Re: Другият "Hardcore"
по-лесно е да кажеш от hardcore, отколкото hardcore techno, пък и звучи по-добре ;Р иначе като цяло gabber-a и тем подобните съвсем не са лоши
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
по-лесно е да кажеш от hardcore, отколкото hardcore techno, пък и звучи по-добре ;Р иначе като цяло gabber-a и тем подобните съвсем не са лоши
Лайнаааа ...
Аблолютни !!
много разбирате вий пък
музиката си е страшна
..особено ако си яко гневен - случи ми се наскоро, пуснах си на мп3то спийдкор и ми подейства много.. как да кажа :d много ми дойде да заблъскам нещо/някого, но същевременно и ме отпусна.. все пак мисля че освен да се надрусаш, може да имаш специално (особено) настроение и да си пуснеш някъв спийдкор/террор/нойз и т.н, слагам ги всички у кюпО.. :]]
кофтито е само че хората които слушат такава музика обикновено са друсалки, а аз не се кефя на подобни типове и отбягвам да общувам с такива
ш кво говориш ти бе хахаха
един приятел ми пусна спийд, заболя ме главата от тва ебах му мамата, къде намираш смисъл в тая музика....14534645 бийта в минута имало, боли ме сеш се кво хаххаахх
едно е да си пусна такива лайна ( дето няма да стане ), друго е да си пусна яко агресивен hc или beatdown и да разбия нечия уста, а ?
Друго си е, а особено с устата вече става доста брутално.
Както има тука един от моя град.... ще стане ли прекалено брутално, ако го накарам и да захапе бурдюра ?
ОФ
изобщо не говорих за боища, просто споменах момент, в който тази музика беше приложима
общо взето след този мой момент не съм слушала спийд/габба, защото не е музика която да си пускам всеки ден и да я слушам по всяко време
поне ЗА МЕН ще ми трябват дроги (аз не се друсам, така че изключвам тоя вариант) и/ИЛИ специално настроение : D
не е нещо което да слушам често, както казах.. ама дай да извъртаме темите за бордюри и разбивания на усти... само че вместо АХХ предпочитам да кажа ХАХА... е, да не се отплесвам от темата ^^
всеки с вкуса си..
на мен огромния bpm ми харесва зверски - всъщност музиката ме кефи главно заради това
Както казах вече, при мен тази музика не води до нищо друго освен главоболие
rompeprop си изтеглете , или някъв кибер граинд ,по добре от тея бози !!
Или Arkangel, или Nasty, или Personal Vendetta
Или Arkangel, или Nasty, или Personal Vendetta
Танчето го има новия Nasty, ако на някой му трябва.
Танчето използва ник ?
(ROFL) хахахаххах
Аз последно знам за Aggression от 2008. За по-нов албум не знам
аз пък чух за Карибски пирати 4 !!!
Page [ 3 of 3 ] Posts [ 51 to 67 of 67 ]