maldito

Topic: Месото- малко положителна пропаганда

Понеже постоянно се налива пропаганда за яденето на месо, но темите са само против него, тая тема пък ще е ЗА smile
Всеки да си пише квото му е кеф, без да бъде обвиняван че спами.
Не се заяждам, но щом има един вид пропаганда, нека има и от другия

Ето попаднах на един интересен сайт, който ми се стори доста забавен :
http://www.ooze.com/pweeta/

Може да прочетете как да сготвите котка например big_smile

FluxBB logo
FluxBB logo
FluxBB logo

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

BlindVictim

Re: Месото- малко положителна пропаганда

http://www.weebls-stuff.com/toons/Pork/

Brutal

Твърдо ЗА !
Уважавам стрейт-едж веган мейт-овете ама месото си МЕСО, копеле !
Яжте си треволяците, водораслите и салатите и дайте луканакта на мене.. smile smile smile
Пък и не трябва да си мн умен, за да знаеш, че организма си иска от всичко..като ядеш зеленчуци и плодове може да се набъхваш с витамини ама в месото има желязо..рибата е мега полезна за мозъчната дейност..и т.н. няма обяснявам ся :d

оууффф топик - от 2 месеца ям на обед пържени картофи с кебапчата и/или каренце и няма ми омръзне smile
(а тфа, че кибапчитътъ може да са от кучета е друга тема вече smile )

Varna City !

man.is.the.bastard

а кое е най интересното месо което сте яли ? аз съм хапвал магарешка луканка и конски пържоли-мнооо добро smile

bratmito

Евала за темата!
Да ме извиняват всичките вегани,вегетарианци и разни,ама от  както съществува т.н. Homo Sapiens(или иначе казано 200 000 години) се храни с месо.Нещо повече - месото е било основното ядене на хората , лова и убиването на животни за прехрана и облекло - основния поминък.
И сега от 20-на години някакви младежи без работа(и явно без вкусови рецептори), дали от скука,или от обикновена глупост решават,че да се яде месо е неправилно и НЕХУМАННО?!?!,та даже и ходят и пребиват месоядците(защото може би да пребиеш някой,който не ти се връзва на акъла е хуманно?).
Ако не ве кефи да ядете месо - ок,ама закъв кур си пробутвате "правата" вяра на другите?(риторичен въпрос)

И сега за всички месоядни,хищници,убийци и най-вече за гладните от тях една снимка: tongue

FluxBB logo

DRAIN_BAMAGE

6trausovata lukanka e mn qka

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please

vestimir

Аз в момента набивам дроб-сърма. Обожавам сърчица, луканките и колбасите - само ако са осолени, иначе ги избягвам. Абе изобщо месото си е яката работа, супер за вегетрианците и техните си идеи, никога не бих спорил с тях - въпрос до нагласа.
Най-странното дето съм го ял са кюфтета от диво прасе, все едно не ядеш свинско - ебаси кефа...

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

vojda

az su6to uvajavam veganite i vegetariancite i sXe,oba4e ne me kefi 4e si nabivat ideite na drugite.kato ne qdat meso,po-dobre 6e ima pove4e za nas haHAHhahA.a na tqh nqkoi kazva li im da ne se qdat zelen4uci i plodove?

xIvelinx

unikalna logika

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

crossfirex

трябва да се уважават хора ,които са готови да не хапват месце и така  да има по-малко страдащи животни, а впрочем животните заслужават много по-голямо уважение от хората но това е съвсем друга тема

dietrying

zaslujavat da si gi metan na skari4kata koqto imam stra6no sladka malka skari4ka namazvam q xubavo sus masalce na4ukvam sladkite svinski purjolki slagam i sol4ica podpravka specialna malko soevo sos4e i gi metam sladkite bebenca da si prigotvqt i grijovo sus lubov se grija za tqx da im e udobno na sladur4etata sled kato stanat slagam limon4e i gi ispapvam (sun)

skype-vasht

mnoo si lubveobvilen be ! nikak ne e hardcore tva !

