Sokrates

Re: Стрейт едж ли сте ?

пия всичко, пуша много цигари, сцепвам се от джойнт, синтетика, LSD, мескалин, ефедрин, всякакви цветни хапченца...ям мазно, най-обичам сланинка с много вино и червен пипер...ям месо секи ден...и ми е толкова яко, че не мога да го опиша в този пост

refused

Защо всички, които решат да се правят на яки батковци като чуят sXe говорят за мръвки?

Иначе друсай си, косата ти лилава ли е. Тупс тупс тупс има ли, лазерни пушки и мечове? Кашони местиш сигурно. Жив, здрав.

Ама за мръвките почети малко, sXe не означава веганизъм, вегетарианство и някви хранителни кирии.

xStalkerx

refused wrote:

sXe не означава веганизъм, вегетарианство и някви хранителни кирии.

Факт. Макар че комбинацията всъщност не е никак лоша tongue

refused

Мдам, ако човек се чувства добре, защо не.

FACE FIXXA

@ stalker от кога си веган .. и защо?

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

xStalkerx

Вегетарианец от август месец 2005, веган от февруари месец 2007.
Защо? Причините са множество. Основните две са:
- смятам, че е единственият начин човек да живее наистина здравословно (мога да го аргументирам, ако наистина изгаряш от желание да разбереш)
- смятам, че е и по-съзнателно отношение към света - т.е. да речем, че го смятам за по-правилно от морална гледна точка
Тия две причини обаче не са отделни. Те са свързани по определен начин, в обяснението, на който сега няма да се впускам. Казах ти - ако искаш да знаеш повече ще ти го напиша по-подробно някъде. Мейл, майспейс или нещо такова. Във форуми не ме влече вече да пиша такива неща smile

Last edited by xStalkerx (2008-01-01 19:12:14)

refused

А обичаш ли месо? Става дума има хора, които не се кефят да ядат месо и не им е проблем да не го ядат, други си им е трудно се откажат от него.

xStalkerx

Не, не представляваше никакъв проблем да се откажа от него. Не си правя и разни соеви хапки, които да наподобяват мръвка и тн. Случвало ми се е, но по-скоро, за да си направя набързо нещо за хапване, отколкото щото мръвката ми липсва. Соя и соеви продукти, като цяло ям рядко smile
Не обичам месо. Едно време ми беше приятно да го ям, но ядях само пилешко и риба. Другите винаги са ми били  гадни. Междувременно обаче всичките са ми неприятни smile
Всичко т'ва е писано вече, бтв. Има си тема за вегетарианството, а и по страниците на тая тема могат да се четат такива неща, макар че според мен и двете теми в един момент стават доста малоумни smile

refused

Мда, горе долу след третия пост аз бия бира ама съм стрейт едж, защото хероина си го бода само във вената на лявата ръка. Мерси иначе за отговора.

Според мен веганите и вегетарианците трябва да се подкрепят, така хем има повече месо за останалите хора, хем сме толерантни big_smile

FACE FIXXA

http://www.funnyphotos.co.za/images/animals/saskatoon.jpg

xNETZx

uuuaaaaa e tva e grubooooooo big_smilebig_smile

kolko ste be ?!

Sokrates

Сега едно сериозно мое мнение, различаващо се от 1вия ми несериозен пост по-горе. Мнението е лично и не е с цел да обидя някой. Човешкото същество е бозайник, всеяден. Още от дълбока древност хората се се прехранвали, както с различните намерени или (в по-късен стадий) отгледани растения, така и с месото на убитите животни. Противно на много твърдения хората за започнали да убиват животните за месото им, а не за кожата, като разбира се в последствие са започнали да използват кожите. Това е нормален еволюционен, хранителен процес, където по-силния изяжда по-слабия. Защо са предпочитали месото пред останалите неща в храната им? Защото всички знаем, че месото съдържа много полезни вещества. Разбира се, става въпрос за нормална, непрекомерна хранителна употреба на месо. Това е един съвсем естествен хранителен подбор. В различните култури по различните континенти, хората се хранят с различни плодове, зеленчуци и т.н. Но абсолютно навсякъде месото от различни животни присъства в менюто. Цялото това отричане на месото, независимо от какви движения, го намирам за опит за бягство от собствената същност...един вид необосовано бунтарство срещу консуматорския свят, като всичко това се комерсиализира по много неправилен начин и се превръща в някакъв популярен, непопулярен или среднопопулярен стрийм сред определена група от хора, т.е. вид поза. И понеже никой не харесва да бъде наричан открито позьор, всички се защитават с разни тези и уж свои собствени убеждения. Т'ва беше мнението ми, дългичко, очаквам доста сарказъм срещу него. Все пак не е преднамерено с цел да обидя някой.

