Topic: Test Of Time
Интересно ми е да чуя мнението ви за новия албум на Last Hope.Харесва ли ви ню скул звученето което са се опитали да постигнат ? Аз лично останах много доволен албума е много силен 8)
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Интересно ми е да чуя мнението ви за новия албум на Last Hope.Харесва ли ви ню скул звученето което са се опитали да постигнат ? Аз лично останах много доволен албума е много силен 8)
Наистина е много добър..но все пак old school-a си е old school!
супер е, но и мен старите неща си ме кефеха повече
Както кзах във една друга тема - албума е много добър единствено ме дразнят нещо текстовете, които по мое мнение са - тъпи. Можеха поне малко по оригинални да са а не некви клиширани... Например Under the flag текста е на 5 реда или GFY (Go Fuck Yourself),която прилича повече на песен на футболни запалянковци и като цяло се чудя защо не намерят някой пич дето знае перфектно английски и да им напише нещо... тва е само към критиките иначе албума е хипер, мега, супер, ултра ЯК и го знам на изуст вече от слушане ![]()
Eми супер е албума. На мен и текстовете ми допадат и мисля,че този,който ги е писал си е знаел достатъчно добре английски ![]()
mnogo si e hubaf aluma....ama naistina old school forever,ne priznavam novoto
Кво значи "ново" - тва не е толкова ново,а по различно
нешо не разбрах отде решихте че са станали нюскуул. има по-агресивни песни с повече метъл в тех ма тва с нищо не свидетелства за бягане от олдскуула. инак предния албум си е класиката
Албума е изкъртващо як, само дето песните ми се с8труват много еднообразни някак се едно слушам една и съща песен изпрята по различен начин, иначе албума си е мнооого як
hellbound вече ми стана любима песен ![]()
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
Добър е албума, аз не само на изуст го знам ама и го пресвирих вече. Аз на тез китарни рифове им викам моторджийски
Много обичам рокерски изпълнения, а пък и песните са енергийни.
нешо не разбрах отде решихте че са станали нюскуул. има по-агресивни песни с повече метъл в тех ма тва с нищо не свидетелства за бягане от олдскуула. инак предния албум си е класиката
никой не твърди че бягат от олдскула но самия Чико каза че са искали албума да е с по-ново звучене
за музикалния съпровод и тва дето Чиката имаше предвид спор нема. тя обаче не е толкова важна в случая (а и за хардкора като цяло), ас за целостта разправям - се пак не е като Integrity или Earth Crisis, а по-скоро като Madball и Terror нали? в тоя ред на мисли - мнението дето текстовете били клиширани не знам за кой боклуджийски кош би паснало.
а тва с "нюскуул звученето" съвсем точно си беше опоменато при тва не веднъж в темата, така че..
Като изразяваш мнение се обосновавай, защо "мнението за текстовете" е за боклука - иначе полза от форума няма :!:
не мисля че полза от форумите изобщо има но ако щеш да се обосновавам - кви искаш да са текстовете? как любимата разбираш ли се чупила и оставила едно нещастно сърце да терзае?? тея неща сигурно са важни, но не и където присъства думичката хардкор.
LH са вече в числото на групите за които е важно че правят нещо и изказват идеята. признавам, че тя е същата, но отде реши че е еднообразна? тя просто няма ква друга да е. жалко само че директно насочените им песни продължават да са към хора от които бъка тая сцена. ама и тука както и по целия свят за хардкор се определят разни неща дето не са такива. тва не е по темата
kato zvuchene.. nqma nujda ot komentar
lubimo parche ot toq album mi stana Test of time, kakto i drugite parcheta s gostite poveche mi dopadat s izkluchenie na Hellbound.. drugi koito ne mi haresaha ili mi sa storiha nqkak ednoobrazni sa Lovehate, My own way i Make a difference i moje bi
no inache kato cqlo albuma machka!!
На мен ми са Overcome,My Own Way и Under The Flag
Интрото също е много звеско супер мн се кефя как се допълват с Overcome
а за видеото към "Under the flag" какво ще кажете?
клипа е много як.
къде е сниман 8)
аз албума го нямам още.ще ми спрат тока ако си го купа днес
клипа е много як.
къде е сниман 8)
на някакво игрище забатачено измежду разни складове на излизане от слатина
subirame pari za zapla6taneto na toka na RoyCorp,za da si kupi albuma.... ![]()
не мисля че полза от форумите изобщо има но ако щеш да се обосновавам - кви искаш да са текстовете? как любимата разбираш ли се чупила и оставила едно нещастно сърце да терзае?? тея неща сигурно са важни, но не и където присъства думичката хардкор.
LH са вече в числото на групите за които е важно че правят нещо и изказват идеята. признавам, че тя е същата, но отде реши че е еднообразна? тя просто няма ква друга да е. жалко само че директно насочените им песни продължават да са към хора от които бъка тая сцена. ама и тука както и по целия свят за хардкор се определят разни неща дето не са такива. тва не е по темата
Първо не съм казал, че е еднообразна. Второ някакси от поста ти разбирам, че си останал с впечатление че имам като цяло негативи към албума на LH, а то е точно обратното с изключение на текстовете. Трето тва за което се пее във текстовете си е много хубаво просто не мисля, че е поднесено по подходящия начин и също така незнам къде в постовете ми се подразбира, че искам да се пее за нечие "нещастно сърце да терзае" ![]()
Понякога като се почне, еднообразни били песните... а дали пък това не е умишлено търсен ефект? Тази група от 3 "еднообразни песни" + интро, може пък да си разказват някаква история...
Иначе това звучене определени ги прави в пъти по-яки, повечето които ме познават знаят че 'чист' хардкор ми е трудно поносим, и това лекинко метализирано звучене много повече ми харесва от My Own Way преди няколко години. а и какво се дърлите, не са станали емо все пак :Д
По въпроса с клипа малко съм разочарован, толкова много отявлени "хардкор-хора" (знам че звучи тъпо като определение, ама сори, няма как да го кажа другоядче) и повечето седят и гледат мега зомбирано, като хипнотизирани, добре че е батко ви Рости с бандата да се раздвижи малко действието, цялото това леко 'овчо' поведение смъква цялостната енергия на клипа просто.
Например Under the flag текста е на 5 реда или GFY (Go Fuck Yourself),която прилича повече на песен на футболни запалянковци и като цяло се чудя защо не намерят някой пич дето знае перфектно английски и да им напише нещо...
Не знам как е точно, ама ми се струва, че това е била и целта. Да има някакъв як рефрен, който да ти се набива в главата като химн. 8) Относно английския, струва ми се, че могат да изкарат много качествени неща и на български, като например с С4. Ама както и да е, те си знаят най-добре.
За клипа ще кажа "Само Левски!" ![]()
Page [ 1 of 3 ] Posts [ 1 to 25 of 51 ]