fallacy

Миналата седмица ме викаха да ходим в австралийски ресторант, където да ядем месо от кенгуру, то щеше да е най-странното, което съм пробвал, но не отидох.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

xIvelinx

a pacha hapvate li be

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

Rostislav

dietrying wrote:

zaslujavat da si gi metan na skari4kata koqto imam stra6no sladka malka skari4ka namazvam q xubavo sus masalce na4ukvam sladkite svinski purjolki slagam i sol4ica podpravka specialna malko soevo sos4e i gi metam sladkite bebenca da si prigotvqt i grijovo sus lubov se grija za tqx da im e udobno na sladur4etata sled kato stanat slagam limon4e i gi ispapvam (sun)

хахахахахахах

Турчина като малък изяде чифт сварени топки на петел.

Rostislav

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1247654

А месо от помаци някой пробвал ли е? Скаричката дали ще събере едно малко помаче

dietrying

ne bix slojil takuv otpaduk na sladkata mi skari4ka koi znae kakvo 6te i se slu4i sad

maldito

Турчина хапва ташачета а хахах smile Те са си класика бе . Бели бъбреци wink :d

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

vegan sux

Който не яде МЕСО, да яде ЛАЙНА!

F_o_G

Мноо ги мраза тия бели бъбреци хахаха

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Brutal

Смърт за ДП(*, газови камери за помаците,изселване на турците на луната ! :d
Най-странното месо което съм ял е пъстървичка, извадена тъкмо от реката, камъка в главата, махаш вътрешностите и ръфаш както е сурова smile Мразя суши ама тая рибка е якото нещо smile

Varna City !

nekfa-nikfa

Според мен темата е грозна и е много "по-набиващо" да показваш картинки на прасе с вилица в стомаха, отколкото мирно и кротко да се ОПИТАШ да обясниш на някого идеите си чрез тема, блог, постинг във форума и прочие.

Ще цитирам bratmito за нещо, с което въобще не съм съгласна!

...та даже и ходят и пребиват месоядците(защото може би да пребиеш някой,който не ти се връзва на акъла е хуманно?).
Ако не ве кефи да ядете месо - ок,ама закъв кур си пробутвате "правата" вяра на другите

Аз за БГ хардлайни не съм чувала... Т.е. такива еджове, които да трепят хората с различни виждания от тях. Освен това по мои наблюдение схетата не са кой знае колко голяма бройка (поне в България) че да ходят на групички и да ступват "месоядците".. big_smile

Извинявайте, ама аз дето пуцам месо мога обективно да кажа, че това което е изписвано досега във форума относно СХЕ (а аз с интерес чета тези теми ;]) въобще не е грубо "пробутване" на идеите, а по-скоро провокация, която кара човек да се замисли, но на някои просто не им изнася. Ами такива са фактите. И да не тръгнете да ми сравнявате една качествена провокация (която мен много често ме кара да се замисля!) с една грозна ебавка, прасе с вилица в стомаха и т.н. Казвате че са еднакви пропаганди, ама не е така! Има разлика и то осезаема между това да провокираш някого с идеята си, да го подтикнеш към размисъл и избор, друго е някаква иронизация на всичко това, някаква анти-идея и такива неща... О.О

Друг е въпроса, че лично аз не мога да откажа месото, въпреки че съм пробвала да го сторя и идеята ми се вижда невероятна. Но нещо неми се получава. Освен това сега завися и от нашите и ако разкарам месото от менюто ми няма да има кво да ям big_smile Все пак трябват и възможности за добавки, специални храни и т.н., а аз завися от родителите. Както и да е, не че се оправдавам. Просто да си кажа.

Силно се надявам да не ме убиете с камъни, ама да се изкажа и аз  по-обективно, нищо че и аз ям месце...
А пък и не може само положителни коментари...

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

people for eating of shit

i kvo mnogo li se kefite 4e qdete gnusotii nablyskani s himikali?

pudes

a зеленчуците които ядеш сигурно не са наблъскани с химикали, м ?

vojda

zelen4ucite se gledat po parnici i se bluskat sas super mnoo himikali za burz rastej,sre6tu nasekomi i taka natatak.Spored men i dvete sa bluskani ednakvo,ama mesoto si e meso be da go eba ne moje na sveja salatka cql jivot big_smile