FACE FIXXA

Според мен повечето вегетарянци не ядат месо не за да се отличават от някои,а поради етични гледни точки,а също и здравословни.
Човек може да живее без месо.Факт е.И аз бях вегетарянка мноооого време.Но почнах отново да ям,защото ми е вкусно и не се ограничавам.
Вегетарянците са го избрали защото за тях така е по-добре.Сигурна съм.След малко ще ти го потвърдят wink
Яжте квото искате само недейте да налагате това,което сте избрали за себе си. wink

xStalkerx

Аз също съм голям враг на налагането на каквото и да било. Това, което аз поне преди правех (а вече и това не ме влече) е да излагам аргументацията си и да не се съгласявам с мнения като тези на Сократ. Но междувременно и това ми писна. Живи и здрави да сте. Всеки сам си върви по пътя и ако е писано някои ще станат, а други ще се откажат. Аз се наемам единствено да споделям с хората за нещата, за които имам някаква достоверна и аргументирана позиция. Иначе, изборът си е в ръцете на всеки smile

refused

Важното е на човек да му е кеф от начина, по който живее. Още по-важно е всичко, което да го прави за себе си.

xNETZx

Sokrates wrote:

Сега едно сериозно мое мнение, различаващо се от 1вия ми несериозен пост по-горе. Мнението е лично и не е с цел да обидя някой. Човешкото същество е бозайник, всеяден. Още от дълбока древност хората се се прехранвали, както с различните намерени или (в по-късен стадий) отгледани растения, така и с месото на убитите животни. Противно на много твърдения хората за започнали да убиват животните за месото им, а не за кожата, като разбира се в последствие са започнали да използват кожите. Това е нормален еволюционен, хранителен процес, където по-силния изяжда по-слабия. Защо са предпочитали месото пред останалите неща в храната им? Защото всички знаем, че месото съдържа много полезни вещества. Разбира се, става въпрос за нормална, непрекомерна хранителна употреба на месо. Това е един съвсем естествен хранителен подбор. В различните култури по различните континенти, хората се хранят с различни плодове, зеленчуци и т.н. Но абсолютно навсякъде месото от различни животни присъства в менюто. Цялото това отричане на месото, независимо от какви движения, го намирам за опит за бягство от собствената същност...един вид необосовано бунтарство срещу консуматорския свят, като всичко това се комерсиализира по много неправилен начин и се превръща в някакъв популярен, непопулярен или среднопопулярен стрийм сред определена група от хора, т.е. вид поза. И понеже никой не харесва да бъде наричан открито позьор, всички се защитават с разни тези и уж свои собствени убеждения. Т'ва беше мнението ми, дългичко, очаквам доста сарказъм срещу него. Все пак не е преднамерено с цел да обидя някой.

Tuk i si pravi i ne.4owek e hi6tnik tova e fakt az su6to qm meso i to mnogo no dovoda ti ne e osnovatelen za6toto nie ne sme tezi hora za koito govori6 suvremenniq 4owek moje da izbira ima zamestiteli na mesoto i milioni edna drugi alternativi predi vreme sa ubivali ot neobhodimost te prosto sa trqbvali da oceleqt da s eprehranqt i zatoplqt suotvetno sus kojite no tova koeto si iztuknal ne e ekvivalent na polojenieto v koeto sme nie

kolko ste be ?!

Yzi

Emi ne sym sXe.. qm si meso.. piq si.. samo che shto se otnasq do cigari i drogi sum tfurdo protiv, ne che iskam da ogranichavam kogoto i da bilo - te bi sledvalo da si znaqt che e vredno i tn.. Banalno zvuchi ma si e za tqh.. te se trovqt ne az. -.-

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

Arkangel_bloodlust

xNETZx и ти си прав но когато , някои хора жегани казват че водят природосъобразен живот , мисля че не са прави ! Това което каза sokrates за мен е природосъобразен живот ! Не знам може и да греша .

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

Moritz

Природосъобразен начин на живот е много коварно понятие- веганизъм от етична или морална гледна точка- окей, но природосъобразен.. не бих казал.

DIETRYING!!!

ako julne6 oba4e edna svinska purjolka na skara...auuu ma drugo si e be mai e po dobre ot soqta a

xKorupciqtax

Kво общо имат всички тия неща със straight edge?

from the slaughterhouses to the labs - ALL MUST BURN

moxata

temate e "xa-xa". otivam da si vzema edin sandvi4, 4e rabota me 4aka.

NUKLEAR

http://www.youtube.com/watch?v=kPljloz6FWE

nema rados bez grados