malloADHC

Re: религия ?

мда.може би е така. и все пак не ме кефи религията, хем у нас всички са религиозни аахахх

1912.

houseofpain

не бъди религиозен мало.

chaosbs

There's no one up there there never was.
Only in vain is there a god.
There's too much suffering for him to be ..
an almighty power, a heavenly being.

My god, your god, whose god, there is no god

The fabric of prophet's ages old.
Drones on and gathers mould.
Gets a weekly airing from a fool on high.
Who talks and talks till his throat's dry.

A fund for a roof with a hole.
It's the money they'll save not your soul.
Persistant begging from men of the cloth.
Refuse his offer and see his wrath.

The weak ones kneel to him they pray.
"Oh saviour come back someday".
Sinning whilst waiting for a sign.
I deny him he's yours not mine.

so what the fuck are we living for
give us a future

takedowned

По принцип християнството пък и религията като цяло служи за манипулиране на огромни маси хора (фанатици)  по целия свят,не мисля че има смисъл да давам примери.Иначе според мен хората просто не могат да осмислят нещата и търсят истините за живота в няква тъпа книга.Ако навремето хората са можели да си обяснят разните природни явления въобще е нямало да възникнат подобни култове.Иначе,някой ще каже и мене не ме кефи църквата като институция и не ходя там,обаче вярвам в бог,библията ни учи кое е добро и кое лошомкак да жиявеем и т.н.
Как може някви хора които са живели преди 2000 години да определят вашия живот сега,трябва сами за себе си да можем да определяме кое е добро и кое лошо,трябва да мислим с главите си а не да ни се поднася някаква истина на готово,ако има такова нещо като истина сами трябва да достигнем до нея smile

F_o_G

По принцип християнството пък и религията като цяло служи за манипулиране на огромни маси хора (фанатици)  по целия свят,не мисля че има смисъл да давам примери.Иначе според мен хората просто не могат да осмислят нещата и търсят истините за живота в няква тъпа книга.Ако навремето хората са можели да си обяснят разните природни явления въобще е нямало да възникнат подобни култове.Иначе,някой ще каже и мене не ме кефи църквата като институция и не ходя там,обаче вярвам в бог,библията ни учи кое е добро и кое лошомкак да жиявеем и т.н.
Как може някви хора които са живели преди 2000 години да определят вашия живот сега,трябва сами за себе си да можем да определяме кое е добро и кое лошо,трябва да мислим с главите си а не да ни се поднася някаква истина на готово,ако има такова нещо като истина сами трябва да достигнем до нея smile

Отчасти си прав, брат, ама отчасти... Замисли се, дали ако сега решим ( без да се влияем от Библията ), че да убиваме е добро, к'во ше се случи ?

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Arkangel_bloodlust

Отчасти си прав, брат, ама отчасти... Замисли се, дали ако сега решим ( без да се влияем от Библията ), че да убиваме е добро, к'во ше се случи ?

Аз съм за убийството , ако някои заслужава да умре тои трябва да умре !!! Друг е въпроса , как да решиш кои заслужава да умре !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

pavelludiq

Аз съм за убийството , ако някои заслужава да умре тои трябва да умре !!! Друг е въпроса , как да решиш кои заслужава да умре !!

който не уважава живота не го заслужава. Тва значи че който убива трябва да бъде уби, а тоя дето убива тея дето заслужават да умрат също трябва да бъде убит. Та що не земем да се самоубием сички по лесно е.

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

FACE FIXXA

Според мен никои не би трябвало да е ЗА убийствата защото примерно /аз като нищо мога да те блокирам,как аз си знам от тренинга на улицата и да умреш,ма ти все още ше се мислиш че не заслужаваш такава смърт нали smile /.Никои човек не заслужава да умре от чужда ръка.
То кармата ще го накаже достатъчно.Аз не вярвам в бог но вярвам ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА/от личен крадлив опит  big_smile /Всичко де открадах ми се прееба.Представи си ако убиеш някои  big_smile

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

south

Тук идва проблемът как би се определило кой да умре и кой - не. roll Защото различните хора различно биха определили. Честно да ти кажа, смятам, че всички убийци, педофили, изнасилвачи и всякаква подобна измет трябва да умрат, но мисля, че може да се намери и компромисен вариант, при който да има се причини повече болка като са живи. 8)

Отделно, като що-годе вярващ, не смятам, че отнемането на човешки живот е правилно.

Arkangel_bloodlust

[

Тук идва проблемът как би се определило кой да умре и кой - не. roll Защото различните хора различно биха определили. Честно да ти кажа, смятам, че всички убийци, педофили, изнасилвачи и всякаква подобна измет трябва да умрат, но мисля, че може да се намери и компромисен вариант, при който да има се причини повече болка като са живи. 8)

Отделно, като що-годе вярващ, не смятам, че отнемането на човешки живот е правилно.

и аз така мисля по принцип , ама ми става все по непонятно как  едни могат да убиват без да има последствия (и то невинни хора) , , замислете се в/у закона на земята , и животните , да на нас ни е даден разум ама , все пак ако на някое животно му пречи друго , се сбиват и там по силния печели , веднага знам , че някои от вас ще каже те животните нямат нищо общо с хората , но не е така имат и то много , и докато има несправидливост за праведните , някои трябва да наказва грешниците и там идва въпроса къде се намесва господ , на земята или в отвъдното , и понеже има малка част на недоверие в мен по този вупрос не искам да оставям никои на случаиноста , и щом трябва някои боклук да страда аз искам да го видя , тук на земята за да съм сигорен !!!!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!