- Title: цъкащ
- Status: Offline
- Registered: 2008-10-21
Topic: DA JIVEE HIP-HOP KULTURATA
Mnogo Vi E Gotin Forumat.beshe Mi Preporachan Ot Priqteli,koito Me Zaribiha:) Po Taq Muzika,vapreki Che Az Sam Poveche Hip-hop Fenka.temite Sa Mn.qki.a Pesnite I Kklipovete Koito Nqkoi Ot Forumcite Davat Sa Vzrivqvashti.napravo Kakto Bi Se Izrazil Moi Priqtel "kartqt" Ot Kef:)
- Registered: 2006-12-17
Re: DA JIVEE HIP-HOP KULTURATA
АРЕ СТИГА СТЕ СЕ ЕБАВАЛИ =d
respect mishe hip hopa i hardcore vurvut raka za raka 4ustvai se vuv igrata! zna4i trqbva da slu6a6 su6to beatdown mnogo brutalen death metal su6to no ne istinski death metal a deathcore i da si super brutalna! see soon
- Title: мафиозо
- Registered: 2007-11-25
deathcore is sexy, mishe!!
- Title: закоравял
- Registered: 2006-08-13
dietrying wrote:respect mishe hip hopa i hardcore vurvut raka za raka 4ustvai se vuv igrata! zna4i trqbva da slu6a6 su6to beatdown mnogo brutalen death metal su6to no ne istinski death metal a deathcore i da si super brutalna! see soon
tochno taka ama i nike da nosish i new era
vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?
az po princip sam si brutalna nishto che ne mi lichi:).Dietrying ti ot koga si zapalen po tiq parcheta.Az da ti kaja otkakto sam se rodila samo hip-hop slusham.Sigurno e zaradi bashta mi,toi e bivsh disko vodesht i e palen s muzika.GANGSTER SAM SI OT MALKA:).
hades shto da se ebavam be pich.Kvo tolkova sam kazala.
az daje i predi da se roda kude e bil dj ba6tata nema li da ni redi ne6to i toi li e manqk ili ne se kefi 4ak tolko ve4e...
znachi si po napred s materiala ot men.V edno provincialno gradche na ime smolqn.Kefi si se oshte ama ne chak tolkova mnogo.vse pak nqkoq ot nashata muzika ne q razbira.nali e ot drugo vreme
ot smolqn mnogo qk 4adel si ziam ima edin ludak deto mi prodava mnogo isgodno nz dali go znae6 mitaka se kazva napravo se kappvam to the moon and back sled taq jujuba
ima mnogo mitaci tuka kaji pone familiq moje ida se setq
hardcore vurvql ruka za ruka sus hip hop ae cheta i draifam........ hardcore-a bil metal sus rap i punka e proizlqzul ot hardcore-a.... a i nike ne e hich hardcore...
- Title: закоравял
- From: София
- Registered: 2006-11-20
- Registered: 2007-06-13
Кой не отиде на Некро довечера не хц!
- From: Sofia
- Registered: 2007-11-07
koi ne ska4a e 4erven
piss off
Posts [ 16 ]
Guest posting is disabled. You must Логин or Регистрация to post a reply.