Според мен темата е грозна и е много "по-набиващо" да показваш картинки на прасе с вилица в стомаха, отколкото мирно и кротко да се ОПИТАШ да обясниш на някого идеите си чрез тема, блог, постинг във форума и прочие.
Ще цитирам bratmito за нещо, с което въобще не съм съгласна!
...та даже и ходят и пребиват месоядците(защото може би да пребиеш някой,който не ти се връзва на акъла е хуманно?).
Ако не ве кефи да ядете месо - ок,ама закъв кур си пробутвате "правата" вяра на другите
Аз за БГ хардлайни не съм чувала... Т.е. такива еджове, които да трепят хората с различни виждания от тях. Освен това по мои наблюдение схетата не са кой знае колко голяма бройка (поне в България) че да ходят на групички и да ступват "месоядците"..
Извинявайте, ама аз дето пуцам месо мога обективно да кажа, че това което е изписвано досега във форума относно СХЕ (а аз с интерес чета тези теми ;]) въобще не е грубо "пробутване" на идеите, а по-скоро провокация, която кара човек да се замисли, но на някои просто не им изнася. Ами такива са фактите. И да не тръгнете да ми сравнявате една качествена провокация (която мен много често ме кара да се замисля!) с една грозна ебавка, прасе с вилица в стомаха и т.н. Казвате че са еднакви пропаганди, ама не е така! Има разлика и то осезаема между това да провокираш някого с идеята си, да го подтикнеш към размисъл и избор, друго е някаква иронизация на всичко това, някаква анти-идея и такива неща... О.О
Друг е въпроса, че лично аз не мога да откажа месото, въпреки че съм пробвала да го сторя и идеята ми се вижда невероятна. Но нещо неми се получава. Освен това сега завися и от нашите и ако разкарам месото от менюто ми няма да има кво да ям Все пак трябват и възможности за добавки, специални храни и т.н., а аз завися от родителите. Както и да е, не че се оправдавам. Просто да си кажа.
Силно се надявам да не ме убиете с камъни, ама да се изкажа и аз по-обективно, нищо че и аз ям месце...
А пък и не може само положителни коментари...
И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!