Topic: Test Of Time
Интересно ми е да чуя мнението ви за новия албум на Last Hope.Харесва ли ви ню скул звученето което са се опитали да постигнат ? Аз лично останах много доволен албума е много силен 8)
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Интересно ми е да чуя мнението ви за новия албум на Last Hope.Харесва ли ви ню скул звученето което са се опитали да постигнат ? Аз лично останах много доволен албума е много силен 8)
Наистина е много добър..но все пак old school-a си е old school!
супер е, но и мен старите неща си ме кефеха повече
Както кзах във една друга тема - албума е много добър единствено ме дразнят нещо текстовете, които по мое мнение са - тъпи. Можеха поне малко по оригинални да са а не некви клиширани... Например Under the flag текста е на 5 реда или GFY (Go Fuck Yourself),която прилича повече на песен на футболни запалянковци и като цяло се чудя защо не намерят някой пич дето знае перфектно английски и да им напише нещо... тва е само към критиките иначе албума е хипер, мега, супер, ултра ЯК и го знам на изуст вече от слушане
Eми супер е албума. На мен и текстовете ми допадат и мисля,че този,който ги е писал си е знаел достатъчно добре английски
mnogo si e hubaf aluma....ama naistina old school forever,ne priznavam novoto
Кво значи "ново" - тва не е толкова ново,а по различно
нешо не разбрах отде решихте че са станали нюскуул. има по-агресивни песни с повече метъл в тех ма тва с нищо не свидетелства за бягане от олдскуула. инак предния албум си е класиката
Албума е изкъртващо як, само дето песните ми се с8труват много еднообразни някак се едно слушам една и съща песен изпрята по различен начин, иначе албума си е мнооого як hellbound вече ми стана любима песен
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
Добър е албума, аз не само на изуст го знам ама и го пресвирих вече. Аз на тез китарни рифове им викам моторджийски Много обичам рокерски изпълнения, а пък и песните са енергийни.
нешо не разбрах отде решихте че са станали нюскуул. има по-агресивни песни с повече метъл в тех ма тва с нищо не свидетелства за бягане от олдскуула. инак предния албум си е класиката
никой не твърди че бягат от олдскула но самия Чико каза че са искали албума да е с по-ново звучене
за музикалния съпровод и тва дето Чиката имаше предвид спор нема. тя обаче не е толкова важна в случая (а и за хардкора като цяло), ас за целостта разправям - се пак не е като Integrity или Earth Crisis, а по-скоро като Madball и Terror нали? в тоя ред на мисли - мнението дето текстовете били клиширани не знам за кой боклуджийски кош би паснало.
а тва с "нюскуул звученето" съвсем точно си беше опоменато при тва не веднъж в темата, така че..
Като изразяваш мнение се обосновавай, защо "мнението за текстовете" е за боклука - иначе полза от форума няма :!:
не мисля че полза от форумите изобщо има но ако щеш да се обосновавам - кви искаш да са текстовете? как любимата разбираш ли се чупила и оставила едно нещастно сърце да терзае?? тея неща сигурно са важни, но не и където присъства думичката хардкор.
LH са вече в числото на групите за които е важно че правят нещо и изказват идеята. признавам, че тя е същата, но отде реши че е еднообразна? тя просто няма ква друга да е. жалко само че директно насочените им песни продължават да са към хора от които бъка тая сцена. ама и тука както и по целия свят за хардкор се определят разни неща дето не са такива. тва не е по темата
kato zvuchene.. nqma nujda ot komentar
lubimo parche ot toq album mi stana Test of time, kakto i drugite parcheta s gostite poveche mi dopadat s izkluchenie na Hellbound.. drugi koito ne mi haresaha ili mi sa storiha nqkak ednoobrazni sa Lovehate, My own way i Make a difference i moje bi
no inache kato cqlo albuma machka!!
На мен ми са Overcome,My Own Way и Under The Flag
Интрото също е много звеско супер мн се кефя как се допълват с Overcome
а за видеото към "Under the flag" какво ще кажете?
клипа е много як.
къде е сниман 8)
аз албума го нямам още.ще ми спрат тока ако си го купа днес
клипа е много як.
къде е сниман 8)
на някакво игрище забатачено измежду разни складове на излизане от слатина
subirame pari za zapla6taneto na toka na RoyCorp,za da si kupi albuma....
не мисля че полза от форумите изобщо има но ако щеш да се обосновавам - кви искаш да са текстовете? как любимата разбираш ли се чупила и оставила едно нещастно сърце да терзае?? тея неща сигурно са важни, но не и където присъства думичката хардкор.
LH са вече в числото на групите за които е важно че правят нещо и изказват идеята. признавам, че тя е същата, но отде реши че е еднообразна? тя просто няма ква друга да е. жалко само че директно насочените им песни продължават да са към хора от които бъка тая сцена. ама и тука както и по целия свят за хардкор се определят разни неща дето не са такива. тва не е по темата
Първо не съм казал, че е еднообразна. Второ някакси от поста ти разбирам, че си останал с впечатление че имам като цяло негативи към албума на LH, а то е точно обратното с изключение на текстовете. Трето тва за което се пее във текстовете си е много хубаво просто не мисля, че е поднесено по подходящия начин и също така незнам къде в постовете ми се подразбира, че искам да се пее за нечие "нещастно сърце да терзае"
Понякога като се почне, еднообразни били песните... а дали пък това не е умишлено търсен ефект? Тази група от 3 "еднообразни песни" + интро, може пък да си разказват някаква история...
Иначе това звучене определени ги прави в пъти по-яки, повечето които ме познават знаят че 'чист' хардкор ми е трудно поносим, и това лекинко метализирано звучене много повече ми харесва от My Own Way преди няколко години. а и какво се дърлите, не са станали емо все пак :Д
По въпроса с клипа малко съм разочарован, толкова много отявлени "хардкор-хора" (знам че звучи тъпо като определение, ама сори, няма как да го кажа другоядче) и повечето седят и гледат мега зомбирано, като хипнотизирани, добре че е батко ви Рости с бандата да се раздвижи малко действието, цялото това леко 'овчо' поведение смъква цялостната енергия на клипа просто.
Например Under the flag текста е на 5 реда или GFY (Go Fuck Yourself),която прилича повече на песен на футболни запалянковци и като цяло се чудя защо не намерят някой пич дето знае перфектно английски и да им напише нещо...
Не знам как е точно, ама ми се струва, че това е била и целта. Да има някакъв як рефрен, който да ти се набива в главата като химн. 8) Относно английския, струва ми се, че могат да изкарат много качествени неща и на български, като например с С4. Ама както и да е, те си знаят най-добре.
За клипа ще кажа "Само Левски!"
Page [ 1 of 3 ] Posts [ 1 to 25 of 51 ]