локо Пловдив И Водка До Гроб!

TKL

HateCore wrote:
Moritz wrote:

Те са на Олимпиадата - спринтьори big_smile

Last edited by TKL (2008-08-13 14:39:45)

Spirit-of-1936

TKL wrote:
HateCore wrote:
Moritz wrote:

Те са Олимпиадата - спринтьори big_smile

deba kolko si prav big_smile ,a nqkoi sa tam samo da gledat....

Loverman

БАТЕ Борисов и "кака" Жилина :d

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

TKL

Абе ти не си ли в Румъния на мача на твоите приятелки от Стяуа?

crossfirex

goveda mal4ete za6toto nqma po-jalka sgan ot va6ata.ako vi kaja 4e ste evroidioti 6te vi napravq kompliment

TKL

... казаха евровоайорите :d

DRAIN_BAMAGE

q duhaite be 4orbari da vi ebem balduzite ei

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please

Brutal

ейййй хулигани..големи мъжаги станахте ей smile ама е яко, че във всеки форум има по 1 такаа тема и куп пубели се плюмчат.
а колкото до приятелките ни от цесека....корави ладове сте..ама и спринтиори smile))

Varna City !

dietrying

a do selqnite ot varna ?

F_o_G

ХАхахахаха

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Brutal

a do selqnite ot varna mojesh da doidesh da im go kajesh In The Face po vsqko vreme ;] no nqma stane shtot ste mnogo loshite..ama samo iz forumite wink nali ?

Varna City !

F_o_G

Amusing smile

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

crossfirex

abe Brutal koi 6te hodi vav Varna da se zanimava s teb -ne se pravete na takiva kakvito ne ste -razbirai mnogo lo6i i opasni.Stavate sme6ni

Brutal

momche, qvno ne si 'vuv filma' i si nqmash predstava za kfo stava vypros. ne se vri m/u shamarite kato komentirash koi kyf e. koito trqbva me razbra.

Varna City !