Re: Месото- малко положителна пропаганда
ЛЕЛЕЕЕЕ
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
emi pone si tuk s men tova e vajnoto i 6te se podkrepqme vinagi nali ?
Вегетарянецо се показва като двулично животно...
ако има тема, която е отнесена към неяденето на месо- не може да се пише вътре против тяхната идеология.
ако има тема, която подкрепя яденето на месо- веднага почва да поучава и смърди...
аааааааай лицемери... к'фи са тия двойни стандарти, а?
Хайде всички да пуснем по една рецепта за нещо с месце + снимки...
razbira se dietrying.vse pak izlezna pone edin svesten chovek ot toq forum koito da nqma problem s usvoqvaneto na shegite:)
nali malko ostanxme takiva
http://www.vbox7.com/play:b138ec97
Бях намерил тази видео рецепта в 1 документален филм и реших да я кача в vbox и да споделя. Bon Apetti
http://www.youtube.com/watch?v=7RlK0Xd4c2c
Евала,тук виждаме как се сдобиват с месото
По nick name-а и по сърказма ти усещам , че ще е отвратняшко някво , така че ще пропусна !!
заеби nickname-a ми. Man Is The Bastard е просто банда която много харесвам.
Иначе че човекът е копеле голямо,така е. Иначе сАрказъм в думите ми няма никакъв.Ям месо,спокойно,от вашите съм
тва с катеричката е гадно
е на някой харесва ли му тая тъпотия с катерицата
бахти вчера гледах в вбокса за един уруд дето има змии и ги хранеше с котета, кучета, зайци и е филмирал как се мъчат животинките.
начи говорим си за месо и за не знам си какво обвиняват ни че едва ли не ние сме убийците на животни. Ама като го видях този... Ако го видя и ще му изкарам гръкляна и ще му ги навра в анала. Тва е бахти перверзното, долно изчадие. И за пореден път се шокирах, как в страната ни няма закони. Юристите писали, писали и пак недописали. Няма закон, по който този, не знам как да го нарека, може да бъде подведен под отговорност. Всички сме гледали animal planet и знаем че за такова нещо в Щатите на този плазмодий щяха да му ебат путката майчина.
Вярно е че няма много общо с темата, но искам да кажа на хората които са от другата страна на спора месото или не. Ето, заедно трябва да сме срещу тези хора, не един срещу друг за физиологични нужди а не за утоляване на някакви садистични нагони.
ето и материал по темата. Не знам направо от вчера не съм на себе си. Как може да има такива хора не знам. Тва е висша форма на извратения и перверзност.
http://www.youtube.com/watch?v=lrAKoWyv6QM
tova e otgovorat re6enieto na vsi4ki vuprosi ot temata
elee tova e brutalno i choveka zaslujava da bude utepan:
ufffffffff ebati uroda i az qm meso ama tova nqma ni6to ob6to tova e perverziq umi6lenata agresiq sre6tu jivotni e komplex i mozu4no zabolqvane
komentarite vi sa absurdni...zaichetata se izmuchvat... kotencata se izmuchvat...kravichkite
sa si ok...prasencata napravo iskat da stanat parjoli xaxa
demonstrirate licemerieto, za koeto tolkova mnogo govorim po takuv prekrasen nachin
mozuchno zabolqvane e da gledash 10 jivotni na 5 metra ,izvrashtenie e da im prerejesh gurloto
za da ne qdesh samo "garniturata" ... loshoto v cqlata rabota e, che samo neshtata, koito
pravi toq urod vi se struvat neredni, a otkazvate da vidite kakvo vsushnost se sluchva
"Хайде всички да пуснем по една рецепта за нещо с месце + снимки..."
Месо с месо:
300 грама месо,200 грама месо,500 грама месо,4 литра бира и кайма на вкус.
Месото се добавя към месото и месото,овкусява се с кайма и вече готовата смес се слага на барбекюто до придобиване на златист загар.
Консумира се топло с добре охладена бира.
Универсална рецепта.Нещо като миш-маш,само че продуктите растат на кокал(известно още като вълча салата).Гаранция за добър вкус!
П.П. За подходяща гарнитура проверете темите на тревопасните,въпреки че не се сещам за разумно обяснение да ви трябва гарнитура,освен за придаване на естетически качестна на ястието.
И ква ти е логиката ? Че като ядеш месо и значи обичаш да убиваш животни ли ? Или че след като не обичаш да гледаш как убиват животни значи нещо не е наред и трябва да спреш да ядеш месо ? Не искам да знам откъде идва всичко което ям. Някои продукти като се правят по нехигиеничен начин пак не искам да знам, ама ги ям нали? Яденето на месо само по себе си не те прави хладнокръвен убиец на животни. Пробутвай си тъпите логики пред някой тинейджър, който може да ти се върже на акъла.
pichaga , za poreden put se pokazvash kato
individ , na koito qdeneto na meso v mentalno-evoljucionen
aspekt ne mu e doneslo nishto
А на теб явно не-яденето много ти е донесло Пиши си в темата за водораслите и не ни занимвай с глупости бе човек. Не ти ли стана ясно, че на никой не му пука кво мислиш
а ако тоя дето убива животните е вегетарианец ?
ти не можеш да разбереш че акта на превръщането на животното в храна за човек, след като е гледано хуманно не е равно на садизма който виждаш на видеото. Или разбираш ама се правиш на тъп ?
искам да те питам още нещо. Кога яденето на месо ме прави убиец. В момента, когато ям, в момента когато преглущам, в момента когато дъвча, или винаги. Защото не съм ял месо от вчера. Днес, засега съм ли, или не съм убиец ??
Аз имам куче и 3 котки в къщи, които гледам с любов, но обожавам да ям месо. Това по някакъв начин кара ли ме да се чувствам дискриминатор спрямо определен вид животни. И никой не ми отговаря, след като повечето ядете рибa. Какво ви е отношението към нея. Защото често съм срещал лаладжии дето пискат срещу месото ама после "Ми аз хапвам рибка". Демагогия, демагогия, демагогия.
Повечето защитници на тази идея имате ебахти инфантилната гледна точка за нещата.
Джихад за вазе...
Animals' Lives Are Their Own And Must Be Given Respect
толкова по темата.
-now this war has TWO sides-
Page [ 4 of 5 ] Posts [ 76 to 100 of 111 ]