Re: Under Siege RHC не успяват да свирят във Варна тази събота заради бой
Purvo se izvinqvam 4e pi6a na latinica ama mi se e ebala kirilicata ? Imam vupros kum temata i u4astnicite v neq .
Moje li edin 4ovek da e socialno nastroen kum vsi4ko , i obratnoto da e liberalno nastroen kum vsi4ko ? Az primerno sum demokrati4no nastroen kum narkoticite , i liberalno nastroen kum prostitutkite i tn . Kato kakuv trqbva az da se naredq sred ovcete we da go eba ??
Ако има хора, които съвсем сериозно определят славистите (конкретно онези/оня, направил/и клипа) като "нацисти", то явно наистина им се привиждат само "нацита" и "фашисти", хаха. С интерес четях постовете на Amsterdamage и мислех, че е доста запознат с някои неща, докато не написа онова за Славия, фпфпайайхагхагаахахах!!! Фашистите са виновни, нацистите - и те, фашонацистите - също, анархонацистите - най-много! Вчера едни фашисти ми продадоха фашистко кисело мляко, хахахаха.
Ами постнатото клипче не е тва, което имах предвид, бате...
ами помислих,че е същото, понеже пак е с песента на С4 и пак има споменатия надпис.както и да е
http://www.vbox7.com/play:35262252 - искам внимателно да погледнеш към края на клипчето...
Last edited by Amsterdamage (2008-12-12 09:42:43)
хахха подкрепяйте расизма ама то тва в youtube не е ли същото
И точно в 1:08 от времетраенето...
да да видях го още в първото
RS
пише "каНо" бе малоумници такива
Даааа, Мортал Комбат Ултимат за Сега Мегадрайв пише....
Той ли беше дето вадеше сърцето :d
http://www.youtube.com/watch?v=qiDnCKdYXpc - нот мъч лефт ту сей...
Чакам някой да ме обори, че и еврейския отбор нема фашисти!
Ок, може и да не е пишело Качо!
Last edited by Amsterdamage (2008-12-12 10:37:46)
gost
хаха, не мога да повярвам колко се е изписало по тая тема
смешна е цялата тая работа, и се храни единствено от простащина, хората се цепят на групи и се дънят, защото си нямат по добра работа... смешно и жалко
нищо лично но всеки който изпитва нужда да "принадлежи" към някаква група, и това го кара да се чуства пълноценен - този човек има много комплекси, и много ниски цели за особата си
всеки джафка, бият се, и всъщност никой не прави нищо от нещата, които се предполага че са в основите на идеологията на такива общества
нацизма не се изчерпва до биене на пънкари, аранхизма не се изчерпва до тва да блееш против некви неща и да правиш мизерии
да не забравяме все пак че преди всичко сме хора, и като такива сме уникални и с неограничени възможности, хайде поне тези на които им е останал поне малко акъл да не се огранчават САМИ до пънкари, расисти, нацисти, анархисти и други подобни
простотията е заразна да знаете
използвайте ги тия глави по предназначение (за мислене става въпрос), не да ги кичите със железа и оприличителни атрибути и да си мислите че сте много яки
dire straits
безмислени спорове между деца са тия боища, много малко от хората, които участват в тия мизерии са над 18-19, за тях няма оправия!
и какво, ще продължавате докато се случи фаталното както със студента Стоян Балтов, тогава ще ви дойде акъла в главата, малоумници!
Покрай всички изписани неща ми е любопитно само мнението ви защо бунтуващите се в Гърция през последните дни се определят и като анти-фашисти и защо смеят да правят нещо по въпроса.
ivailo
Пише КАНО а това е Стоян Коцев сега треньор на Балкан Ботевград, който направи Славия който през 1995/96 направи дубъл - купа и титла.
И който беше грозно преебан от Венци Прасето, защото се опитваше да направи нещо в отбора, вместо да продава мачове.
П.П. Забавно е, тъй като Кано е доста мургав, а тези момци уж подкрепят расизма.
Last edited by fallacy (2008-12-12 11:41:47)
ivailo
венци е такъв чифутин че стигане няма
http://www.youtube.com/watch?v=qiDnCKdYXpc - нот мъч лефт ту сей...
Чакам някой да ме обори, че и еврейския отбор нема фашисти!
Ок, може и да не е пишело Качо!
Ох, спри се бе, човек, вече не е толкова смешно... Защото ти съдиш по някакви тъпи клипчета из интернета, аз половината от тези ги познавам наживо. Ако за вас всеки, който не харесва негрите (например) и/или е расист, то тогава обезателно е фашист-нацист (не, че знаете и разликата между двете)...
Нищо чудно, че ви се привиждат "нацита" навсякъде.
ПП: Това с Качо само задълбава обсебеността ви от "фашистите", ахахах.
cunt hunter
да бе смешници набийте си ги тея фашисти у гъзъ!!!Качо пишело ама може и да не го пишело.като си такъв отворко ходи в студиото на качо и му кажи в очите а у .не да ми пишеш тука подлизурко.И следващия път като те пребият на некой концерт или на улицата или пред вас не се оплаквай тука
LBU - London Blackout Unit. A rather large group of what are considered to be the 'daddies' of the London Hardcore scene. Amongst their ranks are various HxC bands, Knuckledust and 50 Caliber to name two. Wherever these bands are, you're guaranteed to find a group of LBU guys causing general havok and rampaging through the pit. They don't just start the pit's - they own them. In recent days they're spread to more softer sounds, LBU representatives have been sighted at gigs from bands such as 'Thursday' and 'Poison The Well'. It's a common place to find deluded HxC fans screaming "LBU!!!" out before they beat down or windmill. The Irony being that they have no idea that, despite their 'Straight-Edge won't touch alcohol or drugs and we hate the oppressors and biggots' ways, the LBU was originally formed by Neo Nazi skinhead factions and drug dealers back in the early days of Hardcore and Black/White rivalry, as a stand against 'Ganster Rap' and 'Hip-Hop.
knuckledust
tva za LBU za kvo go postvash? ko obshto ima?
a knuckledust sa lqva grupa i pravqt cover na crass
Knuckledust rlz!
Мислите прогарят като изстреляно олово
cunt hunter
mi stana mi interesno tva za lbu , qvno ne e samo v na6ta strana hardcore scenata da ima ob6to s nazita, to tam e bilo otdavna de, no vse pak...neznam mnogo se o4udih kato go pro4etoh
Къде го прочете? Urban Dictionary?