Pages: Previous 1 … 4 5 6 7 Next
Atom RSS
Page [ 6 of 7 ] Posts [ 126 to 150 of 161 ]
- Title: цъкащ
- Status: Offline
- Registered: 2006-12-10
Re: Madball
bate na men fa6uge ne sa mi pre4ili daje ne sum i zabelqzal aHAahAhAHH,za kvo da se zanimaam s nqkvi glupaci?az otivam na qk koncert kvo me interesuva kva e ohranata. ina4e piknq za fa6ovete,ama pa i piknq za komunistite 6tot zaradi tqh qdeme laina sa i psuvame 6to sme na tva dereje,ina4e sum saglasen s pi4a det kaza 4e nqma po-normalen variqnt za ohrana.
- Title: мафиозо
- Registered: 2008-01-29
ratf wrote:hardcore313 wrote:abe vie ste cifra zle kvo gi obsujdate tiq hora za vas koncert nqma6e li?i dokato qdete i dokato ebete pak li za tqh govorite super sme6no e tva mene ne mi pre4at s ni6to ama ako trqbva da buda 4esten q mi kajete po uda4en variant kakvi da sa ohranata istinata e 4e vsi4ki ni e strah ot tqh i za tva sa tam za da respectirat ako stane edin jestok boy v zalata koy osven skinheads 6te sko4i vednaga bez da se zamislq q mi dayte primer? vseki mnogo govori i mnogo znae vsi4ki pi6man maje nali ima6e grupi4ka otvun koqto iska6e da bie ohranata sled koncerta kvo se slu4i ohranata izlezoha i si4ki se nadriskaha si4ki gledat i nikoy ni6to pri polojenie 4e sme pove4e az nqma6e da sko4a za6toto na men ne mi pre4at mm drugite mnogoznaykovci kade bqha pak internet terroristi
a puk za sredniqt prust na grifa moje da se talkuvai kato sreden prust za publikata po taq logika ne mislq 4e bi pokazal taka sreden prust za6toto publikata bi go talkuvala mnogozna4no moje da si e fanal struna ne6to i taka da ti se struva az puk vidqh kak fredi gleda edin s 6apka na 4egevara to4no otpred a vsepak vsi4ki znaeme bratqta vokali ot kade emigrirat i zaradi 4ii rejim ne 4uh po4ti ni6to za koncerta samo fa6agite tva fa6agite onva vie kato si biete 4ekii pak li za tqh govorite glupavo e vsi4ko tva razberete!?
suglasna sum:)
internet teroristi (taka si ee)
а вие яко въртите интернет федеросчета, а?
Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...
- Title: тарикат
- From: Capital
- Registered: 2007-11-28
abe teq deto podkrepqte skinari za ohrana po na6i koncerti ste nekompetentni tva e polojenieto. ;]
Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово
az li4no bix se iskefil sladki malki 13 14 godi6ni pi4enca da sa ohrana po pra64ici da si gi gu6kam i cunkam 4e ze da mi zatupqva po tiq hardcore koncerti
- From: sofia
- Registered: 2007-06-23
JohnnyBlack wrote:ratf wrote:hardcore313 wrote:abe vie ste cifra zle kvo gi obsujdate tiq hora za vas koncert nqma6e li?i dokato qdete i dokato ebete pak li za tqh govorite super sme6no e tva mene ne mi pre4at s ni6to ama ako trqbva da buda 4esten q mi kajete po uda4en variant kakvi da sa ohranata istinata e 4e vsi4ki ni e strah ot tqh i za tva sa tam za da respectirat ako stane edin jestok boy v zalata koy osven skinheads 6te sko4i vednaga bez da se zamislq q mi dayte primer? vseki mnogo govori i mnogo znae vsi4ki pi6man maje nali ima6e grupi4ka otvun koqto iska6e da bie ohranata sled koncerta kvo se slu4i ohranata izlezoha i si4ki se nadriskaha si4ki gledat i nikoy ni6to pri polojenie 4e sme pove4e az nqma6e da sko4a za6toto na men ne mi pre4at mm drugite mnogoznaykovci kade bqha pak internet terroristi
a puk za sredniqt prust na grifa moje da se talkuvai kato sreden prust za publikata po taq logika ne mislq 4e bi pokazal taka sreden prust za6toto publikata bi go talkuvala mnogozna4no moje da si e fanal struna ne6to i taka da ti se struva az puk vidqh kak fredi gleda edin s 6apka na 4egevara to4no otpred a vsepak vsi4ki znaeme bratqta vokali ot kade emigrirat i zaradi 4ii rejim ne 4uh po4ti ni6to za koncerta samo fa6agite tva fa6agite onva vie kato si biete 4ekii pak li za tqh govorite glupavo e vsi4ko tva razberete!?
