Хайде да си кажем нещата веднъж завинаги в прав текст. Така поднесена информацията е тенденциозна, а и точно това искат да постигнат тези от Under Siege. Те искат да скрият своите мракобесни идеи зад музика, като свирят по концерти с групи, които изобщо нямат като тяхното послание. А после, когато ядът бой да изкарват, че боя едва ли не е атака срещу цялата hardcore сцена, което е ясно на всеки, че не е така. Най-малкото, защото почти няма концерт в България hardcore, на който да няма от така наречените "нацисти" в публиката, но да е станало някога някакъв проблем заради това? Не. Проблемите стават на концерти, на които присъства тази провокаторска групичка от анархисти, които въвличат невинни хора в своите глупости. Пък и най-често проблемите стават отвън някъде и си касят точно виновниците. Защо циврят сега, че са бити? Не може да пееш неща от сорта: "Куршумите шумно заиграха по нео-нацистката гръд" и да очакваш, че нищо няма да ти се случи и че онези ще ти се радват едва ли не. Аз ако пея такива неща, естествено, че ще очаквам да ми счупят главата после, защото нацитата може да са всякакви, но за разлика от анархистите не си поплюват и не пеят само за някакви неща, а ги правят наистина. Тъй че изхода от това положение за мен е да не се дава трибуна на групи като тези Under Siege, които така или иначе само всяват напрежение и застрашават сигурността на всички със собствените си простотии, а после даже се опитват и нас да въвличат в решаването на техните им проблеми с фашистите.
Защо нео-нацитата не нападат примерно нормален хардкор концерт? На Delate например? В малкото случаи, когато са правили проблеми на нормални концерти, то не е било срещу групите, срещу всички посетители, а срещу единици, които така или иначе си имат конфликт от преди. Тъй че ако трябва да сме честни - по-добре нацитата да си се справят с анархистите и след това да си остане сцената ни спокойна. Аз не приемам заради глупостите на 2-3 анархисти да страдаме всички и после едва ли не да трябва ние да се бием заради тях. Всеки сам да си сърба това, което си е надробил.
Иначе мое лично убеждение е, че всеки има място на хардкор концертите стига да не ги използва за политизиране. Нека идват нацисти, нека идват каквито си искат, но да си слушат музиката, да се забавляват и това е. Аз лично само веднъж съм правил грешката да ходя на концерт, където се вяха анархо и комунистически знамена и нямам желание втори път да го правя.