suglasna sum:)
internet teroristi (taka si ee)
а вие яко въртите интернет федеросчета, а?
mmmmm eeee kak mnogo qsno
))
bate napravi si klub pokani madball i si sloji kakvato iska6 ohrana i kato doydat posle 15 skinara i ti nabiqt ohranata ili kato vsi4ki se kefat na koncerta a kato izlqzat se 4udqt dali nqma da gi nabiqt skinovete 6e vidime kolko 6e ti izdarji klubut a kato ima skinove ohrani misli6 li 4e drugite 6e im preebat rabotnoto mqsto napriqtelite si zamisli se malko za si4ko si ima logika da nqma po logi4na ohrana ot skinheads
po-dobre da se opitvat da me pazqt ot kolkoto da iskat da me biqt
Ti mai si prekalil s razkazite na batkovcite ot kvartala?
Skinheads-ninji atakuvat klubovete, biqt ohrani i nevinni koradjii4eta s rapurski gashti, zatova e logi4no te da sa ni ohrana, za da ne ni biqt?
ti hardcore li slushash ili john lennon?
aman ot hipari
q si ebi maykata bokluk hodi nabii nqkoy skin da te vidime 6toto sum sigoren 4e 50% ot skinovete 6e te raspileqt a drugite 50% nay veroqtno s prosto po-malki ot teb koeto ne e garanciq 4e pak nqma da te napravqt truden za risuvane hipar sum bil ti kolko 4oveka si nabil prez jivota si be tarikat
A ti kupi li si teniska ot mercha na DBD, koqto da glasi: I came to fight, I came to win?
Az ne sum doshul da pisha prikazki ot 1001 nosht za tova koi kolko skinove e prebil, no ti mishok, mai se plashish i ot sobstvenata si sqnka.
Golem si raper, ama mai si sburkal muzikata i dvijenieto... 
PP. tezi psuvni sum siguren, 4e nqma da gi 4uq najivo 
si4kite ste mnoo hardcore ama ne e harcore da si na rasti batko i da mrunkate kato jeni4ka koy e bil ohrana
ako jelae6 da gi 4ue6 li4no nqma problem...
6te 4akam s interes
kak da te poznaq?
dreben i strahliv? s krugli o4ilca?
edna forumna sreshta she reshi 94% protsenta ot konfliktite v bulgarskiya hardkor 
shte doyde moment v koyto 6te razbere6
samo da ne ostane6 nepriqtno iznenadan 
ili mojebi az 6te te poznaq
su6nost 1 sre6ta naistina bi bila polezna:)
qvno si imame vra4ka vuv foruma
emi neka ostavim vsi4ko v rucete na... poznavaneto.
- Registered: 2008-01-29
Дано да успея да стана мафиозо преди срещата 
Last edited by JohnnyBlack (2008-11-27 00:53:26)
Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...
- Registered: 2007-06-13
тук е по-интересно и от тийнпроблем 
pi6i mi na HCore313@yahoo.com s kvi drehi 6e si na sledva6tiqt koncer ili kakvoto pojelae6 da ne puskame pove4e off topic
muahaahahahahahahaha fashion victims... shte nosq karamfil zatuknat v kubinkite i shte sum si parfiumiral golata glava s ruski odekolon...
ti kakuv nomer sutieni nosish?
rusa ili 4ernokosa?
- Registered: 2008-11-24
- Registered: 2006-06-10
тоя форум ще задмине и автора.ком ахахаха доста стари кримки се завръщат във форумното пространство
- From: sofia
- Registered: 2007-06-23
http://izpoved.com/index.asp e moeto predlojenie za vecherta...
- Registered: 2007-06-13
Page [ 6 of 7 ] Posts [ 126 to 150 of 161 ]
Guest posting is disabled. You must Логин or Регистрация to post a reply.